مدیرکل کمیته امداد استان قم با تاکید بر اینکه مشارکت‌های مردمی در سه ماه سال جاری نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد افزایش داشته است، گفت: ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان حاصل مشارکت مردم در این مدت برای نیازمندان است.   به گزارش  پیارم به نقل از خبرگزاری فارس از قم، عبدالله جلالی ظهر امروز ...

مدیرکل کمیته امداد استان قم با تاکید بر اینکه مشارکت‌های مردمی در سه ماه سال جاری نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد افزایش داشته است، گفت: ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان حاصل مشارکت مردم در این مدت برای نیازمندان است.

خبرگزاری فارس: مشارکت 3 میلیاردی مردم قم در سه ماهه نخست سال جاری برای کمک به نیازمندان

 

به گزارش  پیارم به نقل از خبرگزاری فارس از قم، عبدالله جلالی ظهر امروز در همایش بانوان خیراندیش که در سالن کوثر سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، با اشاره به اینکه در استان قم ۲۰ هزار خانواده زیر پوشش این اداره کل قرار دارند، اظهار کرد: این خانوارها  ۳٫۳ درصد جمعیت استان را تشکیل می‌دهند و پس از تهران و کرج سومین استانی هستیم که کمترین خانواده زیرپوشش را داریم.

وی با تاکید بر اینکه نوع نیازهای خانوار به دلیل نوع مهاجرت‌هایی که به قم شده متفاوت است، تصریح کرد: در حال حاضر ۲۵۰۰ یتیم زیر ۱۸ سال در استان وجود دارد که ۱۲۶۰۰ حامی دارند در این زمینه نیز در کشور در سه رتبه برتر قرار داریم.

مدیرکل کمیته امداد استان قم با اشاره به اینکه ۵۷۰۰ دانش‌آموز و دانشجو زیر پوشش کمیته امداد قم قرار دارند، اضافه کرد: از این تعداد ۱۱۱۰ دانشجو در رشته‌های مختلف تحصیل می‌کنند.

جلالی با تاکید بر اینکه ۱۳ هزار خانواده بدون سرپرست در استان زیرپوشش کمیته امداد قرار دارند، خاطرنشان کرد: این تعداد بیشتر از سایر استان‌های دیگر کشور است.

وی با اشاره به اینکه نظام تامین اجتماعی خانوارهای زیر پوشش از سال گذشته راه‌اندازی شد، تصریح کرد: کمیته امداد برای ۵ هزار و ۱۰۰ خانوار بی سرپرست ۱۰۰ هزار تومان حق بیمه از منابع امدادی و هدفمندی یارانه‌ها پرداخت می‌کند.

مدیرکل کمیته امداد استان قم با تاکید بر اینکه در بحث مشارکت‌های مردمی در سه ماه سال جاری نسبت به سال گذشته ۶۰ درصد رشد کمک‌های مردمی را شاهد هستیم، خاطرنشان کرد: مردم قم در سه ماه نخست سال ۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به کمیته امداد کمک کرده‌اند.

جلالی با اشاره به اینکه مجموعه کمک‌های مردمی در راستای ازدواج، درمان، تحصیل، اشتغال، مسکن و رفع نیاز فقیران هزینه می‌شود، تصریح کرد: حقوق کارمندان کمیته امداد توسط دولت متقبل می‌شود و از کمک‌های مردمی هیچ هزینه‌ای صرف حقوق کارمندان و بازنشستگان این اداره کل نمی‌شود.

 

وی تاکید کرد: از روزی که اعلام کردیم اگر مشکل مسکن خانوارهای زیر پوشش حل شود بیش از ۶۰ درصد مشکلات خانوار رفع خواهد شد شاهد گام‌های خوبی در این زمینه بودیم و شاهد هستیم خانوارهایی با ۱۵ میلیون تومان می‌توانند صاحب مسکن شوند و البته خیرین هم در این زمینه کمک بسیاری می‌کنند.

مدیرکل کمیته امداد استان قم با اشاره به اینکه مشارکت‌های مردمی در جامعه باید به عنوان یک اصل مطرح شود، تصریح کرد: اگر هر کدام از اعضای جامعه نسبت به نزدیکان خود احساس وظیفه کنند، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

جلالی با تاکید بر اینکه ماهیانه ۵۰۰ هزار تومان دادن به خانوار افتخار نیست، اضافه کرد: تغییر نگرش‌ها، راه اندازی تولیدات خانگی و ایجاد اشتغال برای نیازمندان افتخار است.

وی تصریح کرد: مسکن، درمان و اشتغال از سوی کمیته امداد امام خمینی(ره) مورد توجه بیشتری قرار دارد.

مدیرکل کمیته امداد استان قم با اشاره به اینکه رمضان فرصت خوبی برای کمک به نیازمندان است، اضافه کرد: با کارشناسی‌های صورت گرفته به این نتیجه رسیدیم اگر سبد غذایی توسط مردم تهیه شود، مطلوب‌تر است.

جلالی با تاکید بر اینکه اگر مردم اقوام و همسایه نیازمند دارند به طور مستقل این کار را انجام دهند، تصریح کرد: اگر مردم خانوارهای نیازمند را نمی‌شناسند می‌توانند با ارائه کمک‌های مالی ما را برای تامین سبد غذایی ۲۰ هزار خانوار یاری دهند.

وی با اشاره به اینکه برای تامین برنج این سبد خانوار تاکنون ۴۰۰ میلیون تومان پیش خرید صورت گرفته است، اضافه کرد: ان‌شاءالله به پشتوانه مردم هفته اول ماه مبارک رمضان ۱۰ هزار سبد غذایی در استان توزیع خواهد شد.

مدیرکل کمیته امداد استان قم با بیان اینکه ۳۰۰ نفر مددجو روی تخت بیمارستان هستند که قادر به برطرف کردن نیازهای اولیه خود نیستند، تصریح کرد: به این مددجویان ماهیانه ۱۰۰ هزار تومان پرداخت می شود که در برابر هزینه‌های درمانی آنها مبلغ ناچیزی است

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=5387

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.