تا چند شب دیگر شب
یلدا یکی از شب های به یاد ماندنی هر سال فرا می رسد. این
کیک هندوانه ای را برای شب
یلدا درست کنید و در کنار خانواده تان از خوردن آن لذت ببرید.
مواد لازم:
کیک اسفنجی
انواع کرم یا خامه جهت پوشش کیک
خمیر فوندانت
رنگ قرمز ، رنگ سبز ، رنگ مشکی
قلمو
قالب گرد
طرز تهیه :
ابتدا کرم مورد نظر را روی کیک می ریزیم .
می تونید از انواع کرم ، کرمفیل ها ، خامه استفاده کنید .
سپس توسط پالت روی کیک صاف می کنیم .
نکته :
لزومی نداره خیلی صاف بشه ، مهم اینه که یه لایه کرم یا خامه سطح کیک رو بپوشونه .
فوندانت رو روی میز کار باز می کنیم .
بعد دور وردنه پیچیده و روی سطح کیک منتقل می کنیم .
سپس توسط اتوی فوندانت سطح را صاف کرده و اطراف فوندانت رو برش می دیم .
بعد به ظرف مورد نظر منتقل کرده و دور کیک یه روبان سبز یا قرمز قرار بدین.
یه مقدار از فوندانت رو روی سطح کار با وردنه باز می کنیم .
نکته :
زیر فوندانت رو پودر قند بپاشید تا به سطح کار نچسبه .
بعد توسط قالب گرد ترجیحا” با قطرهای مختلف برش بدین .
حالا توسط قلمو و رنگ های خوراکی برش های فوندانت رو بصورت هندوانه نقاشی می کنیم .
اول با رنگ قرمز و قسمت وسط …
بعد رنگ سبز و اطراف …
سپس برش …
و آخر سر با رنگ مشکی هسته هندوانه رو می کشیم …
سپس روی سطح کیک رو توسط قلمو کمی خیس می کنیم .
بعد برشهای هندونه رو روش قرار می دیم .
به همین راحتی و به همین زیبایی …
به نکات زیر توجه کنید