دهه فجر را بدون فهم وصیت نامه الهی – سیاسی امام نمی توان تداوم بخشید، امام شاهد و ناظری بود که انقلاب اسلامی را بیش از فرزند خود و مثل عزیزین عزیزانش پاس می داشت، جهان کفر از قهرمانی انقلاب که باعث بیداری … پایگاه خبری هرمز؛ امروزه شاهد برتری جشن حماسه ای هستیم که توانست ...
دهه فجر را بدون فهم وصیت نامه الهی – سیاسی امام نمی توان تداوم بخشید، امام شاهد و ناظری بود که انقلاب اسلامی را بیش از فرزند خود و مثل عزیزین عزیزانش پاس می داشت، جهان کفر از قهرمانی انقلاب که باعث بیداری …

پایگاه خبری هرمز؛ امروزه شاهد برتری جشن حماسه ای هستیم که توانست هژمونی همه جانبه تمدن پوشالی غرب را که در مقابل زنده ترین مولود قرن یعنی انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) و با پشتوانه مردمی به پیروزی رسید و تاریخ ساز برتر قرن ۲۰ و ۲۱ شد، هستیم.

دنیای کفر بدنبال تغییر اندیشه و تفکر آحاد جامعه انقلابی و سربلند ایران اسلامی است هویت مقوله اساسی و دومین هدفی است که دشمن بدنبال تحقق آن با روشها وابزارهای مختلف در اختیارش برای بقای خود دنبال می کند؛ اما غافل از آنست که ما خدا، صاحب الزمان و امام خامنه ای عزیز را داریم.

اگر ما بدنبال آسیب شناسی انقلاب باشیم باعث می شود تضمین بیشتری برای ماندگاری جاودانگی آن در برابر استراتژی جابجایی تفکر، هویت و قهرمان سازی امروز استکبار بوجود بیاوریم.
زیباترین آسیب شناسی انقلاب اسلامی در وصیت نامه الهی-سیاسی بنیانگذار و معمار اصلی حضرت امام خمینی (ره) دیده می شود، امام امتی که از تذکر و توجه به هیچ امری از نیازهای مسلمانان مربوط به آسیب شناسی انقلاب اسلامی دریغ ننموده است.


امام خمینی(ره] شاهد و ناظری بود که انقلاب اسلامی را بیش از فرزند خود و مثل عزیزین عزیزانش پاس می داشت، جهان کفر از قهرمانی انقلاب که باعث بیداری اسلامی در اقصی نقاط عالم شده است، متنفر است، لذا بدنبال احیا قهرمانی رو به زوال و نابودی خود است.
در صورتیکه به بن بست کامل رسید خود را پشت یک قهرمان دیگر انقلاب اسلامی بواسطه ساختن انقلاب اسلامی آمریکایی پناه می دهد، دارد دنبال می کند.
پایگاه خبری هرمز پیش از هر چیز برای فرصت سازی به جوانان انقلابی و ارزشی هرمزگان راه اندازی شده است و سیاستی جز دفاع از انقلاب وظیفه اصلی خود می داند؛چون امام امت که انقلاب شکوهمند اسلامی را بر هر یک از عزیزان خود مقدم می شمرد و امروز حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی).


این یادداشت به یمن فرا رسیدن دهه مبارک فجر توسط مدیر مسئول پایگاه خبری هرمز جهت تقدیم به کسانیکه از جان و مال و ناموس خود بسیار شوق انگیز گذشتند که ما امروز کشوری آزاد، مستقل، بیدار و با امنیت داشته باشیم.
به یقین این یادداشت/ تقدیم به هر مسلمان و ایرانی با تفکر انقلاب و انقلابی گری و همراه با هویت اسلامی در جهان اسلام قلمداد می شود فلذا پرداختن به وصیت نامه امام امری اجتناب ناپذیر برای نشان دادن ارادت به انقلاب وآرمان های امام راحل است.
در اهمیت و ضرورت وصیت در اسلام می بایست بدانیم به چه چیزهایی تعلق می گیرد، در نظام حقوقی اسلام، وصیت برای تعیین حقوق خود و دیگران پس از مرگ است که از انسانهای برجسته گاهی وصیتشان فراتر از مسائل مادی و حتی حقوقی است.
دانستن این موضوع ما را به این مهم که با این تعریف وصیت در امور سیاسی به نخبه های سیاسی وابسته است می رساند که چرا لازم بود شخصیت بزرگی همچون امام خمینی (ره) حتما از خودش وصیتی الهی-سیاسی باقی بگذارد و به چه دلیل لازم است که ما آنرا واکاوی و بازخوانی کنیم.
وصیت گاهی تملیکی و زمانی عهدی است، وصیت عهدی شامل اجاره، حج، نماز، روزه و … است که پس از مرگ خود وصیت می شود و در این راستا امام صادق(ع) می فرمایند: کسی که به مرکبی سوار می شود و خود را آماده سفر می سازد، باید وصیت کند.
شخصیت سیاسی امام خمینی(ره) علاوه بر بعد دینی و معنوی اقتضا می کرد چنین آسیب شناسی عمیقی را در قالب وصیت نامه برای انقلابی که در قرن بیستم در حال پیش برنده اسلام به نقطه عطف و در اوج قله معرفت بشری قرار گرفت بدون ارائه چشم اندازی از آینده ایران و جهان رها ننماید که ما به خوبی شاهد توجه امام به این مهم هستیم.


تحولات عظیم و حوادث بسیار بزرگ نظیر انقلاب چین، انقلاب اکتبر ۱۹۱۷ در روسیه، فروپاشی شوروی و فرو ریختن خیمه مارکسیسم در دهه آخر قرن بیستم بود که ما امروز شاهد افتخاری بس بزرگ در دگرگونی قرن بیستم با انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در سال ۱۹۷۹ با دستان پرتوان فرزند زهرا(س) خمینی کبیر هستیم و به هویت ایرانی اسلامی خود افتخار می کنیم.
اتفاقات قرن بیستم عموما به تقویت لیبرالیسم بعنوان ایدئولوژی برتر انجامید و قرن بیستم و بیست و یکم قطعا گواهی خواهد داد تنها دشمن این ایدئولوژی، تمدن اسلامی بواسطه انقلاب اسلامی ایران است.
اهمیت و ضرورت وصیت نامه سیاسی – الهی با ظرفیت بالای ارائه راهکارهای تداوم و گسترش انقلاب اسلامی و چگونگی پاسداری از آن از شاخصه های آنست که باید به آن اشاره کرد.
وصیت نامه با یک مقدمه و یک متن و تذکرات پایانی در۳۰ صفحه نگاشته شده است که امام پس از اطمینان خاطر از تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی در تاریخ ۲۶/۱۱/۶۱ هجری شمسی مطابق با اول جمادی الاول ۱۴۰۳ هجری قمری به رشته تحریر در آورمده و ۲۲/۴/۶۲ هجری شمسی یک نسخه از آنرا نزد نمایندگان نخستین مجلس خبرگان رهبری به امانت گذاشت.


البته در ۱۹/۹/۶۶ محتوی وصیت نامه تغییر و با حضور روسای سه قوه و مسئولان نظام و با حضور سید احمد خمینی متن وصیت نامه اصلاح و در دو نسخه به مجلس خبرگان و آستان قدس رضوی تحویل داده شد.
در تاریخ ۱۵/۳/۶۸ هجری شمسی یک روز پس از ارتحال امام (ره) وصیت نامه در مجلس خبرگان گشوده و توسط حضرت امام خامنه ای رئیس جمهور وقت قرائت گردید.
مطالب مطروحه نشان می دهد تاکید بر اهمیت آشنایی مخاطبان با افکار و اندیشه های سیاسی امام خمینی(ره) و اندیشه های ناب اسلام است.
از آغاز روشن است که محصول و حاصل رنج تمام انبیاء و امامان معصوم(ع) طی یک دهه عمر شریف و با برکت بنیان گذار آن پس از انقلاب به پختگی کامل نمی رسد از اینرو ضرورت دارد به دقت مطالعه و اموزه های آن آشکار شود.
امام وصیت نامه خود را به سه بخش مقدماتی ف متن اصلی و تذکرات پایانی برای راهنمایی تداوم، صدور و پاسداری از انقلاب اسلامی پرداخته است.
عظمت انقلاب اسلامی، حفظ وحدت، توجه به توطئه اسلام زدایی و انقلاب زدایی، به انزوا کشاندن روحانیت، توطئه سلب اعتماد از خود، کنترل مراکز تعلیم و تربیت، قوه مقننه، قوه قضائیه، حوزه های علمیه، قوه مجریه، دانشگاه ها، قوای نظامی و انتظامی، رسانه های جمعی، گروهها و گروهک ها، احزاب و روشنفکران، اقتصاد اسلامی، روحانی نمایان و مسلمانان و مستضعفان جهان که بعنوان آخرین اصل می باشد، بیان شده است.
چکیده برای این است که وصیت نامه در بر گیرنده مسائل مادی و معنوی و اهمیت و ضرورت وصیت نمودن و امام خمینی(ره) بزرگترین شخصیت تاریخ ساز قرن بیستم و تمام قرون پس از انبیا(ع) که همه معادلات استکبار جهانی را بهم ریخت، وصیت نامه سیاسی – الهی امام راهکاری برای تداوم و گسترش انقلاب اسلامی و چگونگی پاسداری از یادگار ارزشمند ایشان یعنی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بحث شد.

در بخش اول وصیت نامه امام، آسیب شناسی دینی در دو فرقه شیعه وسنی براساس حدیث ثقلین و صحاح شش گانه با رعایت نهایت جذابیت لازم برای ورود به متن ضرورت دیده ان و ثانیا غنی و پر محتوی بودن است که هر فرد را مشتاق به مطالعه و برخوردار شدن از آگاهی لازم می نماید.
امام خمینی(ره) حدیث ثقلین را محور یکپارچگی دو گروه شیعه و سنی و عمل به آن را رمز آسیب ناپذیری این دو گروه دانسته و همچنین متواتر و بی نقص بودن سند حدیث ثقلین و نقل روایت ثقلین توسط صحاح شش گانه از صحیح بخاری، صحیح مسلم، سنن ابن ماجه قزوینی، سنن ابی داوود سجستانی، سنن ترمذی، سنن نسایی بیان نموده اند.
امام در کارایی قرآن مجید چنین می فرمایند که هر موجودی کارایی ویژه ای دارد، منظور از کارآیی ، فرآیند بازدهی و مطلوبی است که از آن شی انتظار می رود، روشن است در هم آمیختن آنچه هست و آنچه باید باشد در برخی موارد اشتباه بسیار بزرگی است.
بنیانگذار نظام مقدس جمهوری اسلامی نسبت به کارکردهای موجود و مطلوب قرآن مجید اشاره می کند و می فرمایند وحدت میان مسلمانان، نجات از ظلم و استبداد، عدالت و قسط و … را از کارکردهای مطلوب آن دانسته است.


امام خمینی(ره) وسیله ای برای تبلیغ وهابیت را بواسطه به گورستان رفتن، توجیه ستم ستم پیشگان، وسیله پراکندگی مسلمانان و از جمله کارکردهای فعلی و انحرافی قرآن معرفی کرده اند.
چکیده این است که نزول فرآن بدون واسطه ای تام ممکن نبود، میان کارکردهای موجود و مطلوب قرآن کریم، تفاوت فراوانی وجود دارد.

امام همچنین به این موضوع نیز پرداخته اند که شخصی چون محمد بن عبدالوهاب برای خداوند متعال وجود جسمانی قائل بود و از احترام گذاشتن به درگذشتگان منع می کرد،
سرخط ۴ انقلاب به افتخارات در هرمز انتشار می یابد که افتخارات هر قوم، قبیله و آیین را به ارزش هایی وابسته می داند که آنها را پذیرفته اند.
انسان هرگز به چیزهای بی ارزش یا کم ارزش نمی بالد پس باید به داشته های با ارزش افتخار کرد و از دارایی های کم ارزش پرهیز نمود.
افتخاراتی که امام امت از زبان پیروان ثقلین برشمرده است و از مهمترین عامل همگرایی میان پیروان بشمار می رود که همان توحید و یکتاپرستی بعنوان عامل همگرایی مسلمانان است، تاکید می کنند.


بی شک دشمن مشترک، یکی از عوامل مهم وحدت بشمار می آید و در سرخط ۵ انقلاب به دشمن مشترک مسلمانان می پردازیم.
به نکات زیر توجه کنید