مواد لازم برای
آکا
:
قارچ
۵/۱ کیلو
بادمجان
یک کیلوگوجه فرنگی ۷۵ گرمروغن زیتون یک چهارم لیوانسرکه سیب یک چهارم لیوانلیمو امانی ۳ عددپودر کاری یک قاشق سوپ خوریپودر گل پر یک قاشق مربا خوریمیخک درسته یک قاشق چای خورینمک به مقدار لازمطرز تهیه:
بادمجان
را پوست گرفته و به ابعاد ۲×۲ سانتی متر برش می زنیم و روی حرارت میگذاریم تا پخته شود. گوجه فرنگی را در مخلوط کن می ریزیم و بعد به
بادمجان
ها می افزاییم تا با هم جا افتاده شوند . سپس روغن زیتون را اضافه می کنیموقتی کمی جوشید لیمو امانی را که دو نیم کرده و هسته های آن را در آورده ایم می افزاییم. پس از اینکه کمی جوشید از روی حرارت بر می داریم . سپس
قارچ
ها را که به صورت قطعات بزرگ خرد کرده ایم به ترشی می افزاییم و حرارت می دهیم تا چند جوش دیگر بزند.در نهایت ادویه ها و سرکه سیب را اضافه می کنیم . پس از سرد شدن ترشی آماده سرو است . البته این ترشی هر چه بماند خوشمزه تر می شود.
به نکات زیر توجه کنید