معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران تاکید کرد: آش و حلیم و همه غذاهای سنتی فقط و فقط باید از رستوران‌ها و مراکز توزیع دارای مجوز بهداشت و مجوز صنف مربوط تهیه شود.

هشدار، خرید حلیم و آش ازمراکز مطمئن

به گزارش پیارم به نقل از خبرگزاری سلامت، بیشتر حلیم‌های خیابانی که در ماه مبارک رمضان بازار داغی را برای سودجویان ایجاد کرده از مواد غیراستاندارد، پشم گوسفند، مو و پنبه تهیه می‌شود.

اسهال، استفراغ، دل درد از مهمترین علائم بروز مسمومیت و حتی عفونت‌های ناشی از مصرف این مواد غذایی بدون مجوز است.

آش و حلیم و همه غذاهای سنتی فقط و فقط باید از رستوران‌ها و مراکز توزیع دارای مجوز بهداشت و مجوز صنف مربوط تهیه شود.