طرز تهیه کاداییف باقلوا   در اینجا دو روش برای تهیه “کاداییف باقلوا” آموزش داده شده است، روش اول با پسته و همراه با خمیر باقلوا و روش دوم با گردو و تنها با خود کاداییف است. این نوع شیرینی از شیرینی های خوشمزه کشور ترکیه است، که بسیار باب طبع و پسند ایرانیان است. ...

طرز تهیه کاداییف باقلوا

 

کاداییف باقلوا

در اینجا دو روش برای تهیه “کاداییف باقلوا” آموزش داده شده است، روش اول با پسته و همراه با خمیر باقلوا و روش دوم با گردو و تنها با خود کاداییف است. این نوع شیرینی از شیرینی های خوشمزه کشور ترکیه است، که بسیار باب طبع و پسند ایرانیان است.

 

مواد لازم:

  • یوفگای مخصوص باقلوا / ۲ عدد
  • کاداییف رشته ای / ۵۰۰ گرم
  • پودر پسته / ۲۵۰ گرم

مواد لازم برای شربت:

  • شکر / ۲ لیوان
  • آب / ۲ لیوان

طرز تهیه:

فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود

یوفگا را روی میز پهن کنید و به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید.   ( مانند برش یوفگا برای بورک )

دو تکه را روی یکدیگر قرار دهید ( ما بین دو لایه کره آب شده بمالید ) و روی آن پسته بریزید. و دو طرف پایین یوفگا را روی هم بیاورید و رول کنید. و با مقداری کاداییف رشته ای روی باقلوا را بپوشانید ( کاداییف را دور باقلوا بپیچید ) و داخل سینی فر بچینید و سپس کمی با برس کره آب شده روی آنها بمالید.

سینی را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید تا روی باقلوا طلایی شود.

سپس از فر بیرون آورده و شربت را روی آن بریزید. هنگام سرو روی باقلوا را دارچین و پودر پسته بپاشید.

این باقلوا به دلیل وجود کاداییف بسیار ترد و لذیذ است.

  • کاداییف را میتوانید از فروشگاههای مواد اولیه و لوازم قنادی تهیه کنید. در تبریز بیشتر قنادیها این نوع کاداییف را دارند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=2435

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.