یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی سخنان رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر عدم حضور مالکی در دولت آینده عراق را دخالت در امور داخلی این کشور دانست. کاظم جلالی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخنان باراک اوباما،‌ رییس‌جمهور آمریکا مبنی ...

یک عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی سخنان رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر عدم حضور مالکی در دولت آینده عراق را دخالت در امور داخلی این کشور دانست.

خبرگزاری فارس: کاظم جلالی: اوباما حق ندارد ترکیب دولت آینده عراق را تعیین کند


کاظم جلالی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی و رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی با اشاره به سخنان باراک اوباما،‌ رییس‌جمهور آمریکا مبنی بر لزوم حضور نداشتن نوری مالکی، نخست وزیر کنونی عراق در دولت آینده گفت:‌ در عراق نظام دموکراسی حاکم است و بر همین اساس به تازگی انتخابات پارلمانی برگزار شده است در نتیجه دولت آینده براساس انتخاب مردم شکل می گیرد لذا هیچ کشوری یا هیچ کسی حق دخالت در امور داخلی عراق را ندارد.

جلالی تصریح کرد: هیچ کشوری از جمله کشورهای همسایه و کشورهای بزرگ مثل آمریکا حق دخالت در امور داخلی عراق را که در مسیر دموکراسی حرکت می کند را ندارند زیرا شرکت مردم عراق در انتخاباتی آزاد و با لیست های مختلف نشان داد که مردم این کشور مصلحت خویش را بهتر از هر کشور دیگری می دانند و تصمیم می گیرند که آقای مالکی در دولت آینده باشد یا نباشد.

رییس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی درباره وقایع عراق نیز گفت: مسئولیت بخش زیادی از  آنچه  امروز در عراق و سوریه اتفاق افتاد به علت حمایت های معنوی و مادی قدرتهای بزرگ از گروه های تروریستی بر عهده این قدرت ها است و به هیچ وجه نمی توانند با فرافکنی از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: این گروه‌های تروریستی دست ساز ایده آمریکایی‌ها و پول برخی کشورهای منطقه و حمایت های تسلیحاتی آن‌ها هستند و سخنانی از نوع سخنان اوباما نوعی فرافکنی است زیرا آمریکایی‌ها به جای آنکه مسئولیت کار خود را بپذیرند و با ترور و پدیده تروریسم برخورد کنند جای مسائل را تغییر می دهند و صورت مسئله را پاک می کنند.

وی با اشاره به مواضع دوگانه غرب در قبال مساله تروریسم گفت: آمریکا باید در رفتار خود در قبال تروریسم بطور کامل تجدید نظر کند زیرا نمیتوانیم بگوییم برخی تروریست‌ها که در راستای منافع مورد نظر حرکت می کنند خوب و دیگر تروریست ها بد هستند.

جلالی افزود: این رفتار دوگانه آمریکا در قبال تروریسم باعث شده است تا صحنه های جنایت بار در سوریه و عراق آفریده شود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=13293

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.