متخصص گوش،حلق و بینی گفت: مصرف غذاهای خیلی داغ، ادویه‌‌دار و استنشاق دودهای سمی می‌توانند باعث سکسکه شوند. به گزارش پیارم، مهتاب ربانی اناری اظهار داشت: سکسکه یک نوع انقباض دیافراگم است که عموماً مکانیسم مرکزی محیطی دارد. متخصص گوش، حلق و بینی گفت: علت مشخصی برای سکسکه وجود ندارد اما آن چیزی که در بحث ...

متخصص گوش،حلق و بینی گفت: مصرف غذاهای خیلی داغ، ادویه‌‌دار و استنشاق دودهای سمی می‌توانند باعث سکسکه شوند.

13920431000097 PhotoA غذاهای ادویه‌دار و خیلی داغ باعث سکسکه می‌شوند

به گزارش پیارم، مهتاب ربانی اناری اظهار داشت: سکسکه یک نوع انقباض دیافراگم است که عموماً مکانیسم مرکزی محیطی دارد.

متخصص گوش، حلق و بینی گفت: علت مشخصی برای سکسکه وجود ندارد اما آن چیزی که در بحث سکسکه مهم است طول کشیدن سکسکه است.

استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: در نوزادان و شیرخواران سکسکه بیشتر شایع است که نشان دهنده مشکل خاصی نیست.

ربانی اناری ادامه داد: بعضی اعمال جراحی بر روی شکم و وجود عفونت در ناحیه قفسه سینه مثل ذات‌الریه می‌توانند باعث تحریک عصبی شده و به انقباض دیافراگم و سکسکه منجر شوند.

متخصص گوش، حلق و بینی گفت: مصرف غذاهای خیلی داغ، ادویه‌‌دار و استنشاق دودهای سمی نیز می‌توانند باعث سکسکه شوند.

وی خوردن یک لیوان آب سرد یا نگه داشتن نفس برای برطرف کردن سکسکه را باور عامه دانست و افزود: این روش‌ها، دلائل‌ علمی ثابت شده ندارند و پزشک معالج می‌تواند بسته به علت زمینه‌ای بروز سکسکه، درمان خاص آن را تجویز کند.

وی ادامه داد: اگر سکسکه چند روز طول کشید باید نگران بود؛ شاید ناشی از تومورهای مغزی باشد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=7208

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.