خراسان کیهان شریعتمداری در سرمقاله کیهان با بیان اینکه موضع مرسی در آینده درباره سوریه عوض خواهد شد نوشت: می گویند محمد مرسی درباره سوریه نظری متفاوت با جمهوری اسلامی ایران داشت و ضمن حمایت از مخالفان دولت سوریه به بشار اسد نیز حمله آشکاری کرد. و اما، این سکه روی دیگری هم دارد و ...

خراسان

کیهان

شریعتمداری در سرمقاله کیهان با بیان اینکه موضع مرسی در آینده درباره سوریه عوض خواهد شد نوشت: می گویند محمد مرسی درباره سوریه نظری متفاوت با جمهوری اسلامی ایران داشت و ضمن حمایت از مخالفان دولت سوریه به بشار اسد نیز حمله آشکاری کرد. و اما، این سکه روی دیگری هم دارد و محمد مرسی در اجلاس تهران مواضعی اتخاذ کرد که از یکسو فریاد اعتراض آمریکا و اسرائیل و اروپا و متحدان منطقه ای آنها را به آسمان بلند کرده و در همان حال رسانه های یاد شده اصرار به سانسور آن دارند .

جمهوری اسلامی

در مورد زمان انتشار گزارش دبیرکل آژانس درباره فعالیت‌های اتمی ایران و همزمانی آن با شروع به کار اجلاس سران جنبش عدم تعهد در ایران نیز می‌توان این تأمل را داشت که چون حضور هیئت‌های ۱۲۰ کشور جهان آن هم در سطح بالا در تهران تأثیر منفی در خنثی شدن فشارهای سیاسی و تبلیغاتی آمریکا و سایر قدرت‌های غربی دارد، مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مأموریت یافت این گزارش را درست در روز شروع این اجلاس منتشر کند تا بلکه از آثار آن بکاهد. اما خوشبختانه بازتاب‌های اجلاس جنبش عدم تعهد در تهران چنان گسترده بود که همه چیز از جمله گزارش آمانو را تحت الشعاع قرار داد.

رسالت

تک دیپلماسی تهاجمی ایران در برگزاری شانزدهمین اجلاس سران جنبش عدم تعهد در تهران، استکبار جهانی را سخت عصبانی کرده است. این تک دیپلماتیک یک پاتک از سوی دشمن را می‌طلبد . باید آماده دفع این پاتک بود.

آصف نوشت

محمدعلی خطیبی،  مدیر بین الملل شرکت ملی نفت در مورد برخی خبرها در رسانه های خارجی درباره ‘توقف صادرات نفت ایران به دیگر کشورها از جمله ژاپن’ تصریح کرد؛ وضعیت صادرات نفت و گاز کشور عادی است و جوسازی رسانه های خارجی نمی تواند در این زمینه خللی ایجاد کند.

بولتن نیوز نوشت

بعد از انتصاب مسرور بارزانی (پسرمسعودبارزانی)بر شورای امنیت ملی کردستان عراق، مردم این اقلیم، نگرانند که قدرت خانواده بارزانی در کردستان عراق روز به روز انحصاری تر شود و کردستان عراق به سوی حاکمیت سلطنتی پیش برود. تعیین سالانه بیش از ۳۰۰ میلیون دلار برای این شورا گمانه های پادشاهی شدن این اقلیم را بیشتر کرده است.

محدوده مدعی شد

مجموعه بررسی های تیم اقتصادی مجلس در باره اتفاقات رخ داده در وزارت صنعت،معدن و تجارت بخشی از نمایندگان مجلس را به سوی استیضاح مهدی غضنفری پیش برده است.

عصرایران نوشت

رییس جامعه یهودیان آمریکا حمایت اعضای جنبش عدم تعهد از حق هسته ای ایران در بیانیه پایانی نشست سران این جنبش در تهران را روز سیاهی برای بشریت دانست!

الف نوشت

عباس عبدی تحلیل گر اصلاح طلب در مصاحبه با این سایت گفته: مسئله اصلی این نیست که اصلاح طلبان در انتخابات شرکت کنند یا نکنند مسئله من این است که مملکت به سمتی برود که جنگ و درگیری نشود و آنچه مهم است این که اتحادی در جامعه به وجود بیاید که بیگانه نتواند این طور به کشور نگاه کند که می تواند به کشور حمله کند.

نسیم نوشت

حسین امیرعبداللهیان معاون عربی آفریقایی وزارت خارجه گفت: بسیاری از نظرات مرسی با ایران مطابق است، اگر اطلاعات مرسی درباره سوریه بیشتر بود دیدگاه های خود را تغییر می داد. وی همچنین افزود: دیدگاه های ابومازن بسیار به عقاید اسماعیل هنیه نزدیک شده است.

بی بی سی

روابط تهران و آنکارا اخیراً شاهد چرخشی تند در رفتار این دو نسبت به یکدیگر بوده، چرخشی که البته از هنگام آغاز بحران در سوریه، اجتناب ناپذیر می نمود و چندان دور از انتظار نبود.در بحران سوریه، ایران از همان آغاز نشان داد که تصمیم دارد هرگز پشت مهمترین متحد منطقه ای اش را خالی نکند.

رادیو فرانسه

آمریکا اعلام کرد، تعداد نیروهای خود را در مانور نظامی مشترک با اسراییل کاهش خواهد داد. خبرگزاری فرانسه با اعلام این خبر به نقل از هفته نامه تایم نوشت: به نظر می رسد علت این کاهش میزان مشارکت، اختلاف بین دو دولت واشنگتن و تل آویو بر سر نحوه تقابل با برنامه هسته ای ایران است.

لیبراسیون

ایران در برابر غرب که می خواهد این کشور را منزوی کند به یک امتیاز دست پیدا کرد، چرا که طی هفته گذشته، میزبان مقاماتی از ۱۲۰ کشور دنیا در قالب نشست کشورهای عضو جنبش عدم تعهد بود.

رادیو آمریکا

مقامات وزارت نفت عراق می گویند صادرات نفت آن کشور در ماه گذشته به بالاترین سطح طی سه دهه اخیر رسیده است. درآمدعراق از صدور روزانه ۲ میلیون و ۵۶۵ هزار بشکه نفت، به قیمت بشکه ای ۱۰۶ دلار، در ماه گذشته به ۸ میلیارد و ۴۴۲ میلیون دلار رسید. متوسط صادرات نفت عراق در ماه ژوئیه ۲ میلیون و ۵۱۶ میلیون بشکه در روز بود.

بی بی سی

نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی گفته است که اصرار ایران بر ارائه مدارک مربوط به ادعاهای مطرح درباره مشکوک بودن فعالیت های هسته ای اش از سوی این آژانس، از دلایل به نتیجه نرسیدن مذاکرات هسته ای دوجانبه بوده است.

نووستی

یک منبع روس اعلام کرد نیروگاه اتمی بوشهر تا پایان سال ۲۰۱۲ برای بهره‌برداری به سفارش دهنده تحویل داده می‌شود.این منبع مطلع افزود: در حال حاضر نیروگاه اتمی بوشهر همان‌طور که برنامه‌ریزی شده بود، با ظرفیت صد در صد راه‌اندازی شده است.

جمهوری اسلامی
*
رئیس سازمان صدا و سیما، اقدام مترجم رادیو تلویزیون در سانسور اظهارات محمد مرسی رئیس‌جمهور مصر در سخنرانی اجلاس سران جنبش عدم تعهد را توجیه کرد. ضرغامی در نشست جمعی از دانشجویان که اقدام مترجم رادیو تلویزیون را زیر سؤال برده بودند گفت: مترجم سخنان مرسی به علت خستگی و مشغله زیاد، در یک اشتباه به جای سوریه، از بحرین نام برد! مرسی، در سخنرانی خود در اجلاس تهران از مخالفان دولت سوریه خواسته بود برای براندازی این دولت با هم متحد شوند. این سخن مرسی موجب اعتراض صاحبنظران و مطبوعات مصر شد.
*
طرفداران یک تیم فوتبال اتریشی هنگام رفتن به استادیوم به محض دیدن یک خاخام صهیونیست با دادن شعار “تو یک یهودی نژادپرست و آدم کشی” و “از کشور ما برو بیرون” به اعمال جنایتکارانه رژیم صهیونیستی بر ضد فلسطینیان اعتراض کردند. به گزارش قدسنا به نقل از پایگاه اینترنتی فوکوس، خاخام یاد شده هم با پرخاش به جوانان معترض به آنها پاسخ داد. فریادهای خاخام صهیونیست موجب شد جوانان عصبانی شده و او را در مقابل دیدگان دو افسر پلیس مورد ضرب و شتم قرار دادند. به گفته منابع پلیس اتریش ظرف چند سال گذشته (در پی جنگ وحشیانه رژیم صهیونیستی بر ضد مردم بی‌دفاع غزه در سال ۱۳۸۷) چنین حملاتی به صهیونیستها در این کشور رشد بی‌سابقه‌ای یافته است. مقامات پلیس نگران رشد افکار ضد اسراییلی در بین نیروهای پلیس این کشور هستند. آنها اعلام کرده‌اند که دو افسر پلیس را مورد بازجویی قرار خواهند داد. خاخام یاد شده ادعا کرده است که زمانی که از افسران کمک خواسته آنها در پاسخ به درخواست وی تنها لبخند زده‌اند. در حمله مشابهی در برلین نیز معترضان به یک خاخام ۵۳ ساله حمله کردند و شعار فلسطین را رها کنید سر دادند.

وطن امروز

انتقاد سازمان دموکراتیک مصر از اظهارات ضدسوری مرسی
سازمان دموکراتیک مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد سخنان مرسی در اجلاس سران عدم‌تعهد در تهران زشت و بی‌سبب بود. محمد مرسی با سخنان خود توانست محبوبیت خود را در بین مردم و شیعیان مصر کم کند. این سازمان در نامه‌ای به محمد مرسی نوشت: آقای مرسی شما نماینده مردم مصر هستید و باید از طرف مردم سخن بگویید. ما خواستار روابط حسنه با جمهوری‌اسلامی ایران هستیم اما شما به این موضوع اهمیت ندادید و حرفی از کشور خود نزدید. شما جای اینکه از کشور خود سخن بگویید از نظام بشار اسد انتقاد کردید، مگر بشار به شما چه ستمی کرده بود که وی را ظالم خواندید؟

وقتی شمس‌الدین، علاءالدین می‌شود
تجربه فعالیت سال‌های گذشته رسانه‌های خبری کشورهای حاشیه خلیج‌فارس نشان داده بی‌تجربگی و کم‌اطلاعی، عارضه فراگیر در میان این رسانه‌ها محسوب می‌شود طوری که بارها اخبار غیر‌واقعی و غیر‌موثق را در شانتاژ خبری خود روی آنتن‌ها می‌فرستند و افکار و اذهان مخاطبان را درگیر مسائلی حاشیه‌ای می‌کنند. در آخرین نمونه این قبیل دروغ‌پراکنی‌های رسانه‌ای، شبکه العربیه وابسته به آل‌سعود در خبری با عنوان «تهران تلاش دارد دست خود را از خون سوری‌ها بشوید» مدعی دسترسی به متن مذاکرات محرمانه در تهران شده که حتی نام وزیر اقتصاد ایران را نتوانسته از طریق یک جست‌وجوی ساده اینترنتی به درستی بیان کند. در بخشی از این خبر می‌خوانیم «علاء‌الدین حسینی، وزیر اقتصاد ایران در یکی از این جلسات درباره کمک‌های اقتصادی به سوریه سخن گفته است» و این در حالی است که نام وزیر امور اقتصادی ایران نه علاءالدین بلکه شمس‌الدین است. العربیه پیش از این مدعی شده بود سردار سلیمانی در جریان بمبگذاری دفتر شورای امنیت ملی سوریه کشته شده است.

تخلیه کامل اردوگاه اشرف
سرکرده گروهک تروریستی منافقین اعلام کرد تا ۱۲ سپتامبر جاری (۲۲شهریور)، در آخرین نوبت عناصر این گروهک اردوگاه اشرف را ترک خواهند کرد. به گزارش خبرگزاری براثا، مریم رجوی، سرکرده گروهک تروریستی منافقین که در پاریس بسر می‌برد، اعلام کرد تاریخ آخرین نوبت انتقال اعضای این گروهک از پایگاه اشرف در دیالی به پایگاه لیبرتی در بغداد، ۱۲ سپتامبر جاری خواهد بود.

دنیای اقتصاد

خاوری چند روز قبل از فرار:
«والله قسم بی
تقصیریم»

جهان نیوز به نقل از هفته نامه پنجره، متن آخرین مصاحبه محمودرضا خاوری، مدیرعامل سابق بانک ملی را منتشر کرد که چند روز قبل از خروج وی از کشور انجام شده است. خاوری در این مصاحبه می‌گوید: مطمئن باشید که بانک ملی یکی از متعهدترین بانکها است و در این زمینه ما کوچک‌ترین قصوری نداریم. این اختلاس در بانک دیگری رخ داده و به ما ربطی ندارد. وی می‌افزاید: شاید تخلفی در یکی از شعب انجام شده باشد، اما شک نکنید که این تخلف در سطوح بالا صورت نگرفته است. خاوری در پاسخ به اینکه «رقم ۳ هزار میلیارد تومان آنقدر قابل توجه است که نمیتوان باور کرد این تخلف در سطحی مثل یک شعبه انجام شده باشد» نیز می‌گوید: به والله قسم ما در این قضیه هیچ تقصیری نداریم.

کیهان

تله گذاری اصلاح طلبان برای ناطق و قالیباف

یک عضو حزب اعتماد ملی می گوید اصلاح طلبان احتمالا از نامزدی قالیباف یا ناطق نوری در انتخابات ریاست جمهوری حمایت می کنند.
محمدجواد حق شناس (مدیر مسئول روزنامه توقیف شده اعتماد ملی) به آریا گفته است: آقای قالیباف در ۷ سال گذشته عملا با حمایت چهره های اصلاح طلب شورای شهر توانست به عنوان شهردار تهران انتخاب شود.
این در حالی است که تنها دو عضو از ۱۵عضو شورای شهر تهران (نجفی و ابتکار) اصلاح طلب هستند.
وی همچنین گفته است: حمایت اصلاح طلبان از یک کاندیدای اصولگرا غیرمنطقی است. البته اگر چنانچه در انتخابات آینده یک چهره شاخص اصلاح طلب نتواند وارد عرصه رقابت شود و از سوی دیگر از آنجا که جریان اصلاح طلبی به دنبال تحریم انتخابات نیست علی القاعده اعلام تحریم نمی کند بنابراین طبیعی است آن بخشی از بدنه اصلاح طلب که می خواهد در انتخابات شرکت کند از بهترین گزینه که مدافع حقوق و منافع ملی باشد در آن مقطع تاریخی حمایت کند.
تفاوت های ناطق و قالیباف
عضو شورای مرکزی اعتماد ملی درباره گرایش اصلاح طلبان به قالیباف و ناطق نوری گفت: این دو گزینه با یکدیگر تفاوت های جدی دارند. ناطق نوری از چهره های شاخصی است که بعد از انقلاب در سه دهه گذشته حضور جدی در عرصه سیاسی داشته است. به طوری که در یک مقطع یعنی انتخابات ۲خرداد ۷۶ چهره شاخص جریان اصولگرا در مقابل جریان اصلاح طلب بود، در آن زمان شاهد عملکرد و رفتار قابل دفاع و دموکراتیکی از سوی ناطق نوری بودیم و در حالی که وی ریاست مجلس را برعهده داشت و رقیب شکست خورده اصلاح طلب محسوب می شد اما رفتار هوشمندانه و متناسب با منافع ملی از خویش نشان داد و دیدیم حتی پیروزی آقای خاتمی را هم تبریک گفت.
وی ادامه داد: ناطق نوری از معدود چهره های اصولگراست که در ۷ سال گذشته مواضع شفاف و صریحی نسبت به عملکرد دولت داشته و حتی در سال های گذشته به دلیل این مواضع هزینه هایی هم پرداخت کرده است مثل برخوردهایی که اخیرا در مشهد با وی صورت گرفته است.
وی خاطرنشان کرد: برخوردهایی که با ناطق نوری صورت می گیرد نشان دهنده استقلال نظر وی و رای ایشان است. به عقیده من این استقلال رای قابل احترام است.
حق شناس تاکید کرد: «بنده معتقدم نگاه و عملکرد قالیباف و ناطق نوری با یکدیگر متفاوت است؛ عمدتا دو نیرو اطراف قالیباف حضور دارند یکی نیروهای نظامی هستند که با ایشان همکار بوده اند و یا نیروهایی از استان خراسان هستند که همشهری و هم استانی قالیباف محسوب می شوند بنابراین در حال حاضر نمی توان بیش از این قضاوت کرد و باید منتظر فضای پیش رو در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم باشیم.»
این فصلنامه است یا جاسوسنامه؟!

یکی از مجلات وابسته به جریان شبه روشنفکری به تجلیل از وابستگان دربار پهلوی و معاندین انقلاب اسلامی پرداخته است.
فصلنامه «نقد و بررسی کتاب تهران» در آخرین شماره خود و در حاشیه معرفی یک کتاب از علی اصغر امیرانی(روزنامه نگار جاسوس وابسته به دربار پهلوی) تمجید کرده است و در معرفی این جاسوس نشان دار انگلیسی آورده است: «بزرگترین عشق زندگی اش از آغاز، انتشار یک مجله خواندنی و بعد نوشتن مقاله های انتقادی بود. جز اینها هیچ جاه طلبی نداشت. او هیچگاه شغل دولتی قبول نکرد.»
در معرفی این عنصر وابسته اشاره ای به ارتباط او با میس لمبپتون جاسوس معروف انگلیسی و سفارتخانه های غربی پس از کودتای ۲۸ مرداد نشده است. ارتباط او با سفارتخانه آمریکا چنان بود که در اسناد به دست آمده از لانه جاسوسی از او به عنوان رابطین خوب آمریکا یاد شده است. همچنین «میس آن لمبپتون» جاسوس انگلیسی در خاطرات خود علی اصغر امیرانی را به عنوان منبع اطلاعاتی و خبرچین معرفی می کند که برای انجام خدمات ویژه! دستمزد و مقرری ماهانه از سفارت انگلیس دریافت می کرده است.
علی اصغر امیرانی که مدیر مسئول مجله خواندنیها بود، با انتشار این مجله در دوره اعتصاب مطبوعات در سال ۵۷ قصد شکستن اعتصاب مطبوعات را داشت. وی حتی در هفتم بهمن ماه ۵۷ و در آستانه بازگشت حضرت امام خمینی(ره) که سقوط رژیم ستمشاهی اجتناب ناپذیر می نمود طی سرمقاله ای برای فرار محمدرضا پهلوی از ایران مرثیه سرایی می کند.
امیرانی پس از انقلاب نیز به دشمنی با جمهوری اسلامی پرداخت چنان که فعالیت های خائنانه او موجب بازداشت و محاکمه و اعدام وی شد. جالب این که مجله نقد و بررسی کتاب تهران در این باره نیز تلاش می کند با ایجاد خدشه در رأی دادسرای انقلاب اسلامی چهره موجهی از این جاسوس نشان دار ارائه کند. این مجله تا آنجا پیش می رود که حزب توده ایران و جریان چپ را عامل اعدام امیرانی معرفی می کند تا از او چهره ای ضد مذهبی و طرفدار مردم ترسیم کند.
مجله «نقد و بررسی کتاب تهران» به سردبیری «هرمز همایون پور» و توسط جمعی از فعالان «انتشارات فرزان روز» منتشر می شود و چهره هایی مانند داریوش آشوری (نویسنده صهیونیست) و… به صورت دائم با آن همکاری می کنند.
گفتنی است نقد و بررسی کتاب تهران با انتشار مقالاتی از مطبوعات خارجی به معرفی و ترویج کتاب های «کاندولیزا رایس» و «بیل کلینتون» پرداخته است. این سیاستمداران آمریکایی در کتابهایشان تلاش می کنند چهره غیرقابل شکستی از آمریکا ترسیم نمایند و سرپوشی بر سیاست های غلط کاخ سفید در زمان حکمرانی شان بگذارند.
«هرمز همایون پور» صاحب امتیاز و مدیر مسئول مجله نقد و بررسی کتاب تهران مدیر انتشاراتی «کتاب روشن» و از کارمندان برجسته انتشارات فرانکلین وابسته به سفارت آمریکا در سالهای ستمشاهی است.

نوول ابزرواتور؛ آمریکا می خواست ایران را منزوی کند، خودش منزوی شد

ایران چرا باید احساس انزوا کند در حالی که نفوذ منطقه ای گسترده ای دارد؟!
این تحلیل را نشریه فرانسوی نوول ابزرواتور به نقل از یان ریشار استاد دانشگاه سوربن منتشر کرد. وی در پاسخ به این سؤال که «ایران با برگزاری نشست کشورهای غیرمتعهد می خواهد نشان دهد که همچنان دارای نفوذ است؛ آیا واقعاً این گونه است؟» گفت: ایران چرا باید احساس انزوا کند؟ نفوذ منطقه ای این کشور از کابل تا بغداد و دمشق و حتی فراتر از آن گسترده شده. این کشور دارای یک موقعیت استراتژیک است. تمامی نیاز نفتی اروپای مرکزی و قفقاز کم و بیش به خواست دولتمردان ایرانی که از سوی روس ها مورد حمایت اند وابسته است. ایران روابط خوبی با چین، روسیه، برزیل، ونزوئلا و دیگر کشورهای آمریکای جنوبی دارد. برگزاری این نشست در تهران نشان می دهد که دولت جمهوری اسلامی علی رغم کشورهای غربی روابط خود را با کشورها حفظ کرده. من فکر نمی کنم که ایرانی ها در تنگنا قرار گرفته باشند.
یان ریشار همچنین در پاسخ این پرسش که «ایران وانمود می کند چیدمان ژئوپلیتیکی جدیدی در شرف وقوع است؟ آیا به نظر شما همین طور است؟» تأکید کرد: جهان در حال موضع گیری در اطراف دو جبهه است که هر یک با دیگری متخاصم است؛ جبهه سعودی و جبهه ایران. من فکر می کنم در حال حاضر ایران و روسیه روی استقامت حکومت بشار اسد حساب کرده اند. این دو کشور نمی خواهند سوریه را از دست بدهند، چرا که به واسطه سوریه می توانند دسترسی خود را تا مدیترانه حفظ کنند و این مسئله برای آنها بسیار مهم است.
وی اضافه کرد: متأسفانه پس از شنیدن اظهارات فرانسوا اولاند این احساس را دارم که ما فرانسوی ها یک منطق ضد ایرانی کاملاً احمقانه را پیش گرفته ایم و متوجه نیستیم که ائتلاف با عربستان سعودی به بن بست خواهد انجامید. زمانی که به تعداد سلفی ها در دمشق نگاه می کنم، واقعاً وحشتناک است.
استاد دانشگاه سوربن خاطرنشان کرد: منفعت ما فرانسوی ها، اگر می خواهیم تعادل را در منطقه حفظ کنیم، این است که حداقل به نفوذ ایران توجه داشته باشیم.
روزنامه آمریکایی «کریستین ساینس مانیتور» نیز درباره اجلاس عدم تعهد در تهران نوشت؛ نشست سران کشورهای عضو جنبش عدم تعهد که بزرگ ترین رویداد سیاسی این کشور طی ۳۳ سال گذشته است، ثابت کرد که ایران نه تنها کشوری منزوی نیست بلکه با جامعه جهانی تعامل گسترده ای دارد. به رغم فشار آمریکا و اسرائیل برای عدم حضور مقام های کشورهای عضو جنبش عدم تعهد در این نشست، اغلب از این کشورها در نشست تهران شرکت کرده و عالی رتبه ترین مقام های این کشورها عازم ایران شدند.

واشنگتن تایمز: درست بیخ گوش آمریکا ایران تحریم ها را دور می زند

ایران ضمن گسترش روابط استراتژیک با ونزوئلا، تحریم ها را دور می زند.
آلن ولت نماینده فلوریدا در مجلس نمایندگان آمریکا ضمن بیان این مطلب، به روزنامه واشنگتن تایمز گفته است: درست بیخ گوش ما نوعی روابط استراتژیک میان ایران و ونزوئلا شکل گرفته و ده ها دیپلمات ایرانی در کاراکاس فعالیت می کنند.
واشنگتن تایمز نوشت: اخیراً مشخص شده که ونزوئلا در حال ساخت هواپیماهای بدون سرنشین نظامی برای ایران است و تعداد نامعلومی جنگنده-۱۶در اختیار تهران قرار داده است.
این ائتلاف نامیمون همچنین باعث شده است که ایران تحریم های سازمان ملل و دیگر تحریم های بین المللی را که به منظور کند کردن سرعت پیشرفت برنامه هسته ای ایران طراحی شده اند دور بزند.
روزنامه آمریکایی اضافه کرد: ونزوئلا به صورت علنی حمایت خود را از آمال هسته ای ایران اعلام کرده و شبکه های مالی و اقتصادی در زمینه سرمایه گذاری های مشترک حساب های بانکی و توافقات متعدد باعث شده است که تهران به آسانی تحریم، انسدادهای بانکی بایکوت نفتی و سایر گام های اقتصادی که در جهت کند کردن روند سیاست ساخت سلاح های هسته ای حکومت مذهبی ایران تعبیه شده را دور بزند. برای مثال شرکت ها و تأسیسات صوری ونزوئلا محصولات پتروشیمی و صنایع تسلیحاتی را در اختیار ایران قرار می دهند و نظام بانکی آن کشور در جهت پرداخت بهای نفت به عنوان واسطه ای برای ایران عمل می کند. با این وجود نفوذ ایران از ونزوئلا نیزفراتر رفته است. تهران روابط گسترده ای نیز با بولیوی برقرار کرده است.
مگر قرار نبود انتخابات را تحریم کنیم؟!

عضو متواری گروهک ملی-مذهبی نسبت به عقب نشینی اصلاح طلبان از ادعای تقلب و تقلا برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ابراز نگرانی کرد.
تقی رحمانی که در پاریس پناهندگی گرفته، از اتفاقات نامبارک خبر داده و در سایت روزنت می نویسد: مدتی است در داخل در میان برخی اصلاح طلبان، حتی مدافعان مدنی و مطبوعاتی ها و برخی شخصیت ها سخن از شرکت در انتخابات تا حضور کامل در پای صندوق رای، بدون قید و شرط و فارغ از هرگونه از اتفاق خاص است. این شرکت دربست درست در زمانی رخ می دهد که برخی از همین افراد و شخصیت ها و فعالان در انتخابات مجلس نهم از عدم شرکت حمایت قاطع کرده بودند. این کار در حقیقت مرحله سوزی است.
شدت تمایل به حضور در انتخابات آن هم در شرایطی که حکومت برنامه خود را تقویت می کند تا به حدی است که حتی آقای خاتمی را هم دور می زنند.
وی می افزاید: فشار آغاز شده به سمتی می رود که در پایان خاتمی هم به دلایل گوناگون در پای صندوق رای از یکی از کاندیداهای مقبول شده حمایت کند یا تمام قد وارد میدان حمایت از کاندیدای مزبور شود.
این شور اشتیاق برای شرکت در انتخابات آن هم در شرایطی که اوضاع ایران در مسئله هسته ای پیچیده تر شده و نتیجه انتخابات آمریکا مشخص نشده امری نامعقول و مقبول است(!)
عضو گروهک ملی- مذهبی با هشدار نسبت به شکاف بیشتر در میان فتنه گران نوشت: حکومت برنامه مناسبی را تدارک دیده است که باید به آن توجه داشت، اوج این برنامه حمایت هاشمی رفسنجانی از شرکت در انتخابات و بعد حمایت خاتمی از کاندیدای اصلاح طلبان است که نتیجه آن انشقاق کامل میان طیف دموکراسی خواهان است که سه دسته اصلاح طلب، سبز و تحول طلب را شامل می شود.
این گروهکی ورشکسته «کم حوصلگی اصلاح طلبان» را «نه چندان دلگرم کننده» توصیف کرد و نوشت: اتفاقی نه چندان مبارک در حال وقوع است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=1600

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.