مواد لازم : میگو ۵۰۰گرم- تخم مرغ۲عدد- شیر۲/۱پیمانه- روغن مایع ۴/۱پیمانه – نمک وفلفل به مقدار لازم – بکینگ پودر ۲/۱ قاشق چای خوری – آرد سفید ۱ پیمانه – آرد نخودچی ۲ قاشق سوپ خوری- روغن مایع برای سرخ کردن به مقدار لازم – ادویه ۱ قاشق مربا خوری
شیوه پخت : سر وپوست میگو را جدا کرده و روده پشتی آن را بیرون بیاورید، دم میگو را جدا نکنید. بکینگ پودر را با نمک و فلفل وادویه در شیر حل کنید .تخم مرغ را هم زده شیر و ۴/۱ روغن مایع را اضافه کنید .
آرد نخودچی وآرد سفید را به مایه بالا اضافه کنید و هم بزنید تا مایه به غلظت ماست شود. روغن مایع را در تابه گودی ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود و میگو ها را با دم بگیرید و درخمیر زده و سپس در روغن سرخ کنید.
به نکات زیر توجه کنید