در حالی که گشایش دفتر سیاسی طالبان در قطر، آمریکا را به آینده مذاکرات صلح مورد نظر خوشبین کرده بود؛ طی هفته‌های گذشته حملات طالبان علیه نیروهای خارجی افزایش چشمگیری داشته است.   به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس، طالبان در یک حمله بزرگ انتحاری یک مرکز تدارکاتی ناتو در کابل را هدف قرار داد. ...

در حالی که گشایش دفتر سیاسی طالبان در قطر، آمریکا را به آینده مذاکرات صلح مورد نظر خوشبین کرده بود؛ طی هفته‌های گذشته حملات طالبان علیه نیروهای خارجی افزایش چشمگیری داشته است.

خبرگزاری فارس: ناکامی مذاکرات قطر/ آمریکا از چاله به چاه افتاد+عکس

 

به گزارش خبرنگار دفتر منطقه‌ای خبرگزاری فارس، طالبان در یک حمله بزرگ انتحاری یک مرکز تدارکاتی ناتو در کابل را هدف قرار داد.

این انفجار در حالی رخ داده است که پس از بازگشایی رسمی دفتر سیاسی طالبان در قطر آمریکایی‌ها به شدت خوشبین بودند که این موضوع باعث کوتاه آمدن طالبان از مواضع خود در برابر نیروهای خارجی حاضر در افغانستان شده و زمینه برای خروج امن نیروهای آمریکا و نات از افغانستان مهیا خواهد شد.

پس از انفجار در نزدیکی این مرکز میان نیروهای شبه‌نظامی طالبان و محافظین این مرکز برای مدت ۲ ساعت ۳۰ دقیقه تبادل آتش صورت گرفت.

گفته می‌شود در این حمله ۷ فرد خارجی از جمله یک نیروی آمریکایی و یک فرد رومانیایی کشته شده‌اند.

به گفته منابع آگاه در حمله همچنین ۳۰ تن به شدت زخمی شده‌اند که حال ۷ تن از آن‌ها وخیم گزارش شده است.

این حمله در حالی آغاز شده که یک نیروی طالبان یک خودرو حاوی مقادیر زیادی مواد منفجره را در نزدیکی یکی از درب‌های ورودی این مرکز منفجر کرد.

به گفته پلیس شهر کابل شدت انفجار به حدی بوده است که در محل حادثه یک حفره بزرگ ایجاد شده و مرکز دیده‌بانی این مرکز تدارکاتی ناتو به طور کامل آسیب دیده است.

همچنین گفته می‌شود ۲ خودروی دیگر طالبان در نزدیکی محل انفجار حضور داشته و قصد ورود به این مرکز را داشتند که بر اثر انفجار اول جان خود را از دست داده و موفق به این کار نشدند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که بلافاصله پس از این انفجار ۴ شبه‌نظامی طالبان تیراندازی به سوی این مرکز را آغاز و با محافظان درگیر شدند.

در این درگیری‌ها یک  نگهبان افغان و چهار محافظ نپالی کشته شدند.

کارشناسان بر این‌باورند که آمریکا و هم‌پیمانان کاخ سفید در جنگ افغانستان با بحران سیاست‌گذاری در این کشور روبرو شده و راهی جز کوتاه آمدن در برابر خواست طالبان را ندارند.

از آنجاییکه طالبان اولین شرط خود برای حاضر شدن در پای میز مذاکره را خروج کامل نیروهای خارجی از افغانستان اعلام کرده‌اند، بعید به نظر می‌رسد مذاکرات قطر تا پایان سال ۲۰۱۴ روی خوشی را به واشنگتن برای نیل به اهداف از پیش تعیین‌شده خود در افغانستان نشان دهد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=5414

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.