محققان بهداشتی دانمارک مدعی شدند: از آنجا که برنج حاوی آرسنیک غیرآلی است، مصرف زیاد برنج می تواند خطر بروز سرطان را در فرد افزایش دهد. جام علمی: این محققان از والدین خواسته‌اند تا از دادن روزانه نوشیدنی‌های برنجی یا شیربرنج و همچنین سوفله برنج به کودکان به دلیل احتمال بالای ابتلا به سرطان جدا ...

محققان بهداشتی دانمارک مدعی شدند: از آنجا که برنج حاوی آرسنیک غیرآلی است، مصرف زیاد برنج می تواند خطر بروز سرطان را در فرد افزایش دهد.


جام علمی: این محققان از والدین خواسته‌اند تا از دادن روزانه نوشیدنی‌های برنجی یا شیربرنج و همچنین سوفله برنج به کودکان به دلیل احتمال بالای ابتلا به سرطان جدا خودداری کنند.

قرار است نتایج این تحقیقات علمی تا دوماه دیگر منتشر شود.

در ماه سپتامبر نیز سازمان نظارت بر محصولات غذایی آمریکا اعلام کرده بود که تحقیقات گسترده‌ای را برای میزان خطرناک بودن برنج و محصولات غذایی بر پایه برنج در ابتلا به سرطان آغاز کرده است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=4193

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.