با این شیرینی خانگی خوش مزه از میهمانان تان در ایام نوروز پذیرایی کنید. مواد لازم : کره یا مارگارین ۱۲۵ گرم نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری آرد ۱۱۰ گرم پودر قند ۵ قاشق سوپخوری پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری وانیل کمی طرز تهیه :اول از همه بگم من به جای کره یا مارگارین از ...

با این شیرینی خانگی خوش مزه از میهمانان تان در ایام نوروز پذیرایی کنید.



مواد لازم :

کره یا مارگارین ۱۲۵ گرم
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری
آرد ۱۱۰ گرم
پودر قند ۵ قاشق سوپخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری
وانیل کمی


طرز تهیه :
اول از همه بگم من به جای کره یا مارگارین از روغن جامد استفاده کردم. البته روغنم از این مقدار یک قاشق بیشتر ریختم.
کره و پودر قند و وانیل را داخل کاسه می ریزیم و با همزن می زنیم تا نرم و حجم دار شود.


آرد و نشاسته ذرت و پودر کاکائو را روی بقیه مواد الک می کنیم و با همزن در حدی که مخلوط شوند مخلوط می کنیم.

 

خمیر را داخل قیف می ریزیم و روی سینی فر که کمی چرب کردیم شکوفه میزنیم و کمی پسته یا کنجد روی آن می ریزیم و می گذاریم داخل فر ۱۷۵ درجه به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه.


البته این خمیرش یک کم سفت است من با این که یک قاشق روغن اضافه تر ریختم ولی باز هم سفت بود به نظرم می شود با قالب شیرینی هم قالب زد.
ولی مزه اش که خیلی خوشمزه بود مزه اش یک جورایی مثل شیرینی برنجی کاکائویی بود .

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=11237

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.