دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، رویکرد این مجمع را «دفاع از محرومان و مظلومان» عنوان کرد و گفت: گفتمان ظلم‌ستیز ما ارتباطی به شیعه و سنی ندارد؛ برای ما، شیعه ظالم با سنی ظالم، یهودی ظالم و مسیحی ظالم تفاوتی ندارد. ● گزارش تصویری مرتبط——————————-   به گزارش پیارم به نقل از خبرنگار آیین ...

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، رویکرد این مجمع را «دفاع از محرومان و مظلومان» عنوان کرد و گفت: گفتمان ظلم‌ستیز ما ارتباطی به شیعه و سنی ندارد؛ برای ما، شیعه ظالم با سنی ظالم، یهودی ظالم و مسیحی ظالم تفاوتی ندارد.

خبرگزاری فارس: «دفاع از مظلومان» رویکرد مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی است
گزارش تصویری مرتبط

——————————-

 

به گزارش پیارم به نقل از خبرنگار آیین و اندیشه خبرگزاری فارس، آیت‌الله محسن اراکی دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ضمن حضور در این خبرگزاری با سید نظام‌الدین موسوی، مدیرعامل  خبرگزاری فارس دیدار و گفت‌وگو کرد.

آیت‌الله اراکی با تأکید بر اینکه شرایط کنونی در جهان اسلام بسیار حساس است، ابراز داشت: آنچه امروز در سوریه اتفاق افتاده است و در مصر به شکل دیگر و در سایر کشورهای دیگر، طبق یک نقشه حساب شده، مطالعه شده و با برنامه‌ریزی انجام شده است.

*نقشه‌ای که آمریکا در زمان صدام در عراق پیاده کرد

وی با اشاره به اینکه دشمنان هم‌اکنون سعی دارد در فضای داخلی کشور از این شیوه بهره گیرد، به سابقه این دشمنی‌ها در جهان اسلام پرداخت و افزود: در کشور عراق حدود ۱۰ سال پیش که هنوز صدام حسین بر مسند قدرت بود، به دوستان گفتیم: آمریکایی‌ها در عراق دارند روی نخبگان عراقی کار می‌کنند و آن‌ها را به طور رایگان آموزش می‌دهند و این بار سنگین روی دوش ما باقی می‌ماند، به گونه‌ای که درهای اروپا به سوی نخبگان عراقی باز شد و ۱۰ سال روی آن‌ها کار مداوم انجام دادند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به تغییر نگرش نخبگان عراقی به جایگاه آمریکا در این ۱۰ سال اظهار داشت: عراقی‌ها که یک روز آمریکا دشمن خونی آن‌ها بود و خود عراقی‌ها هم نسبت به آمریکا احساس دشمنی می‌کردند، هم‌اکنون می‌گویند آمریکا دوست ما است که جای تعجبی ندارد.

وی ادامه داد: وقتی عراقی‌ها به ایران می‌آیند، می‌گویند شما چرا انتظار دارید با آمریکایی‌ها برخورد کنیم؟! آمریکایی‌ها دوست ما هستند و منفعت ما را می‌خواهند، ببینید چقدر آمریکایی‌ها روی علما، احزاب و سیاستمداران کار کردند، اولین توطئه‌ای که دشمنان در عراق ایجاد کردند، طرح اختلاف شیعه و سنی بود، حتی به آیت‌‌الله حکیم عرض کردم که مواظب باشید که شما در این دام نیفتید! شما مطرح نفرمایید که «حقوق شیعیان» در عراق ضایع شده است، بگوئید «حقوق مردم» ضایع شده است.

*راز محبوبیت امام موسی صدر در لبنان

آیت‌ الله اراکی بیان داشت: البته آیت‌الله حکیم سعی داشت این کار را انجام دهد، منتها افرادی که اطراف ایشان بودند خواسته یا ناخواسته در این دام افتادند، آن روز ما نیاز نداشتیم که در عراق بگوییم از شیعیان دفاع کنیم، هر چند که اکثریت مردم عراق شیعه هستند، اما تمام مردم عراق تحت ظلم بودند.

مؤسس مرکز اسلامی انگلیس افزود: امام موسی صدر آن زمان یک جوان ۲۴ ساله بود که از ایران به لبنان رفت، از روز اولی که به لبنان رفت آنجا پرچم دفاع از محرومان را به دوش کشید، البته اغلب محرومین خود شیعیان بودند، ولی با شعار دفاع از محرومین، همه شیفته امام موسی صدر شدند، از مسیحی گرفته تا سنی و شیعه این گفتمان مهم است.

*رویکرد سازمان تقریب مذاهب دفاع از محرومان است

وی با تأکید بر اینکه دفاع از مظلومان جز اهداف سازمان تقریب مذاهب است، افزود: حتی اگر از شیعه دفاع کنیم، نه به عنوان اینکه شیعه است دفاع می‌کنیم، بله از این جهت که شیعه مظلوم است، دفاع می‌کنیم، هیچ گاه ما از شیعه ظالم دفاع نکردیم، برای ما شیعه ظالم با سنی ظالم، یهودی ظالم و مسیحی ظالم تفاوتی ندارد، ما حتی با شاه که شیعه بود جنگیدیم.

رئیس مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با بیان اینکه در رویکرد این مجمع بحث سر شیعه و سنی نیست، گفت: لذا آنچه که برای ما مهم است، تصحیح گفتمان در جهان اسلام است، به طوری که جهت گفتمان همان جهت دفاع از ارزش‌ها و آرمان‌های اسلامی و انسانی باشد،‌همان روشی که امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری دنبال کردند، باید گفتمان دفاع از محرومین و مستضعفین و حقوق عادله مردم را ترویج کنیم.

*توجه ویژه خبرگزاری فارس به بیداری اسلامی

در ادامه این دیدار، سید نظام‌الدین موسوی مدیر عامل خبرگزاری فارس، به ارائه گزارش‌هایی پیرامون فعالیت ۱۱ ساله خبرگزاری فارس پرداخت و گفت: اغراق نیست اگر بگوییم هم اکنون پرمخاطب‌ترین رسانه در جمهوری اسلامی بعد از صداوسیما، خبرگزاری فارس است که به لحاظ میزان مخاطب، تنوع مخاطب و تنوع مطالب در صدر قرار دارد و از این باب خدا را شاکر هستیم.

وی با تأکید بر اینکه خبرگزاری فارس، مدافع آرما‌ن‌ها و ارزش‌های کلان نظام و انقلاب است، افزود:خبرگزاری فارس در زمینه‌هایی که لازم باشد، ضمن رعایت اصول حرفه نویسی از انقلاب دفاع می‌کند، در همین راستا همکارانی که در خبرگزاری فعالیت می‌کنند، عمدتاً بچه‌های حزب‌اللهی و متدین هستند.

مدیرعامل خبرگزاری فارس با اشاره به اینکه خبرگزاری متبوعش آمادگی کامل برای همکاری با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در همه زمینه‌ها را به خصوص درباره بیداری اسلامی دارد، خاطرنشان کرد: خبرگزاری فارس به واسطه وجود دفاتر خود در خارج از کشور به ویژه در کشورهای خاورمیانه مانند لبنان، سوریه، مصر، عراق، افغانستان، تاجیکستان، ترکیه و پاکستان آمادگی کامل را در زمینه تقریب جهان اسلام دارد.

وی با بیان اینکه بخش عمده‌ای از مفهوم سازی و واژه‌پردازی در حوزه‌های اعتقادی و انقلابی در فضای مجازی را خبرگزاری فارس انجام داده است، ادامه داد: هم اکنون خبرگزاری فارس به عنوان رسانه معتبر منطقه‌ای شناخته شده است، به گونه‌ای که در مقاطعی نهمین سایت پر بازدید در سوریه و یازدهمین سایت پر بازدید در افغانستان بوده است. این میزان مخاطب در افغانستان در حالی به دست آمده است که باید آنجا با بی‌بی‌سی فارسی رقابت کنیم، در شرایطی که ما فقط یک خبرنگار در افغانستان داریم.

مشروح این گفت‌وگو به زودی منتشر می‌شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=4222

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.