پرتقال‌ها را شسته و به مدت ۲ ساعت در آب جوش بپزید. آنها را از آب بیرون آورده و بگذارید پیش از پوره شدن، خنک شوند. می‌توانید این کار را از قبل انجام دهید…     کیک پرتقال و بادام     انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات-کیک پرتقال و بادام مواد لازم:پرتقال=۲ عددشکر سفید=۲۵۰ ...

پرتقال‌ها را شسته و به مدت ۲ ساعت در آب جوش بپزید. آنها را از آب بیرون آورده و بگذارید پیش از پوره شدن، خنک شوند. می‌توانید این کار را از قبل انجام دهید…

 

[categoriy],کیک پرتقال,کیک میوه ای,کیک بادام

 

انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات-کیک پرتقال و بادام

مواد لازم:
پرتقال=۲ عدد
شکر سفید=۲۵۰ گرم ( به اضافه‌ مقداری برای قالب)
تخم مرغ=۶ عدد
بلغور مغز بادام=۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر= یک قاشق چایخوری
پودر قند
وسایل مورد نیاز:
فر, قالب کمربندی( قالبهایی که کف و دیواره آن از هم جدا می شوند)

طرز تهیه:

پرتقال‌ها را شسته و به مدت ۲ ساعت در آب جوش بپزید. آنها را از آب بیرون آورده و بگذارید پیش از پوره شدن، خنک شوند. می‌توانید این کار را از قبل انجام دهید.فر را از قبل روی حرارت ۱۹۰ درجه‌ سانتیگراد گرم کنید. کف یک قالب کمربندی( قالبهایی که کف و دیواره آن از هم جدا می شوند) به اندازه ۲۰ سانتیمتر را کمی کره مالیده و مقداری شکر سفید روی آن بپاشید. تخم مرغ‌ها و ۲۵۰ گرم شکر سفید را در مخلوط کن بریزید و خوب بزنید. سپس آن را با پوره‌ پرتقال و بعد مغز بادام خوراکی و بیکینگ پودر مخلوط کرده و هم بزنید. مواد را درون قالب بریزید و روی آن مقدار بیشتری شکر سفید بپاشید. سپس به مدت ۱ تا ½۱ ساعت بپزید تا سطح بالایی آن طلایی مایل به قهوه‌ای شود. برای سرو، کمی پودر قند روی آن بپاشید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=11614

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.