طرز تهیه کاداییف باقلوا در اینجا دو روش برای تهیه “کاداییف باقلوا” آموزش داده شده است، روش اول با پسته و همراه با خمیر باقلوا و روش دوم با گردو و تنها با خود کاداییف است. این نوع شیرینی از شیرینی های خوشمزه کشور ترکیه است، که بسیار باب طبع و پسند ایرانیان است. ...
در اینجا دو روش برای تهیه “کاداییف باقلوا” آموزش داده شده است، روش اول با پسته و همراه با خمیر باقلوا و روش دوم با گردو و تنها با خود کاداییف است. این نوع شیرینی از شیرینی های خوشمزه کشور ترکیه است، که بسیار باب طبع و پسند ایرانیان است.
مواد لازم:
- یوفگای مخصوص باقلوا / ۲ عدد
- کاداییف رشته ای / ۵۰۰ گرم
- پودر پسته / ۲۵۰ گرم
مواد لازم برای شربت:
- شکر / ۲ لیوان
- آب / ۲ لیوان
طرز تهیه:
فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود
یوفگا را روی میز پهن کنید و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید. ( مانند برش یوفگا برای بورک )
دو تکه را روی یکدیگر قرار دهید ( ما بین دو لایه کره آب شده بمالید ) و روی آن پسته بریزید. و دو طرف پایین یوفگا را روی هم بیاورید و رول کنید. و با مقداری کاداییف رشته ای روی باقلوا را بپوشانید ( کاداییف را دور باقلوا بپیچید ) و داخل سینی فر بچینید و سپس کمی با برس کره آب شده روی آنها بمالید.
سینی را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید تا روی باقلوا طلایی شود.
سپس از فر بیرون آورده و شربت را روی آن بریزید. هنگام سرو روی باقلوا را دارچین و پودر پسته بپاشید.
این باقلوا به دلیل وجود کاداییف بسیار ترد و لذیذ است.
- کاداییف را میتوانید از فروشگاههای مواد اولیه و لوازم قنادی تهیه کنید. در تبریز بیشتر قنادیها این نوع کاداییف را دارند.
به نکات زیر توجه کنید