رزمایش گردان بیت المقدس با حضور معاون هماهنگ کننده  سپاه استان هرمزگان  واعضای  شورای تامین شهرستان بر گزار گردید.   به گزارش پیارم:سرهنگ علی نژاد در رزمایش گردان های بیت المقدس سپاه حاجی آباد، ضمن تقدیر و تشکر از مسئولین شهرستان ، بسیجیان  شرکت کننده در رزمایش و مسئولین سپاه حاجی آباد جهت برگزای رزمایش گردان های ...

رزمایش گردان بیت المقدس با حضور معاون هماهنگ کننده  سپاه استان هرمزگان  واعضای  شورای تامین شهرستان بر گزار گردید.

 

به گزارش پیارم:سرهنگ علی نژاد در رزمایش گردان های بیت المقدس سپاه حاجی آباد، ضمن تقدیر و تشکر از مسئولین شهرستان ، بسیجیان  شرکت کننده در رزمایش و مسئولین سپاه حاجی آباد جهت برگزای رزمایش گردان های بیت المقدس اظهار داشت: حضور بسیجیان و سلسله رزمایش ها پیامی ست به دشمنان ما و به آمریکای جنایتکار که هر روز برای ما شاخ و شونه می کشد و گزینه های نظامی و با تحریم های اقتصادی ما را تحت فشار قرار می دهد.

سرهنگ علی نژاد بیان داشت: ما با این رزمایش ها به آنها نشان می دهیم  که از فرصتهای پیش روی خود استفاده لازم را داشته ایم و نیروهای خود را با اقتدار در این رزمایش گرد هم جمع کرده ایم و با  یک آمادگی رزم بالایی  در مقابل تهدید های شما ایستاده ایم.

وی در ادامه یاد آور شد:انجایی که آمریکایی ها ما با تهدید گزینه های روی میز کردند ملت ایران با حضور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن نشان دادند که تا آخرین نفس از کشور و منافع خود دفاع می کنند و از تهدیدات توخالی دشمنان هراسی نداردند.

وی در ادامه با اشاره به تهدیدات آمریکا افزود: آمریکایی ها دچار اشتباه نشوند شما باید از جنگ خلیج فارس درس بگیرید ما با سرنگون کردن بالگردها و ناوگانهای شما و نیروی تفنگدار شمارا به قهر آبهای خلیج فارس  فرستادیم.

وی در پایان افزود: مابا این رزمایش ها به شما گوشزد می کنیم که اگر به گزینه های روی میز خود اشاره ای بکنید دیگر جایی در خلیج فارس نخواهید داشت، و این رزمایش  مشت محکم بسیجیان ما بر دهان آمریکا و اسرائیل جنایتکار است.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه حاجی آباد بیان داشت: یکی از اولویت های مهم و اساسی بسیج آمادگی همیشگی و لحظه ای بسیجیان برای اجرای عملیات های مختلف فرهنگی ، آموزشی ، عقیدتی ، سیاسی ، علمی و نظامی است.

سرهنگ اباذر سالاری ,هدف از برگزاری این رزمایش‌ها را سازماندهی نیروهای بسیجی و استفاده از ظرفیت‌های موجود، ایجاد آمادگی لازم در مقابل توطئه های استکباروهمچنین، افزایش روحیه ایثارگری، حفظ انسجام گردان‌های بیت‌المقدس و بالابردن توانایی و هوشیاری نیروهای بسیج عنوان کرد.

وی عنوان کرد: بسیجیان مانند همیشه با حضور حداکثری خود در چنین برنامه هایی آماگی ، توان و اقتدار خود را به رخ همه جهانیان بد خواه می کشند

در این رزمایش ها آموزش گردان ضد اختشاش و اجرای عملیات تاخیری، پدافند دورادور، پدافند غیر عامل، عملیات تاخت و تاز و ضد هلی برن، راهپیمایی تاکتیکی شبانه، کنترل معابر وصولی و دفاع از مراکز حساس پیش بینی شده است.

لازم به ذکر است این رزمایش به مدت در روز  و به استعداد ۲ گردان برگزار شد

 


 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=11053

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.