قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در هرمزگان از شریانی شدن محور شرقی هرمزگان به سمت سیستان خبر داد و گفت: در صورت توسعه ترانزیت در کشور می‌توان از درآمدهای نفتی بی‌نیاز شد. به گزارش پیارم به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس،‌ مهدی زندیه‌وکیلی ظهر امروز در مراسم روز ملی حمل و نقل و ...

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در هرمزگان از شریانی شدن محور شرقی هرمزگان به سمت سیستان خبر داد و گفت: در صورت توسعه ترانزیت در کشور می‌توان از درآمدهای نفتی بی‌نیاز شد.

خبرگزاری فارس: افزایش 1.5 برابری راه‌های شریانی هرمزگان

به گزارش پیارم به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس،‌ مهدی زندیه‌وکیلی ظهر امروز در مراسم روز ملی حمل و نقل و رانندگان در بندرعباس اظهار داشت: هر کالایی که امروز در سبد مصرف خانوار دیده می‌شود با همکاری تمام ستون حمل و نقلی کشور است که به دست خانواده‌ها می‌رسد.

وی افزود: در ۲۶ آذر ۶۲ پس از دستور امام خمینی مبنی بر تخلیه بنادر و انتقال کالاها به مرکز کشور، در سال ۷۶ شورای فرهنگ عمومی روز ۲۶ آذر را روز ملی حمل  و نقل نامگذاری کرد.

مدیر کل راه و شهرسازی هرمزگان در ادامه با بیان اینکه رانندگان نقش پشتیبانی گسترده‌ای را از جنگ و حتی اتفاقات اخیر به ویژه در حوزه هدفمندی یارانه‌ها و سهمیه‌بندی سوخت داشته‌اند، اضافه کرد: همکاری و هماهنگی گسترده حوزه حمل و نقل با دولت و نظام مثال زدنی است.

زندیه‌وکیلی با بیان اینکه فعالیت بخش‌های حمل و نقلی پایه اصلی اقتصاد کشور است، اضافه کرد: طبق آمار موجود طی سال گذشته ۱۰۰ میلیون تن کالا در بنادر استان تخلیه و بارگیری شده که از این میزان ۱۰ میلیون ترانزیت شده است.

وی با بیان اینکه درآمد استان از محل ترانزیت درآمد قابل توجهی است، افزود: اگر ترانزیت تقویت شود شاید دیگر هیچ نیازی به صادرات نفت نیز نداشته باشیم.

مدیر کل راه و شهرسازی هرمزگان با بیان اینکه ۱۸ کشور از ۲۸ کشور محصور در خشکی و فاقد دریا در اطراف ایران قرار دارند، اضافه کرد:‌ سیاست‌گذاری درست و برنامه‌های جامعه در حوزه حمل و نقل، می‌تواند ایران را به یک کشور حمل و نقلی در جهان تبدیل کند.هرمزگان پایتخت حمل و نقلی کشور است و از این رو به عنوان راه دسترسی کشور به آب‌های آزاد از اهمیت بالایی برخوردار است.

زندیه‌وکیلی در ادامه سخنان خود یادآور شد: در حوزه راهداری هرمزگان هفت راهدارخانه با بهره‌گیری از ۱۵۰ راهدار فعال است.

قائم مقام وزیر راه و شهرسازی در هرمزگان با بیان اینکه اعتبارات راهداری استان با توجه به شرایط اقلیمی و هزینه‌های بالای نگهداری تاسیسات، بسیار ناچیز است، اظهار داشت: در چهار ماهه اخیر شاهد کاهش محسوس تلفات جاده‌ای در هرمزگان بوده‌ایم.سیر نزولی تلفات جاده‌ای با توجه به افزایش هر ساله سفرها، در هرمزگان امری قابل توجه است.

زندیه‌وکیلی همچنین ادامه داد: طی دولت‌های نهم و دهم ۴۵۰ کیلومتر بزرگراه در هرمزگان احداث و امور ساخت ۴۵۰ کیلومتر دیگر نیز در دست پیگیری و اجرا است.

وی اظهار امیدواری کرد تا پایان سال‌جاری ۱۰۰ کیلومتر از این میزان به بهره‌برداری برسد.

به گفته این مسئول ۴۲ درصد از راه‌های روستایی موجود در هرمزگان توسط دولت‌های نهم و دهم ساخته شده است.

وی همچنین از شریانی شدن محور میناب سیریک جاسک به کنارک خبر داد و افزود: این به معنای یک و نیم برابر شدن راه‌های شریانی هرمزگان است.

زندیه‌وکیلی بیان داشت: از آنجایی که علاوه بر اعتبارات استانی، اعتبارات ملی نیز به راه‌های شریانی اختصاص می‌یابد، این امر می‌تواند کمک شایانی به توسعه محور شرقی استان بکند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=2547

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.