بادمجان ...

بادمجان سوخاری” style=”margin: 0px; padding: 0px; font-size: 12px; word-spacing: normal; direction: rtl; color: #000000;”>سوخاریی

ابتدا بادمجان‌ها را شسته‌ و پوست‌ بگیرید و آنهارا به‌ صورت‌ حلقه‌ حلقه‌ برش‌ دهید. سپس‌ رویشان‌نمک‌ پاشیده‌ و بگذارید به‌ مدت‌ یک‌ ساعت‌ بماند،آنگاه‌ آنها را بشویید و داخل‌ آبکشی‌…

 

بادمجان سوخاری, بادمجان کبابی,سوخاری

 

مواد لازم برای  آشپزی آکا

‌:
بادمجان‌: دو عدد
▪ آرد: هشتاد گرم‌
▪ تخم‌ مرغ‌: یک‌ عدد
▪ آب‌ یا شیر: یک‌ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ نمک‌ و فلفل‌: به‌ مقدار لازم‌
▪ روغن‌ مایع‌: به‌ مقدار کافی‌

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=10576

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.