مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان گفت : بحران کم‌آبی دامنگیر اکثر نقاط روستایی هرمزگان شده و هم اکنون ۳۰۰ روستای استان با تانکر سیار آبرسانی می‌شود. عبدالحمید حمزه‌پور دوشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بیشترین بحران هم‌اکنون متوجه جزیره قشم است و آب شرب بخشی از روستاهای این جزیره با تانکر سیار تامین می‌شود. ...

مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان گفت : بحران کم‌آبی دامنگیر اکثر نقاط روستایی هرمزگان شده و هم اکنون ۳۰۰ روستای استان با تانکر سیار آبرسانی می‌شود.

خبرگزاری فارس: 300 روستای هرمزگان بر اثر کم‌آبی با تانکر آبرسانی می‌شود


عبدالحمید حمزه‌پور دوشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بیشترین بحران هم‌اکنون متوجه جزیره قشم است و آب شرب بخشی از روستاهای این جزیره با تانکر سیار تامین می‌شود.

وی ادامه داد: برای جبران کم‌آبی و تامین آب شرب مناطق روستایی در جزیره قشم چهار آب‌شیرین‌کن درحال احداث است که فاز نخست این پروژه‌ها به ظرفیت ۱۳ هزار مترمکعب امسال افتتاح می‌شود و ۳۰ روستا با جمعیت بالغ بر ۴۰ هزار نفراز مزایای آن بهره‌مند می‌شوند.

مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان در ادامه با اشاره به اقدامات زیرساختی درخصوص تامین آب مناطق روستایی سایر نقاط استان گفت: هم اکنون آب شرب ۶۰ درصد مناطق روستایی در شهرستان پارسیان و ۴۰ درصد در شهرستان بندرلنگه که فاقد منابع آب شیرین زیرزمینی هستند به وسیله خط محرم از استان کهگیلویه‌ و‌ بویراحمد تامین می‌شود و برای مابقی نیاز در غرب استان از آب‌شیرین‌کن استفاده می‌شود.

به گفته حمزه‌پور: در شرق استان و در شهرستان سیریک نیز هیچ‌گونه منبع زیرزمینی آب شیرین نداریم و از طریق خط انتقال آب از میناب، آب شرب روستاهای این شهرستان تامین می‌شود.

وی ادامه داد: در محدوده پایانی شهرستان سیریک به سمت جاسک، یک دستگاه آب‌شیرین‌کن توسط آب و فاضلاب شهری درحال احداث است که برای تامین آب برخی روستاها نیز از آن کمک خواهیم گرفت.

حمزه‌پور در ادامه با شاره به شرایط شهرستان جاسک نیز یادآور شد: در این شهرستان در شمال و شرق آن به دلیل برخورداری از سد جگین مشکل خاصی نداریم و فقط در غرب آن به دلیل فقدان منابع آب شیرین زیرزمینی مشکلاتی را داریم که در حال احداث یک آب‌شیرین‌کن به ظرفیت ۲۵۰۰ مترمکعب هستیم که امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

این مسئول وضعیت شهرستان بشاگرد را تقریبا خوب توصیف کرد و گفت: هر چند در این شهرستان نیز منابع زیرزمینی آب محدود است و بیشتر آب‌ها سطحی است اما با این وجود در بشاگرد مشکل بی‌آبی نداریم و ۸۰ درصد روستاهای آن نیز دارای شبکه و تاسیسات آبرسانی هستند.

مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی هرمزگان درادامه اضافه کرد: درحوزه شهرستانهای رودان و حاجی‌آباد مشکل خاصی نداریم هر چند که در همین دو شهرستان نیز با وجود برخورداری ازمنابع آب شیرین زیرزمینی با افت آب چاه‌ها روبرو هستیم.

حمزه‌پور با بیان اینکه هم‌اکنون ۳۰ مجتمع آبرسانی در کل استان در حال اجراست، خاطرنشان کرد: از این تعداد تا پایان امسال ۱۰ پروژه به بهره‌داری خواهد رسید.

وی یادآور شد: امسال به دلیل شدت خشکسالی ۱۰ حلقه چاه خشک شد و برخی چاه‌ها نیز افت آب دارند.

مدیرعامل آبفار هرمزگان با بیان اینکه از مجموع یک‌هزار و ۲۵۰ روستا در استان ۲۰۰ روستا فاقد تاسیسات و شبکه هستند، اظهار داشت: هر چند مشکل اصلی مردم در تامین آب شرب فقدان منابع زیرزمینی است اما درعین حال در صورت تامین اعتبار در یک دوره زمانی سه ساله کل روستاهای استان از تاسیسات و شبکه آبرسانی برخوردار می‌شوند.

*تقدیر از گزارش فارس

مدیر عامل آب و فاضلاب روستایی استان در ادامه با اشاره به انتشار گزارش میدانی خبرگزاری فارس از وضعیت حاد آب شرب روستای سیاهو و تاسیسات قدیمی آب که مشکلاتی را برای مردم ایجاد کرده، خاطرنشان کرد: گزارش خوب و جامعی بود که با نگاه دلسوزانه مشکلات مردم را بازگو کرد.

به گفته حمزه‌پور: روستای سیاهو پس ازخشک شدن چاه آب آن از ۱۰ کیلومتری و روستاهای هم‌جوار تامین آب می‌شود و منبع آب شیرین جدید آن با خرید شیرآلات و سایر ملزومات که هم‌اکنون در دست اقدام است به زودی وارد مدار می‌شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=13416

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.