سرپرست مرکز توسعه سلامت کیش گفت: در طرح ایمنسازی تکمیلی فلج اطفال حدود ۹ هزار خانوار ایرانی و ۱۶۰ خانوار غیرایرانی، سه هزار و ۳۴۶ کودک زیر پنج سال ایرانی و ۵۶ کودک زیر پنج سال غیر ایرانی طی پنج روز واکسینه شدند. محمدرضا رضانیا امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در جزیره ...
سرپرست مرکز توسعه سلامت کیش گفت: در طرح ایمنسازی تکمیلی فلج اطفال حدود ۹ هزار خانوار ایرانی و ۱۶۰ خانوار غیرایرانی، سه هزار و ۳۴۶ کودک زیر پنج سال ایرانی و ۵۶ کودک زیر پنج سال غیر ایرانی طی پنج روز واکسینه شدند.
محمدرضا رضانیا امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در جزیره کیش اظهار داشت: به لطف پروردگار و با همت شهروندان، نهادها و سازمانهای ذیربط و تلاشگران عرصه بهداشت و درمان نوبت اول عملیات ایمنسازی تکمیلی فلج اطفال با موفقیت پایان یافت.
به گفته وی بیماری فلج اطفال بیماری است که بیشتر کودکان زیر ۱۵ سال را مبتلا مینماید، این ویروس سیستم عصبی نخاعی را مبتلا و فرد را تا پایان عمر فلج میکند.
این مسئول در ادامه افزود: در این عملیات ایمنسازی که بهصورت خانه به خانه انجام شد، مجموعاً ۳۵ تیم سیار دو نفره، ۹ تیم ثابت تک نفره، ۱۵ نفر نیروی پشتیبان، شش راننده و هفت ناظر و مسئول طی پنج روز به فعالیت مشغول بودند و بالغ بر ۱۷۰ نفر بهصورت مستقیم و غیرمستقیم در این طرح مشارکت داشته و این طرح با همکاری سازمانهای بهزیستی، هلال احمر، بسیج و دیگر داوطلبان سلامت ساکن در جزیره کیش برگزار شد.
رضانیا بیان داشت: در این عملیات مجموعاً حدود ۹ هزار خانوار ایرانی و ۱۶۰ خانوار غیر ایرانی، سه هزار و ۳۴۶ کودک زیر پنج سال ایرانی و ۵۶ کودک زیر پنج سال غیرایرانی و ۳۲۱ مسافر در هفت منطقه عملیاتی و ۹ پایگاه ثابت طی پنج روز واکسینه شدند.
سازمان بهداشت جهانی در چهل و یکمین اجلاس خود در سال ۱۹۸۸ در ژنو ریشهکنی بیماری فلج اطفال را به تصویب رساند و کلیه کشورها را موظف کرد تا سال ۲۰۰۰ این ویروس وحشی را ریشهکن نمایند این ابلاغیه و استراتژیهای آن موجب شد که در سال ۲۰۰۱ فقط در سه کشور افغانستان و پاکستان و نیجریه به این بیماری را گزارش دهند و در ۱۲۵ کشور این بیماری به طور کامل حذف شد.
مرحله دوم ایمنسازی از تاریخ ۲۶ بهمن ماه لغایت ۲۹ بهمن ماه در جزیره کیش به مرحله اجرا گذاشته خواهد شد.
به نکات زیر توجه کنید