طرز تهیه بادمجان شکم پر غذای فصل   مخلوط برنج دانه بلند با ادویه و سبزی‌جات مختلف، رنگ و عطر خاصی به این غذا داده است. زمان تهیه: ۳۰ دقیقه زمان پخت:‌۶۰ دقیقه   مواد لازم برای ۴ نفر: برنج دانه بلند:‌ ۴/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم) بادمجان بزرگ: ۲ عدد   روغن زیتون: یک ...

بادمجان شکم پر در فر,بادمجان شکم پر گیلانی,بادمجان شکم پر با رب انار,[categoriy]

مخلوط برنج دانه بلند با ادویه و سبزی‌جات مختلف، رنگ و عطر خاصی به این غذا داده است.

زمان تهیه: ۳۰ دقیقه

زمان پخت:‌۶۰ دقیقه

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

برنج دانه بلند:‌ ۴/۳ پیمانه (۱۵۰ گرم)

بادمجان

بزرگ: ۲ عدد

 

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ: یک عدد،‌کاملا ریز شود.

سیر: ‌۲ حبه، کاملا ریز شود.

گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل:‌یک قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد، کاملا ریز شود.

پودر فلفل قرمز تند: ۵/۱ قاشق چای‌خوری

پوست لیموی رنده شده: ۲ قاشق چای‌خوری

آب ۲ عدد لیموی تازه

ماست کم چرب: نصف پیمانه

نعنای خرد شده تازه: ۲ قاشق غذاخوری

زردچوبه: ۴/۱ قاشق چایخوری

جعفری خرد شده تازه: ۵/۱ پیمانه

طرز تهیه:

فر را از قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. درون یک قابلمه بزرگ، آ ب را جوشانده و برنج را درون آن به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود بپزید سپس درون آبکش زیر آب سرد قرار دهید و بعد بگذارید آب آن کاملا خارج شود. با یک چاقوی تیز، حدود یک سانتی‌متر از گوشت 

بادمجان

را درآورده و آن‌ها را کاملا ریز کنید. روغن را درون یک تابه روی حرارت متوسط گرم کرده و پیاز و فلفل دلمه‌ای را در آن به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. سیر، جعفری، زنجبیل، زردچوبه و پودر فلفل تند را به تابه اضافه کرده و حدود ۳۰ثانیه آن‌ها را تفت دهید. 

بادمجان

‌های ریز شده را درون تابه اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی‌که نرم شوند آن‌ها را سرخ کرده و بپزید. تابه را از روی حرارت بردارید. برنج،‌ جعفری، پوست لیمو و آب لیمو را به مخلوط 

بادمجان

اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید. 

بادمجان

‌ها را درون سینی فر قرار داده و با قاشق درون آن‌ها را از مخلوط درون تابه پر کنید. سینی را درون فر به مدت ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که پوست 

بادمجان

‌ها نرم شده و مواد درون آن‌ها طلایی رنگ شوند، حرارت دهید. نعنا را با ماست مخلوط کرده و به عنوان سس همراه با غذا میل کنید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=13524

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.