بندرعباس- کارشناس تغذیه مرکز بهداشت هرمزگان با اشاره به عوارض استفاده از روغنهای نامطلوب در سرخ کردن مواد غذایی، گفت: برای سرخ کردن مواد غذایی فقط باید از روغنهای گیاهی مخصوص سرخ کردن استفاده کرد. لادن صدیقˈ :علاوه بر سرخ کردن باید روغن مصرفی در طبخ غذا نیز از نوع گیاهی مایع باشد. وی با ...

بندرعباس- کارشناس تغذیه مرکز بهداشت هرمزگان با اشاره به عوارض استفاده از روغنهای نامطلوب در سرخ کردن مواد غذایی، گفت: برای سرخ کردن مواد غذایی فقط باید از روغنهای گیاهی مخصوص سرخ کردن استفاده کرد.

لادن صدیقˈ :علاوه بر سرخ کردن باید روغن مصرفی در طبخ غذا نیز از نوع گیاهی مایع باشد.

وی با بیان اینکه غذاهای سرخ شده برای سلامت انسان مناسب نیستند، تصریح کرد: بهتر است غذاها به شکل آب پز یا بخار پز و یا کبابی طبخ و مصرف شوند، زیرا غذاهای سرخ شده برای سلامت انسان مناسب نیستند و در صورت نیاز باید غذاها را با مقدار کمی روغن مخصوص سرخ کردنی تفت داد.

صدیق به مردم توصیه کرد: بهتر است غذای روزانه در حجم کم ، دفعات زیاد صرف شود و ساعات صرف غذای روزانه تا حدامکان ثابت و بدون تغییر باشند.ک/۳

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=4128

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.