مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان از تشکیل حدود ۹ هزار پرونده تعزیراتی در هرمزگان طی سه ماهه نخست سال جاری خبر داد.   علیرضا حسن‌پور امروز در گفت‌و‌گوی اختصاصی با خبرنگار فارس در بندرعباس با تشریح عملکرد این اداره‌کل در سه ماهه اول امسال گفت: محور فعالیت تعزیرات حکومتی در سه حوزه کالا و خدمات، بهداشت، ...

مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان از تشکیل حدود ۹ هزار پرونده تعزیراتی در هرمزگان طی سه ماهه نخست سال جاری خبر داد.

خبرگزاری فارس: تشکیل 9 هزار پرونده تعزیراتی در هرمزگان

 

علیرضا حسن‌پور امروز در گفت‌و‌گوی اختصاصی با خبرنگار فارس در بندرعباس با تشریح عملکرد این اداره‌کل در سه ماهه اول امسال گفت: محور فعالیت تعزیرات حکومتی در سه حوزه کالا و خدمات، بهداشت، دارو، درمان و دامپزشکی و قاچاق کالا و ارز است که در این میان بخش کالا و خدمات با ۸ هزار و ۱۱۵ فقره پرونده بیشترین موارد را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: در این بخش از مجموع پرونده‌های متشکله ۵ هزار و ۶۱۰ فقره پرونده مختومه شده است که به نسبت مدت مشابه سال قبل ۵۶ درصد رشد داشته است.

این مسئول، جمع کل محکومیت‌ها در بخش کالا و خدمات را ۳۵ میلیارد ریال اعلام کرد که ۱۵ میلیارد آن وصول شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان عملکرد بخش بهداشت، دارو، درمان و دامپزشکی را در این مدت تشکیل ۶۲۲ پرونده ذکر کرد که ۱۱۹ فقره آن مختومه شده است.

حسن‌پور، عملکرد سومین بخش از حوزه ماموریت‌های جاری تعزیرات حکومتی در بخش قاچاق کالا و ارز را در مدت سه ماه امسال ۲۵۲ پرونده اعلام کرد که با شش درصد افزایش به نسبت سال قبل ۱۶۵ مورد آن مختومه و ۲۵۲ میلیارد ریال نیز مجموع محکومیت‌های این بخش بوده است.

وی در جمع‌بندی مجموع پرونده‌ها و نتایج آن خاطر نشان کرد: مجموع عملکرد تعزیرات حکومتی در سه بخش یاد شده تشکیل ۸ هزار و ۹۸۹ پرونده بوده است که از این میزان ۵ هزار و ۸۹۴ فقره آن مختومه شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان در ادامه با اشاره به عملکرد اجرای احکام نیز اظهار داشت: از مجموع ۴ هزار و ۱۰۸ فقره پرونده وارده، ۴ هزار و ۲۰۱ فقره آن مختومه شده است که بخشی  از آن مربوط به سال قبل است.

این مقام مسئول با اشاره به اجرای سیستم یکپارچه ثبت پرونده‌ها یادآور شد: این سیستم که از ابتدای اردیبهشت امسال با ساز و کار پیشرفته طراحی و اجرا شده است امکان ثبت تمام گزارشات واصله را به راحتی میسر و بانک جامع اطلاعاتی را تشکیل می‌دهد به گونه‌ای که سوابق متخلفان را ثبت خواهد کرد.

حسن‌پور، مدت زمان متوسط رسیدگی به پرونده‌ها را در بخش کالا و خدمات ۵۳ روز در سال گذشته عنوان کرد که به گفته وی به ۲۶ روز در سه ماهه امسال رسیده و تا پایان امسال نیز به  کمتر از ۲۰ روز خواهد رسید.

وی، متوسط زمان رسیدگی در بخش بهداشت و دارو و درمان را ۸۱ روز در سال گذشته و ۳۷ روز در سه ماهه امسال اعلام کرد که در برنامه سال جاری به کمتر از ۲۰ روز خواهد رسید. مدیر کل تعزیرات حکومتی هرمزگان مدت زمان رسیدگی پرونده‌های قاچاق کالا و ارز را ۹۸ روز در سال گذشته و کمتر از ۷۰ روز در سه ماه امسال اعلام کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی هرمزگان، متوسط زمان اجرای احکام را در سه بخش کالا و خدمات در سال گذشته یک ماه، بهداشت و دارو ۳۷ روز و قاچاق کالا و ارز  را ۸۳ روز اعلام کرد و گفت: بنا داریم در این بخش مهم متوسط زمان اجرای احکام در دو بخش اول به ۱۵روز و در بخش قاچاق به یک ماه کاهش دهیم.

وی همچنین با تاکید بر اینکه ثبت پرونده‌ها در این اداره کل به روز است، مزیت این کار را قرار گرفتن فوری پرونده‌ها در چرخه رسیدگی به منظور اعلام نتیجه عنوان کرد.

وی همچنین عمده تخلفات را در بخش کالا و خدمات عنوان کرد که گرانفروشی، عدم درج قیمت و عرضه خارج از شبکه بیشترین پرونده‌های متشکله را در استان هرمزگان شامل می‌شود.

حسن‌پور با انتقاد از عدم ارائه سرویس‌های مناسب اینترنتی از سوی مخابرات، قطع و وصل مکرر سیستم ثبت پرونده‌ها را موجب اخلال در ثبت پرونده‌ها و افزایش زمان رسیدگی اعلام کرد که مشکلات زیادی را به همراه دارد.

وی در پایان از همکاری استاندار هرمزگان در اختصاص بودجه از محل اعتبارات استانی جهت بازسازی ساختمان اداره کل تعزیرات حکومتی قدردانی کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=5364

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.