معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: اسفناج و گوجه فرنگی حاوی ویتامین E بوده و در برابر آلودگی هوا اثر حفاظتی دارند. زهرا عبداللهی معاون دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: ویتامین E برای کارآیی بهتر سایر ویتامینها خصوصاً ویتامین Cاهمیت زیادی دارد و اثر آن در جلوگیری از سرطان شناخته شده است. ...
معاون دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: اسفناج و گوجه فرنگی حاوی ویتامین E بوده و در برابر آلودگی هوا اثر حفاظتی دارند.
زهرا عبداللهی معاون دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: ویتامین E برای کارآیی بهتر سایر ویتامینها خصوصاً ویتامین Cاهمیت زیادی دارد و اثر آن در جلوگیری از سرطان شناخته شده است. ویتامین Eاثر حفاظتی بر روی ریهها در مقابل آلودگی هوا دارد.
وی تأکید کرد: سبزیها علاوه بر ویتامینها و املاح، حاوی فیبر هستند که اثر حفاظتی در برابر سرطان روده دارد و برای پیشگیری از یبوست نیز مفید است.
وی افزود: بهتر است سبزیها و صیفیها خام خورده شوند زیرا ویتامینهای بیشتری به ما میرسانند و حرارت، بعضی از ویتامینها خصوصاً ویتامین Cرا از بین میبرد.
به نکات زیر توجه کنید