جانشین مدیرکل زندان‌های هرمزگان از قبولی ۶۰ درصد از مددجویان در دوره‌های ششگانه سوادآموزی خبر داد.   به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، علیرضا سبک‌روح پیش از ظهر امروز در نشست مشترک با معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: سال گذشته ۱۴ دوره مقدماتی و تکمیلی سوادآموزی در زندان‌های استان برگزار شد که ۲۹۹ ...

جانشین مدیرکل زندان‌های هرمزگان از قبولی ۶۰ درصد از مددجویان در دوره‌های ششگانه سوادآموزی خبر داد.

خبرگزاری فارس: قبولی 60 درصد از مددجویان زندان‌های هرمزگان در دوره‌های سوادآموزی

 

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، علیرضا سبک‌روح پیش از ظهر امروز در نشست مشترک با معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان گفت: سال گذشته ۱۴ دوره مقدماتی و تکمیلی سوادآموزی در زندان‌های استان برگزار شد که ۲۹۹ نفر از واجدین شرایط در این دوره‌ها شرکت کردند.

وی با بیان اینکه سوادآموزی در زندان‌ها الزامی است، اظهار داشت: حدود ۱۲ درصد زندانیان زندان‌های هرمزگان بیسواد هستند که تحت آموزش قرار می‌گیرند.

جانشین مدیرکل زندا‌ن‌های استان تصریح کرد: هم‌اکنون شش دوره مقدماتی، تکمیلی، پایانی، پنجم ابتدایی، تداوم آموزش و تربیت آموزشیار در زندان‌های استان برگزار می‌شود.

سبک روح با بیان اینکه بخشی از جمعیت بیسواد و کم‌سواد استان در زندان‌ها تحت آموزش قرار گرفته‌اند، خواستار حمایت‌های بیشتر برای ارتقای آموزش‌ها شد.

معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش هرمزگان هم گفت: سواد‌آموزی و مسایل آموزشی در ارتقای توانمندی علمی مددجویان و اصلاح و تربیت آنان بسیار تأثیرگذار است و سازمان زندان‌ها کار بسیار بزرگ و با ارزشی را انجام می‌دهد.

موسی‌جم با اشاره به اینکه جایگاه آموزش و تعلیم و تربیت در دین اسلام بسیار بالا است، افزود: کار فرهنگی در زندان‌ها بسیار اثر بخش است و در ارتقای آگاهی‌های مددجویان و بازسازی شخصیت آنان تأثیر بسزایی دارد.

وی اظهار داشت: سازمان زندان‌ها سهم بسزایی در ریشه کنی بیسوادی در جامعه داشته و این مهم را نمی‌توان نادیده گرفت.

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش هرمزگان با بیان اینکه دوره‌های سوادآموزی در سال‌جاری اصلاح و دوره‌های مقدماتی و تکمیلی حذف شده است، اظهار داشت: از این پس دوره‌های سوادآموزی در ۴۵۰ ساعت به مدت چهار ماه آموزش داده می‌شود و مدرکی معادل پایه سوم به سواد آموزان اعطا خواهد شد.

جم تصریح کرد: دوره انتقال هم در ۶۰۰ ساعت به مدت شش ماه برگزار می‌شود و مدرک تحصیلی ششم نظام فعلی به سوادآموزان داده می‌شود.

وی گفت: برای ارتقای سواد مددجویان در زندان‌ها آماده هرگونه همکاری هستیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=4030

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.