اخبار پنجمین و آخرین روز ثبت‌نام از داوطلبان کاندیداتوری انتخابات ریاست ‌جمهوری در این خبر لحظه به لحظه بروزرسانی‌ می‌شود. ● گزارش تصویری مرتبط——————————-   به گزارش پیارم به نقل از  خبرگزاری فارس مستقر در ستاد انتخابات وزارت کشور، پنجمین و آخرین روز ثبت‌نام از نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در محل وزارت کشور آغاز شد ...

اخبار پنجمین و آخرین روز ثبت‌نام از داوطلبان کاندیداتوری انتخابات ریاست ‌جمهوری در این خبر لحظه به لحظه بروزرسانی‌ می‌شود.

خبرگزاری فارس: روز پرترافیک ساختمان فاطمی/ ثبت نام قالیباف،ولایتی،متکی، داوود احمدی‌نژاد، ابوترابی‌فرد، اطاعت،کاظمی، اصغرزاده،مظاهری،پزشکیان،جوانفکر،مهمان‌پرست و شریعتمداری
گزارش تصویری مرتبط

——————————-

 

به گزارش پیارم به نقل از  خبرگزاری فارس مستقر در ستاد انتخابات وزارت کشور، پنجمین و آخرین روز ثبت‌نام از نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در محل وزارت کشور آغاز شد که اخبار آن بصورت لحظه به لحظه در این خبر به روز رسانی می‌شود.

داوود احمدی نژاد هم ثبت نام کرد

داود احمدی نژاد برادر رئیس جمهور که البته مواضع شدیدی نسبت به حلقه انحرافی دارد، دقایقی پیش با حضور در ستاد انتخابات کشور، در انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کرد.

وی در جمع خبرنگاران گفت که قصد حضور مستقل در انتخابات را دارد.

داوود احمدی نژاد در مورد هدفش از ثبت نام نیز به گفتن این جمله بسنده کرد که در جمهوری اسلامی اسلامی جز «خدمت» نمی توان پاسخ دیگری به این سوال داد.

داوود احمدی‌نژاد از نیروهای سابق اداره اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که در دوران ریاست جمهوری برادرش محمود احمدی‌نژاد به پست ریاست بازرسی نهاد ریاست جمهوری منصوب شد.

وی در مرداد ۱۳۸۷ از مقام خود کناره‌گیری کرد. علت برکناری وی توسط برخی رسانه‌ها اختلاف با محمود احمدی‌نژاد بر سر انتصاب علی کردان به پست وزارت کشور و نیز تأثیرپذیری زیاد از مشایی و مشارکت دادن حامیان مشایی در کارها بود که توسط رسانه‌های دولتی استعفا به درخواست خود او اعلام گردید.

داوود بعدها اختلافات با برادر کوچکتر (محمود احمدی‌نژاد) پیرامون انتصاب علی کردان به پست وزارت کشور را تأیید کرد و برخی رسانه‌ها وی را عامل انتشار اعلامیه هفت صفحه‌ای در مجلس در روز رأی‌گیری دانستند.

اندکی پس از استیضاح و برکناری علی کردان به جرم جعل مدارک دانشگاهی، داوود احمدی‌نژاد از سوی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به عنوان دبیر جدید کمیته دائمی پدافند غیرعامل منصوب شد.

ثبت‌نام «اطاعت» عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی

جواد اطاعت عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی نیز صبح امروز با حضور در ستاد انتخابات کشور، برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نام خود را ثبت کرد.

وی که عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی و از فعالین اصلاح طلب نزدیک به خاتمی نیز محسوب می شود، چندی پیش گفته بود که سیدمحمد خاتمی از وی خواسته است که ثبت نام کند.

جواد اطاعت سال ۱۳۴۲ در شهرستان داراب به دنیا آمد و دارای مدرک دکتری رشته علوم سیاسی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران است.

اطاعت چند ماه پیش از انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۸ فعالیت خود را با حزب اعتماد ملی قطع کرد و به بنیاد باران پیوست.

جواد اطاعت لیسانس علوم سیاسی خود را از دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی اخذ کرد و سپس در مقطع کارشناسی ارشد در رشته علوم سیاسی در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران ادامه تحصیل داد و پس از اخذ مدرک فوق لیسانس، مدرک دکتری خود را در همان رشته و از همان دانشکده دریافت کرد.

مدیر کل مطالعات و تحقیقات سیاسی وزارت کشور، دبیر کمیسیون احزاب و تشکل‌های سیاسی، عضو شورایعالی پژوهش‌های علمی ریاست جمهوری، نمایندگی مجلس ششم، مشاور وزیر کشور، مؤسس خانه احزاب ایران و عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی از سال ۱۳۷۹ تاکنون، در کارنامه سوابق اجرایی جواد اطاعت دیده می‌شود.

قالیباف برای حضور در پاستور ثبت‌نام کرد

صبح امروز محمدباقر قالیباف شهردار تهران با حضور در ستاد انتخابات کشور برای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری ثبت‌نام کرد.

پرویز اسماعیلی، محمد نبی رودکی . حسین مظفر، قالیباف را در این ثبت نام همراهی می کردند.

محمد باقر قالیباف در معرفی خود می‌گوید:

در سال ۱۳۴۰ در طرقبه به دنیا آمدم. روز اول شهریور. طرقبه شهر کوچکی است و ییلاق مشهد محسوب می‌شود. پول‌دار نبودیم. زندگی‌مان معمولی بود و چرخ آن بی هل‌دادن نمی‌چرخید. من بچه بودم. درآمدی نداشتم. اما هر وقت می‌توانستم کار کوچکی کنم و درآمد اندکی به دست بیاورم که کمک پدر و خانواده باشد این کار را می‌کردم.

روابط ما در خانواده‌مان روابط گرمی بود. همدیگر را دوست داشتیم و دوست داریم. چیز عجیبی هم نیست. مردم ایران معمولا همین ‌طوراند. پدرم محور خانواده است. انسجام و پیوستگی خانه با او بود. در کنار او محبت میان باقی اعضای خانواده معنا پیدا می‌کرد.

شانزده ساله که بودم، سال ۱۳۵۶، اوج بی‌قراریم بود. پر از انرژی بودم. عجیب بود. کشور هم انگار تازه شانزده سالش شده باشد، همین حال را داشت. پر از انرژی شده بود و از وضع موجود ناراضی بود. آرمان‌های امام این امکان را فراهم می‌کرد.

امام می‌خواست مردم اسلام را بشناسند و عمل کنند. می‌خواست مردم آقای خودشان و بنده‌ی خدا باشند. ما با امام نفس می‌کشیدیم و هر چه دستمان می‌رسید، هر چه که به انقلاب مربوط بود، می‌خواندیم. از یک سو تشنه‌ی خواندن و دانستن بودیم و از سوی دیگر، تشنه‌ی حرکت و عمل.

کتاب می‌خواندیم، اعلامیه می‌خواندیم، پای سخن‌رانی و منبر می‌رفتیم؛ مسجد کرامت، امام حسن مجتبی و موسی‌الرضا. منبر شهید هاشمی نژاد، شهید کامیاب، شهید دیالمه، آیت‌الله خامنه‌ای، حاج آقا قادری و شیخ علی تهرانی شده بود پاتوق‌مان.

همان‌قدر هم کار می‌کردیم و دنبال کار بودیم. دوست نداشتیم کنار بنشینیم و فقط حرف بزنیم. امروز دیگر همه‌ی این مجالس قابل تأیید نیستند اما آن روزها همه‌ی این‌ها مجلس مذهبی به حساب می‌آمدند. مثلاً پایگاه اصلی حجتیه هم مشهد بود. مردم وقتی فاصله‌شان با انقلاب روشن شد، ازشان جدا شدند.

همان سال در اوج خفقان با چند تا از هم‌مدرسه‌ای‌هام انجمن اسلامی دانش‌آموزان را راه انداختیم. این انجمن هسته‌ی اولیه‌ی انجمن اسلامی دانش‌آموزان خراسان و بعد کشور شد. یادشان به خیر، فاضل‌الحسینی و جامی که آن روزها از فعالان بودند شهید شدند.

انقلاب تازه پیروز شده بود، ضد انقلاب از چپ و راست و کمونیست و سلطنت‌طلب در مخالفت با انقلاب به یک نقطه‌ى توافق رسیده بودند؛ می‌خواستند مردم را از کارشان پشیمان کنند، شروع کرده بودند به ترور و خراب‌کاری.

مثلا مى‌رفتند در همین خیابان امام رضاى مشهد در عطارى یک پیرمرد ساده‌ى شهرستانى نارنجک مى‌انداختند چون پسرش در سپاه بود. مردم هم همه شدند یک صدا. احساس وظیفه مى‌کردند که بروند اسلحه دست گرفتن را یاد بگیرند تا از خودشان و انقلاب و کسانشان دفاع کنند.

اصلا کمیته‌ها و سپاه همین طور به وجود آمد. اسم سپاه را اگر دقت کنید نشان مى‌دهد در چه وضعى بوده است؛ سپاه پاسداران انقلاب اسلامى. یعنى انقلاب اسلامى نیاز داشته تا کسانى ازش پاسدارى کنند.

حتى روزى در یک دیدار با امام – گمان کنم دیدار با روزنامه‌نگاران بود – پارچه‌اى نوشته بودند که «واى به روزى که قلم‌ها را زمین بگذاریم و مسلسل دست بگیریم.» که امام صحبتى کرد به این مضمون که خدا کند روزى مسلسل‌ها را هم زمین بگذاریم و آن‌ها هم که به ضرورت تفنگ دست گرفته‌اند قلم به دست بگیرند.

محمود کاوه و ولى‌الله چراغ‌چى و برونسى این‌طورى شد که رفتند پاسدار شدند. همت معلم بود. اگر هم جنگ و ضدانقلاب، هستى انقلاب را به خطر نینداخته بودند همان درسش را مى‌داد. عشق تفنگ که نداشت.

باکری هم شهردار بود. شهردار ارومیه. غلام‌حسین افشردى هم که بعدها شد حسن باقرى، خبرنگار بود. خبرنگار روزنامه‌ى جمهورى اسلامى. کسى که از بزرگ‌ترین طراحان جنگ در قرن بیستم محسوب مى‌شود.

من هم هجده سالگیم در سال پنجاه و هشت بود. مى‌شد راحت بروم خدمت سربازیم را کنم و بروم دنبال درس و زندگیم یا در مغازه‌ى پدرم بایستم و یک لقمه نان حلال گیر بیاورم و بخورم.

خواستم دینم را به انقلاب ادا کنم. رفتم جبهه. این سال‌ها گاهى کسانى طورى برخورد مى‌کنند که انگار بگویند «یا تو یک دیکتاتور نظامى هستى یا باید از دوره‌اى که نظامى بوده‌اى ابراز ندامت کنى.» نه. ندامتى در من نیست. خوش‌حالم که از کشورم و انقلاب مردمم دفاع کردم.

خوش‌حالم که با دیوانه‌ى متجاوزى مثل صدام جنگیدم. خوش‌حالم که با شهدایى که اسم بردم نشستم و برخاستم. ایران که آمریکاى بعد از جنگ ویتنام نیست. ما که متجاوز نبوده‌ایم.

ما مردمى هستیم سرافراز. مردمى که تنها در حد دفاع از خودمان و حتى کم‌تر از آن از سلاح و امکان نظامیمان استفاده کرده‌ایم. من هنوز هم به پاسداریم افتخار می‌کنم. سال شصت و یک من را کردند فرمان‌ده تیپ امام رضا و یک سال بعد فرمان‌ده لشکر پنج نصر خراسان.

برادرم حسن هم غواص همان لشکر بود. من همان سال ازدواج هم کردم. بیست و دو سالم بود. آن‌ها که به من اعتماد کردند و وظیفه‌ى فرمان‌دهى را به گردن من گذاشتند چه شجاعتى داشتند و من که پذیرفتم هم چه شجاعتى داشتم و ببین که حالا بعضى از ما چه فراموش‌کار شده‌ایم که به مرد سى ساله و چهل ساله اعتماد نمى‌کنیم و کار نمى‌سپریم و مى‌گوییم هنوز جوان است.

برادرم حسن در کربلای چهار شهید شد. جنگ چنین چیزى بود. ما در جنگ داغ دیدیم و رنج کشیدیم و بزرگ شدیم. اگر کسى خیال مى‌کند این که گفته‌اند جنگ برکت بود یعنى ایام به کام بود و همه چیز جفت و جور، در اشتباه است.

ما در جنگ برادران تنی‌مان و برادران ایمانی‌مان را از دست دادیم. براى من از دست دادن حسن قالیباف شاید همان قدر سخت بود که از دست دادن ولی‌الله چراغ‌چی.

ولی‌الله چراغ‌چی هم براى من مثل برادر بود. ولی به راهى پا گذاشته بود که همه مى‌دانستیم آخرش فراق این دنیا و سعادت آن دنیا است. او به کام خودش رسید و ما هم باید شکیبایى کنیم تا ببینیم خدا برای‌مان چه خواسته است.

این را که در این هشت سال و بعد از این هشت سال کجا بودم و چه کردم نه مى‌توانم بگویم و نه مى‌توانم بگذرم. گفتنش به خودستایى‌هاى اغراق‌آمیز و سرگیجه‌آور شبیه است و نگفتنش از سویى شبیه گریز و ندامت از گذشته است و از سویى شبیه کفران نعمت. نعمت بودن در شرایطى و در کنار و زیر دست کسانى که این تجربه‌ها را میسر کردند و گذاشتند تا باقر قالیباف جوان بشود آدمى که الان هست.

کوتاه مى‌گویم. بعد از جنگ هم باز مى‌توانستم بروم دنبال همان یک لقمه نان حلال بى‌دغدغه. اما نرفتم. هنوز غرب کشور کاملا امن نبود مدتی ماندم تا امنیت غرب کامل شود. نگذاشته بودیم ایران به چنگ مهاجم وحشى بیفتد اما در همین کش‌مکش او کم ویرانى پدید نیاورده بود.

هر کس خرمشهر را پس از جنگ دیده باشد مى‌داند که از چه ویرانى‌اى صحبت مى‌کنم. باز هم ساختن وظیفه بود. در سال ۱۳۷۳ من را فرمان‌ده قرارگاه سازندگى خاتم‌الانبیا کردند.

در این سمت در پروژه‌هایی شرکت داشتم. مثلا راه‌آهن مشهد سرخس، گازرسانی به پنج استان مرکزی و غربی، ساخت سازه‌های عظیم دریایی خلیج‌فارس و نیز سد بزرگ کرخه که یکی از افتخارات مهندسی کشور است.

در همین سال‌ها برایم مسجل بود که بى‌دانستن و بى آموختن نمى‌شود کارها را درست انجام داد. دانشگاه هم دیگر یک وظیفه بود. کار مى‌کردم و درس مى‌خواندم. رفته بودم دانشگاه تهران و کارشناسى ارشد جغرافیاى سیاسى مى‌خواندم. مى‌شد بروم در یک دانشگاه نظامى درس بخوانم. اما ترجیح دادم بروم دانشگاه تهران.

در سال ۱۳۷۶ مقام معظم رهبرى فرمان‌دهى نیروى هوایى سپاه را به عهده‌ام گذاشتند. بدون تخصص که نمی‌شود کاری را پذیرفت. پس از ماه‌ها کار فشرده به فرانسه رفتم و امتحان خلبانى ایرباس را دادم تا مطمئن شوم که این مدرک را هم با تلاش گرفته‌ام نه مثلا با اسم قالیباف یا فرمان‌ده نیرو. هنوز هم خلبان ایران ایر هستم و پرواز می‌کنم.

در نیروى هوایى سپاه سعى کردم خدمت کنم. پیش از من کارهاى بسیارى کرده بودند و لازم بود کارهاى دیگرى هم در ادامه انجام شود. سعى کردم اتفاق‌هاى خوبى در نیرو رخ بدهد. در زمینه‌های ترابری هوایی به دست‌آوردهای خوبی رسیدیم.

هم‌زمان در کنکور دکترى هم شرکت کردم و در دانشگاه تربیت مدرس پذیرفته شدم. عنوان تز دکتریم «بررسی سیر تکوین نهادهای محلی ایران در دوره‌ی معاصر» بود.

در سال ۱۳۷۹، مقام معظم رهبرى فرمان‌دهى نیروى انتظامى را به عهده‌ام گذاشتند. نحوه‌ى حضورم در آن‌جا و نیز تغییراتى که در نیروى انتظامى در آن دوره ایجاد شد نیز نیاز به گفتن ندارد.

مردم خود شاهد بوده‌اند و دیده‌اند. من هم وقتی می‌دیدم پلیس با مردم دوست شده و منزلتی پیدا کرده و مردم اسمم را گذاشته‌اند پلیس مهربان، خوش‌حال می‌شدم. راه‌اندازی پلیس ۱۱۰ هم در این دوستی بی‌تأثیر نبود. حالا پلیس مجهز و منظم، شایسته‌ی اعتماد مردم بود.

در سال ۱۳۸۰ در همان زمان فرمان‌دهى نیروى انتظامى از تز دکتریم دفاع کردم و دکتریم را گرفتم، بعد از آن کار تدریس در دانشگاه هم به کارهاى دیگرم اضافه شد. این هم غنیمت بزرگى بود. هم در فضاى آکادمیک حضور داشتم و هم با نسل جوان دانش‌جو مستقیم سر و کاری داشتم.

سال ۸۳ آقای خاتمی مرا نماینده‌ی خودش و رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کرد. می‌شد مثل خیلی‌ها فقط هفته‌ای یک بار جلسه بروم و تمام. دلم نمی‌آمد ولی. دست به کار شدم. در فاصله‌ی اشتغالم در این سمت تا استعفا که زیاد طول نکشید، قاچاق سیگار را تقریبا از بین بردیم.

دادگاه ویژه‌ی جرایم قاچاق کالا و ارز را راه‌اندازی کردیم. پرونده‌های مهمی را در این دادگاه بررسی کردیم؛ فرودگاه پیام، قاچاق خودرو. عاملان چند قاچاق بزرگ را هم که به جاهای مقتدری وابسته بودند کشاندیم به همین دادگاه.

باید راه جدیدى براى بودن در خدمت مردم پیدا مى‌کردم. راستش همیشه معتقد بوده‌ام که مردم خدمت‌گذار تنبل و پرمدعا لازم ندارند و نمى‌خواهند. اگر بخواهى خدمت‌گذارشان باشى باید دائم در تلاش باشى و جایى را پیدا کنى که نوک حمله و محل نیاز است و توان بودن در آن‌جا را در خودت فراهم کنى.

دیدم مردان بزرگ و خوبى در کارهاى نظامى و انتظامى هستند و دیگر نیازى به حضور من در این عرصه نیست. انتخابات ریاست جمهورى نیز نزدیک بود. رفتم و از کارهاى نظامى و انتظامى کناره گرفتم. مردم در نهایت خدمت‌گذار دیگرى را پذیرفتند و این براى من هم پیامى بود. گفتم که، باید دائم در تلاش باشى و جایى را پیدا کنى که نوک حمله و محل نیاز است و توان بودن در آن‌جا را در خودت فراهم کنى.

فعلا در خدمت مردم شهر تهران – شهرداری تهران – هستم. اگر از من راضى باشند خدمت‌شان براى من افتخار است و اگر ناراضى باشند باز قالیباف است که باید برود و خودش را درست کند تا لایق خدمت به مردم باشد. مردمى که در طى ربع قرن گذشته بارها نشان داده‌اند که بهترین‌اند.

پرویز کاظمی در وزارت کشور حاضر شد

پرویز کاظمی برای ثبت نام در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری در وزارت کشور حضور یافت.

پرویز کاظمی سابقه حضور در کابینه محمود احمدی نژاد رییس جمهور اسلامی ایران به عنوان وزیر رفاه را در کارنامه فعالیت های سیاسی خود را دارد.

پرویز کاظمی اولین وزیر رفاه و تأمین اجتماعی دولت احمدی‌نژاد است که البته سال‌ها فعالیت‌ در حوزه صنعت را تجربه کرده و اکنون نیز در رأس هیئت مدیره یکی از بانک‌های خصوصی قرار دارد.

او با رأی قاطع مجلس هفتمی‌‌ها به دولت نهم راه یافت و با آنکه احمدی‌نژاد در جلسه رأی اعتماد وی گفته بود «خدا کاظمی را به من معرفی کرده است»، اما نخستین وزیری بود که در مهر ماه ۱۳۸۵، از قطار کابینه پیاده شد.

نیمه‌های سال گذشته خبری مبنی بر نامه‌نگاری ۱۵ عضو سابق دولت نهم با رهبر معظم انقلاب منتشر شد که نام کاظمی در فهرست امضاء کنندگان آن قرار داشت؛ نامه‌ای که محتوای آن هرگز فاش نشد اما نویسندگان آن گفتند که بر اساس «یک دغدغه» و برای «ارائه راهکار برون رفت از وضع موجود» اقدام به چنین کاری کردند.

قالیباف میثاق‌نامه خود را در جمع خبرنگاران قرائت کرد+متن کامل

محمدباقر قالیباف پس از ثبت نام در جمع خبرنگاران قرار گرفت و متن میثاق‌نامه خود با مردم را بدین شرح قرائت کرد:

بسم الله الرحمن الرحیم

و اوفوا بالعهد ان العهد کان مسئولا

سرورانم، مردمم، عزیزانم!  اینک که پس از سال ها گذران فراز و نشیب انقلاب مان در پیشگاه شما ایستاده ام، آمده ام با تمام وجود اعلام کنم که بر پیمانم پایدار مانده ام. پیمانی که امام عزیزمان از روزی که در ۱۹ سالگی پای در جبهه نهادم به من آموخت که «مدیون این مردمم».

من تمام جوانی ام را همراه هزاران هزار جوان شریف دیگر، بر سر همین پیمان ماندم. زندگی من فقط به زندگی فرزند ساده ای از این خاک شریف نیست؛ زندگی ام زندگی تمام مردم ایران اسلامی است. روایت فتح مردمانی که چون انقلاب کردند و چون پای در دفاع گذاشتند در چشمان شان برق امید بود و پس از جنگ تا امروز هم همین امید زنده هست.

آمده‌ام تا عشق و ایثار را زنده کنم، ایستاده‌ام که دوباره به ایران، وطنم و به انقلاب، انقلاب نجیب و مظلوم اسلامی همچون آن روزهای بهشتی افتخار کنم. و من امروز تنها به این افتخار نمی‌کنم که کشوری مستقل هستیم، تنها به این افتخار نمی‌کنم که جوانان‌مان قله‌های بلند دانش را فتح کرده‌اند و حتی تنها به این افتخار نمی‌کنم که یک وجب از خاک‌مان را به دشمن ندادیم و نخواهیم داد . بلکه به این می‌بالم که فرزند مردمی هستم که سخت، امید و ایمان به خدا دارند. و اگر با هم یکی باشیم و صادقانه تلاش کنیم خدا این امید را ناامید نمی کند.  امید به آینده ای بهتر، به پیشرفت، به عدالت و به استقلال و آزادی.

این بار آمده‌ام پیمان بزرگتری با مردمم، با امامم، با رهبر عزیزم و با دوستان شهیدم ببندم. با جانم عهد ببندم و به ایرانی افتخار کنم که هیچ کودکی دیگر گرسنه سر به بالین نگذارد. به ایرانی افتخار کنم که جوانانش سرگردان یک شغل با عزت نباشند. به ایرانی افتخار کنم که هیچ پدری خجلت زده خانواده اش نباشد. به ایرانی افتخار کنم که در آن حرف زدن تمام شده باشد و همه با هم کار کنند. به ایرانی افتخار کنم که برادری علیه برادر دیگرش کینه و نفرت نپراکند. افتخار کنم به آرمان هایمان از یک سرزمین عادلانه که رعایت حقوق ملت و قانون اساسی سبب می‌شود کسی با خود نیندیشد بدون رابطه بازی، راه های پیشرفت او به سوی آینده بسته شده است.

افتخار کنم به آرمان های بلندمان از وطنی که به جای سیاست بازان و سیاست پیشگان، سیاست اندیشان ، نخبگان و اندیشمندانش قدر ببینند و برصدر نشینند و افتخار کنم به امتی که روح اسلام، روح قرآن و روح نظام ولایی پایدارترین مرجع و ماوایش باشد. افتخار کنم به آرزوهایمان از امید به یک ایران بی کینه ، ایران بی ظلم، ایران بی تفرقه، ایران آباد و در یک کلام ایران اسلامی اسلامی.

افتخار کنم به یک امید واقعی که اول بار در چشمان نازنین دوستان شهیدم دیدم و اینک در چشمان تک تک مردمی می بینم که منتظر آینده اید. باید بیشتر و بهتر کار کنیم تا این امید ، ناامید نشود. آمده ام به پوست و گوشت و خونم ایمان ببندم که پای این امید به بهتر شدن بایستم. بایستم که دوباره مردمم ببینند که ایران اسلامی، نه ایران چپ است و نه ایران راست. نه ایران ترک است و نه ایران فارس، نه ایران کرد است و نه ایران لر، نه ایران عرب است و نه ایران بلوچ، بلکه ایران اسلامی، فقط یک ایران است. ایران همه ما ، ایران بچه های ما، ایران بی کینه، ایران مستقل و آزاد، ایران اسلامی، ایران قرآن، ایران سربلند و ایران ایران.

با اقتدا به مولایم امیرالمومنان علی (ع) عرضه می دارم که: «خدایا ، تو می دانی که آنچه انجام می دهم نه برای کسب قدرت است و نه برای رسیدن به دنیای بی ارزش. من آمده ام تا پرچم ارزش های دینی برافراشته شود، سرزمین تو آباد گردد، امنیت بندگان ستم دیده ات فراهم آید و دستورها و احکام تو اجرا شود.» مرا برای عمل به این پیمان یار و یاور باش.

مرا عهدی است با جانان که تا جان در بدن دارم/ هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

جواد اطاعت :رویکرد اصلاح طلبانه را در اداره امور کشور در پیش خواهم گرفت/با کروبی مشورت نکرده‌ام

اطاعت در نشست خبری خود پس از ثبت نام با اشاره به دلایل حضور خود در عرصه انتخابات گفت: من آمده‌ام تا با استفاده از تجربه و دانش ماندگار در حوزه‌های مختلف از جمله سیاست خارجی راه تعامل موثر با همسایگان و کشورهای دیگر را باز کنم.

وی افزود: من آمده‌ام تا با توسعه پایدار همه ایرانیان، اقوام،‌ نژادها،‌مذاهب،‌کردها، لرها و ترک‌ها را از قدرت و ثروت بهره‌مند کرده و فقر را از چهره ایرانیان عزیز بزدایم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد:‌من آمده‌ام تا با محو رانت‌خواری و قبیله‌گرایی به تمام جوانان اجازه حضور در فرصت‌های برابر را بدهم.

اطاعت با اشاره به اجرای بی‌تنازل قانون اساسی و تاکید بر جمهوریت نظام در برنامه‌های خود گفت: من آمده‌ام تا با کمک دانشگاهیان، معلمان و همه اقوام و مذاهب، ایران را از بحران کنونی خارج کنم و مشی اصلاح‌طلبی را در اداره کشور در پیش بگیرم.

این عضو شورای مرکزی اصلاح‌طلبان با بیان اینکه نزدیک به ۲۵ سال است در حوزه سیاست و حکومت فعال هستم و تالیفات و کتاب‌های مختلفی در این خصوص دارم، گفت: من در یک کتاب جامع ۳۰۰ صفحه‌ای، نظریه‌های توسعه را به طور دقیق تشریح کرده‌ام و برای تمام مشکلات کشور راهکارهای معین و دقیق دارم.

اطاعت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه همواره به تحزب و کار حزبی پایبند بوده است، اظهار داشت: ما به طور نهایی از کاندیدایی حمایت خواهیم کرد که مورد اجماع تمام اصلاح‌طلبان باشد.

وی همچنین در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه آیا در خصوص حضور خود در انتخابات ریاست جمهوری مشورتی با آقای کروبی داشته است یا خیر،‌گفت:‌من در این باره هیچ تماسی با آقای کروبی نداشتم اما هر چه که اصلاح‌طلبان تصمیم بگیرند آقای کروبی و موسوی نیز به آن تمکین خواهند کرد.

اطاعت: رویکرد اصلاح طلبانه را در اداره امور کشور در پیش خواهم گرفت/با کروبی مشورت نکرده‌ام

جواد اطاعت در یک نشست خبری با خبرنگاران با اشاره به دلایل حضور خود در عرصه انتخابات گفت: من آمده‌ام تا با استفاده از تجربه و دانش ماندگار در حوزه‌های مختلف از جمله سیاست خارجی راه تعامل موثر با همسایگان و کشورهای دیگر را باز کنم.

وی افزود: من آمده‌ام تا با توسعه پایدار همه ایرانیان، اقوام،‌ نژادها،‌مذاهب،‌کردها، لرها و ترک‌ها را از قدرت و ثروت بهره‌مند کرده و فقر را از چهره ایرانیان عزیز بزدایم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ادامه داد:‌من آمده‌ام تا با محو رانت‌خواری و قبیله‌گرایی به تمام جوانان اجازه حضور در فرصت‌های برابر را بدهم.

اطاعت با اشاره به اجرای بی‌تنازل قانون اساسی و تاکید بر جمهوریت نظام در برنامه‌های خود گفت: من آمده‌ام تا با کمک دانشگاهیان، معلمان و همه اقوام و مذاهب، ایران را از بحران کنونی خارج کنم و مشی اصلاح‌طلبی را در اداره کشور در پیش بگیرم.

این عضو شورای مرکزی اصلاح‌طلبان با بیان اینکه نزدیک به ۲۵ سال است در حوزه سیاست و حکومت فعال هستم و تالیفات و کتاب‌های مختلفی در این خصوص دارم، گفت: من در یک کتاب جامع ۳۰۰ صفحه‌ای، نظریه‌های توسعه را به طور دقیق تشریح کرده‌ام و برای تمام مشکلات کشور راهکارهای معین و دقیق دارم.

اطاعت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه همواره به تحزب و کار حزبی پایبند بوده است، اظهار داشت: ما به طور نهایی از کاندیدایی حمایت خواهیم کرد که مورد اجماع تمام اصلاح‌طلبان باشد.

وی همچنین در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه آیا در خصوص حضور خود در انتخابات ریاست جمهوری مشورتی با آقای کروبی داشته است یا خیر،‌گفت:‌من در این باره هیچ تماسی با آقای کروبی نداشتم اما هر چه که اصلاح‌طلبان تصمیم بگیرند آقای کروبی و موسوی نیز به آن تمکین خواهند کرد.

همچنین جواد اطاعت در جمع خبرنگاران تاکید کرد که اگر اجماعی صورت گیرد به آن پایبند است.

وی در پاسخ به سوالی درباره کاندیداتوری خاتمی در انتخابات گفت: امیدواریم این اتفاق بیفتد.

این فعال اصلاح‌طلب بار دیگر در پاسخ به اینکه آیا از طرف حزب اعتماد ملی کاندیدای انتخابات شده است یا خیر گفت: به عنوان یک اصلاح‌طلب آمده‌ام.

کاظمی: مطلقاً احمدی‌نژاد در کابینه‌ام جایگاهی ندارد/به صورت مستقل آمده‌ام

وزیر اول رفاه دولت احمدی‌نژاد در بدو ورود به ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران، هدف از حضور خود در صحنه انتخابات را نیاز به رقم خوردن یک تحول در مدیریت کشور عنوان کرد.

وی بحث مدیریت در کشور را مهم و ضروری دانست و گفت: متاسفانه به دلیل عدم توجه به مدیریت در برخی نقاط دچار مشکلاتی شدیم و اکنون در جایگاهی هستیم که با این منابع و امکانات موجود در کشور هم جوانان تحصیل‌کرده به خارج از کشور می‌روند و هم از امکانات داخل کشور بخوبی استفاده نمی‌کنیم و مردم هم در معیشت با سختی مواجه می‌شوند.

کاظمی مدیریت صحیح را عاملی برای پیشرفت کشور در عرصه داخلی و بین‌المللی توصیف کرد و گفت: به صورت مستقل به صحنه آمده‌ام.

این نامزد انتخابات ریاست جمهوری آرامش در زمینه‌های مختلف و تلاش را از جمله مسائل مهم برشمرد و گفت: به کار گرفتن این دو مقوله باعث تحقق یک نتیجه مطلوب می‌شود.

وی با بیان اینکه بنا دارم که در صحنه حضور داشته باشم، اظهار داشت: اما اگر این رقم بخورد که اقبال به سمت برخی از دوستان برود ما همه باید به این سمت برویم که کشور پیشرفت کرده و رونق بگیرد.

کاظمی تاکید کرد: مطلقا احمدی‌نژاد در کابینه وی جایی ندارد.

کاظمی با تاکید بر اینکه در کشور باید مدیریت بله قربان را حذف کنیم از تصمیمات روزمره انتقاد و این موضوع را آفتی برای کشور توصیف کرد.

وزیر رفاه دولت نهم همچنین با بیان اینکه با توجه به شرایط موجود تصور من این بود که می‌توان مشکلات را برطرف کرد، گفت: در حال حاضر شورای نگهبان چارچوبی قرار داده که بر اساس آن انتخاب خود را انجام می‌دهد، تصریح کرد: امیدوارم شرایط تحقق حماسه سیاسی که با ریسک به وجود می‌آید اجازه داده شود که بنده هم حضور پیدا کنم.

کاظمی همچنین در پاسخ به این سوال که در صورت عدم صلاحیت چه خواهید کرد، اظهار داشت: تمکین می‌کنم.

ابوترابی‌‌فرد هم برای ثبت نام به وزارت کشور آمد+زندگینامه

حجت‌الاسلام سید محمد حسن ابوترابی‌فرد هم صبح امروز برای ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری وارد ستاد انتخابات وزارت کشور شد.

ابوترابی در سال ۱۳۳۲ در شهر مقدس قم متولد شد.

وی در آغازین سال‌های تحصیلات ابتدایی همزمان با حضور سید علی‌اکبر ابوترابی در سال ۱۳۴۴ به همراه برادرش به نجف اشرف مشرف شد و در کنار ادامه تحصیل در مدرسه ایرانی آن دیار، تحصیلات حوزوی را آغاز کرد. در این برهه ضمن آشنایی با چهره‌های سیاسی حوزه علمیه نجف بویژه آشنایی و ارتباط نزدیک با فرزند بزرگوار حضرت امام خمینی شهید حاج آقا مصطفی در جریان فعالیت‌های سیاسی قرار گرفت.

وی پس از به قدرت رسیدن حکومت بعثی و تنگناهایی که برای ایرانیان پیش آمد؛ به جنوب لبنان سفرکرد و با شهید بزرگوار دکتر مصطفی چمران ارتباط نزدیک یافت.

سپس برای ادامه تحصیلات به تهران مراجعت کرد و تا سال ۱۳۵۶ در محضر اساتید برجسته حضرات آقایان حاج مجتبی تهرانی؛ تنکابنی؛ فلسفی؛ مجتهدی تحصیلات خود را تا مرتبه خارج فقه و اصول ادامه داد.

پس از آن به قم عزیمت کرد و از درس خارج فقه مراجع عظام حضرات آیات حاج شیخ هاشم آملی؛ فاضل لنکرانی و بطور خاص حضرت آیه ا… العظمی بهجت کسب فیض کرد و ارتباط و مراودات با ایشان تا پایان حیات پربرکت معظم له ادامه یافت.

وی در همان سال و همراه با آزمون سطح عالی حوزه وارد موسسه در راه حق شد و از محضر درس حضرات آیات مصباح یزدی و مظاهری استفاده کرد.

با اوجگیری مبارزات ملت ایران فعالیت‌های سیاسی وی نیز به شکل خاص در شهرهای قزوین و تهران گسترش یافت و به جهت سخنرانی در مجلس یادبود شهید حاج آقا مصطفی خمینی در شهر قزوین تحت تعقیب ساواک قرار گرفت. وی در همین زمان از نزدیک با شهید آیت ا… دکتر بهشتی آشنا شد که این آشنایی و همکاری در تمامی زمینه‌ها تا هنگام شهادت دکتر بهشتی ادامه داشت.

حضور موثر در سازماندهی اجتماعات مردمی و راهپیمایی‌های قزوین از جمله فعالیت‌های وی در دوره انقلاب است.

حجت الاسلام سید محمد حسن ابوترابی پس از پیروزی انقلاب با فرمان حضرت امام به عنوان مسئول عقیدتی ـ سیاسی وزارت دفاع به فعالیت پرداخت.

در همین دوره ضمن عزیمت به آلمان در جهت سازماندهی افسران جوان نظامی در حال تحصیل به منظور بازگشت آنان به کشور برای ارایه خدمات مهم علمی, مدیریتی و توسعه فناوری در تسلیحات نظامی کشور تلاش کرد. ارتباط قوی و موثر وی با آن جوانان مستعد که ذهنیت مناسبی از ایران بعد از انقلاب نداشتند موجب شد بسیاری از آنان به کشور بازگردند و به خدمت مشغول شوند.

وی سپس با اجازه حضرت امام مجددا برای ادامه تحصیل به قم بازگشت و در مدت اقامت در قم؛ برای دیدار با اعضای اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان به اروپا سفر کرده و با دانشجویان ایرانی جلسات موثری برگزار کرد.

پس از بازگشت پیروزمندانه آزادگان سرافراز از بند اسارت رژیم بعثی و تشکیل ستاد آزادگان در کنار سید آزادگان حضرت حجت الاسلام و المسلمین سید علی اکبر ابوترابی تلاشی شبانه روزی را به عنوان قائم مقام وقت نماینده مقام معظم رهبری در امور آزادگان مصروف کرد و این تلاش و پیگیری پس از ارتحال برادر برای خدمتگزاری به آزادگان با جدیت ادامه یافت.

ابوترابی در سال ۱۳۷۲ به عنوان نماینده ولی‌فقیه در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) برگزیده شد.

وی پس از آن به نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه تهران آمد.

همچنین در سال ۱۳۷۶با طرحی ابتکاری به تاسیس ستاد عمره دانشگاهیان همت گمارد و زمینه تشرف سالیانه هزاران استاد و دانشجو را به سرزمین وحی فراهم کرد.

وی پس از یک دهه حضور در مسئولیت نهاد دانشگاه تهران با حکم مقام معظم رهبری به عضویت شورای نمایندگان رهبری در دانشگاهها منصوب شد که این مسئولیت تاکنون نیز ادامه دارد.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسن ابوترابی از سال ۱۳۷۸ برای سه دورۀ پیاپی ششم. هفتم و هشتم به عنوان منتخب مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی برگزیده شد

وی در دوره‌های هفتم و هشتم به عنوان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی انتخاب شد و همچنین در این دو دوره به عنوان نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سالانه و برنامه پنج ساله توسعه نقش  داشت.

وی در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی به عنوان منتخب مردم  تهران برگزیده شد و مجددا با رای منتخبین ملت به عنوان نایب رئیس اول خانه ملت انتخاب شد و در کنار ان ریاست هیات تازه تاسیس نظارت بر رفتار نمایندگان را هم عهده دار شد.

وی از سال ۱۳۸۵ در جایگاه امامت جمعه موقت قزوین انجام وظیفه می کند. همچنین در سال ۱۳۸۵ به عضویت شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز تهران درآمد و در سال ۱۳۸۹ نیز به عنوان عضو شورای مدیریت حوزه‌های علمیه استان تهران منصوب شد. وی پس از رحلت پدر بزرگوارشان با حکم مستقیم مقام معظم رهبری تولیت و مدیریت مسجد و حوزۀ علمیه امام حسین (ع ) تهران را عهده دار شد.

حجت ‌الاسلام و المسلمین ابوترابی در سال ۱۳۹۰ با حکم مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی به عضویت هیات عالی حل اختلاف و تنظیم روابط قوای سه گانه منصوب شد.

قالیباف: مرد پروژه‌های نیمه تمام نیستم/ جلوی هتک حرمت به زندانیان را می‌گیرم

محمدباقر قالیباف نامزد ریاست جمهوری یازدهم و عضو ائتلاف پیشرفت صبح امروز پس از ثبت نام در انتخابات در نشست خبری با حضور خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که شما سوابق بسیاری دارید و دلیل‌تان برای ثبت‌نام چه بوده است، اظهار داشت: ما هر جا هستیم خدمتگزار این مردمیم و بیش از همه دوست دارم که نام خدمتگزار برایم باقی بماند و هرکجا هستم بتوانم خدمت صادقانه‌ای را به مردم و کشور عزیزم بویژه محرومین و جوانان داشته باشم.

نامزد ریاست جمهوری یازدهم در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه شما در رابطه با پرونده هسته‌ای ایران و همچنین ارتباط با سایر کشورها چه برنامه‌ای دارید، تصریح کرد: اولا همه امیدمان به لطف خدا و کمک مردم بوده و به هر وعده‌ای که می‌دهیم عمل می‌کنیم؛ بنده بیش از ۳۰ سال در این کشور خدمتگزاری کرده‌ام و کارنامه‌ام شاهد بر وعده‌های من نسبت به تعهداتم بوده است.

وی اضافه کرد: امیدوارم در آینده نیز به فضل الهی و با تلاش و مجاهدت همکارانم شاهد باشیم این اتفاق بیفتد.

قالیباف با تاکید بر اینکه برای ۶ سال آینده برنامه مدون با ۲۵۰ تن از کارشناسان تنظیم کرده‌ام، یادآور شد: امروز برنامه‌ای مدون و مشخص در ۲۴ فصل در موضوعات مختلف آماده است که در یک کنفرانس خبری به طور کامل نسبت به آنها توضیح می‌دهم.

نامزد ریاست جمهوری یازدهم این برنامه‌ها را شامل سیاست خارجی، سیاست داخلی، اقتصاد خرد و اقتصاد کلان و همچنین فعالیت در حوزه مسائل فرهنگی و اجتماعی عنوان کرد.

وی در خصوص پرونده هسته‌ای نیز خاطرنشان کرد: بعضی اوقات حوزه دیپلماسی را با سیاست خارجی اشتباه می‌گیریم؛رهبری سیاست خارجی همه ارکان نظام و سیاست‌های کلان آن را مشخص می‌کند و رئیس دولت بیشترین نقش را در تنظیم سیاست‌ها و اجرای آنها دارد.

قالیباف با بیان اینکه در حوزه هسته‌ای بحث عزت کشورمان مهم است، افزود: بنده بر این اعتقادم که امروز نظام اسلامی در حوزه روابط بین‌المللی و دیپلماسی می‌تواند سرعت پیشرفت بیشتری را در پیش داشته باشد.

نامزد ریاست جمهوری یازدهم در پاسخ به این سؤال که اگر شورای نگهبان شما را تایید نکند، چه اقدامی خواهید داشت، یادآور شد: بنده بر این باورم که قانون اساسی میثاق همه ملت ایران است و طبیعتا مسئولان بیش از هر کسی باید به این میثاق وفادار بوده و آن را اجرا کنند؛ شورای نگهبان را، قانون اساسی مرجع تشخیص صلاحیت نامزدها می‌داند و تابع نظر شورای نگهبان هستم.

وی خاطرنشان کرد: بنده به دلیل اینکه خود نامزد ریاست جمهوری هستم، ان‌شاءالله جزو آنها نیستم که اگر به قدرت برسم، بگویم قانون کم دارد.

قالیباف در ادامه یادآور شد: بنده بر روی دو مسئله تاکید دارم که اول اجرای قانون اساسی از روز اول است بویژه بخش قابل توجه مواردی که در قانون اساسی نادیده گرفته شده است؛ امروز در قانون اساسی هتک حرمت به محرومین و زندانیان در کشور ممنوع است. اما امروز  نه تنها هتک حرمت زندانیان و محکومین وجود دارد، بلکه حرمت شهروندان نیز هتک می‌شود و باید جلوی این روند گرفته شود، گفت: در بحث حریم و حوزه شخصی افراد، من به میثاق ملی که قانون اساسی است، پایبندم و به دنبال آن هستم که آن را از همان ابتدا اجرا کنم و نه اینکه آن را به چند سال بعد موکول کنم و بعد بگویم که قانون اساسی ظرفیت انجام این کار را ندارد.

این کاندیدای ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دیگری درباره مقابله با رانت‌خواری و فساد گفت: بنده اگر به مسئولیتی برسم تلاش می‌کنم که با بحث فساد مقابله کنم که این مسئله نیز خواست ملت است ، در این رابطه نیز به دور از هرگونه تنش و اختلاف و با همکاری با قوه قضاییه با فساد، تبعیض و دست‌اندازان به بیت‌المال برخورد خواهم کرد.

همچنین قالیباف در پاسخ به سوال دیگری درباره اینکه شما به مرد پروژه‌های نیمه‌تمام شهرت دارید و آیا افتخار تکمیل پروژه‌های نیمه تمام فعلی نصیب شهرداری آینده خواهد شد، گفت: از قضا من مرد پروژه نیمه تمام نیستم بلکه تمام تلاش ما بر اتمام پروژه‌های عمرانی تهران تا قبل از پایان این دوره شورای شهر است. ما در پروژه صدر تنها ما ۱۲۰ روز عقب بودیم که دلیل آن هم بحث تجهیزات بود، هم‌اکنون این پروژه به سرعت در حال تکمیل شدن است و به طور حتم قبل از پایان اتمام  این دوره شورای شهر تکمیل خواهد شد.

قالیباف در پاسخ به سوال دیگری درباره وجود جریان انحرافی در شهرداری تهران گفت: جریان انحرافی در شهرداری نیست.

همچنین این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر دغدغه‌های جوانان در مراکز استان‌ها و شهرستان‌ها گفت: بخشی از دغدغه‌های جوانان ما مختص به منطقه خاصی نیست که از جمله آن می‌توان به بحث اشتغال و ازدواج اشاره کرد.

وی افزود: در حوزه اشتغال نیز بحث آینده شغلی و ضمانت آینده شغلی جوانان بسیار مهم است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

قالیباف در پایان ابراز امیدواری کرد: در یک نشست خبری دیگر پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشد.

ابوترابی‌فرد: با انتخاب من دلیلی برای ثبت‌نام سایر کاندیداهای ائتلاف پنجگانه نیست

نامزد انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد اختلافی درباره گزینه نهایی ائتلاف پنجگانه وجود ندارد و با انتخاب من دلیلی برای ثبت‌نام سایر کاندیداهای ائتلاف پنجگانه نیست.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس مستقر در ستاد انتخابات کشور، حجت‌الاسلام محمد حسن ابوترابی‌فرد نامزد انتخابات ریاست جمهوری در بدو ورود به ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به این پرسش که گزینه نهایی ائتلاف پنجگانه چیست، اظهار داشت: دبیر ائتلاف این موضوع را اعلام کرده است.

وی اضافه کرد: گزینه اعلام شده قطعی است و اعضا هم درباره آن به توافق رسیده‌اند؛ وقتی گزینه نهایی اعلام شده دلیلی برای ثبت‌نام دیگران نیست.

ابوترابی‌فرد در پایان تاکید کرد: اختلافی در بین اعضا وجود ندارد.

توفیق صحبت با احمدی‌نژاد را نداشته‌ام

ابوترابی‌فرد پس از ثبت‌نام در نشست خبری با خبرنگاران اظهار داشت: دانش و اخلاق بالاترین بهره را برای حرکت پرشتاب نظام در راستای مبارزه جدی و قطعی با فساد دارد.

نامزد ریاست جمهوری یازدهم تصریح کرد: باید حرکت مبتنی بر خرد جمعی و قانون مداری به معنای واقعی کلمه که الهام گرفته از حوزه و دانشگاه است، سرلوحه کارها قرار گیرد.

وی یادآور شد: می‌توان با استفاده از نظر مشورتی، نظام دیوان‌سالاری را به نظام کارآمد و گره‌گشا تبدیل کرد؛ ما می‌توانیم و در سه دهه گذشته توانایی خود را ثابت کرده‌ایم. از این رو باید با اعتماد به صاحبان اندیشه و نظر برای برون رفت از مشکلات به نقشه راه درست دسترسی یابیم.

ابوترابی‌فرد با تاکید بر مدیریت صحیح یادآور شد: با مدیرانی کارآمد و نظارت دقیق توسط همه دستگاه‌های نظارتی و همچنین توجه به قانون می‌توان مشکلات را حل کرد.

این نامزد ریاست جمهوری درباره ثبت‌نامش در انتخابات اظهار داشت: کسی باید سکاندار دستگاه اجرایی کشور باشد که نسبت به مسائل آن بالاترین اشراف را داشته و تجربه حضور در نهاد قانونگذاری را داشته باشد.

وی با تاکید بر اینکه بر این باور قلبی رسیده‌ام که بدون هماهنگی حداکثری و تعامل قوا و همچنین تعامل معنادار با نخبگان سیاسی و اجتماعی نمی‌توان کشور را به جایگاهی که باید باشد، رساند.

ابوترابی‌فرد در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند شما در مجلس از مصوبه‌ها به خوبی رد می‌شوید حال چگونه می‌خواهید رئیس‌جمهور باشید، گفت: همواره بنده از سوی همکارانم به عنوان نائب رئیس برگزیده می‌شوم و این خود می‌تواند پاسخی به این سؤال شما باشد.

نائب رییس مجلس در پاسخ به سوالی که شما خروجی ائتلاف پنجگانه شده‌اید اما برخی اعضا می‌گویند می‌خواهیم ثبت‌نام کنیم؛درباره ائتلاف پنجگانه اصولگرایان خاطرنشان کرد: دبیر ائتلاف و برخی از اعضای آن اظهار داشتند که بنده از آن جمع به عنوان کاندیدای یازدهمین دوره ریاست جمهوری برای ثبت‌نام حاضر شوم؛ دوستانم در ائتلاف ۲+۳ در مجموع ارزیابی‌ها و نظرسنجی‌ها را مورد توجه قرار دادند که یکی از ملاک‌ها سیر رشد دوستان بوده است.

وی افزود: در نهایت دوستانم به این نتیجه رسیدند که با توجه به اینکه در تنها نظرسنجی فاصله معناداری بین دوستان نبود و من خروجی ائتلاف شدم.

ابوترابی‌فرد در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه نوع نگاهتان به کاندیداهایی که در حصر وجود دارند، چیست، اظهار داشت: بنده نگاهم در مسائل کشور روشن است؛ در این موضوع رهبری نظام با یک نگاه مبتنی بر حکمت و درایت و با نگاه ارتقاء سطح وحدت ملی تصمیم گرفتند.

وی یادآور شد: چهره‌های رادیکال دیدگاه‌های متفاوتی داشتند؛ امروز مدیریت داهیانه رهبری است که امروز شاهد فضای آرام را در کشور هستیم و امیدواریم بتوانیم با حرکت در این مسیر که موجب ارتقای سطح وحدت ملی است، عمل کنیم.

ابوترابی‌فر در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه در این ائتلاف پایبندی به قانون در برخی موارد درباره خروجی آن رعایت نشد، نظر شما در این زمینه چیست و اینکه با توجه به این مسئله چگونه در ریاست جمهوری پایبندی به قانون دارید، افزود: متاسفم که بعضی دنبال این هستند که اشکالی را مطرح و بر روی آن تمرکز کنند، اینکه ائتلاف پنجگانه با یک نشست به نتیجه و گام بلندی دست یافته درست نیست و نباید به این مسائل اینگونه نگاه کنیم.

نامزد ریاست جمهوری یازدهم ادامه داد: این مسئله کاملا در چارچوب توافقات صورت گرفته و با نظر اعضا بوده است.

ابوترابی‌فرد در پاسخ به سؤالی درباره حضور اصولگرایان در انتخابات یادآور شد: اینکه چهره‌های با ظرفیت و کارآمد در این عرصه مهم حضور یابند یک کار تحسین ‌برانگیز است و می‌تواند راه را برای حرکت پرشتاب کشور هموار نماید. در واقع باید در این عرصه افراد حضور یافته و برای گزینش صالح‌ترین فرد و حرکت هماهنگ نیروهای انقلاب، مسیر را هموار کنیم.

وی درباره برنامه‌هایش برای جوانان نیز خاطرنشان کرد: ارتباط نزدیکی با دانشجویان دارم و بسیاری از سال‌های عمرم را با دانشجویان گذراندم. از این رو برنامه‌هایی را برای این قشر در نظر گرفته‌ام.

ابوترابی‌فرد در پاسخ به این سؤال که آیا با آقای احمدی‌نژاد برای حضور در انتخابات مشورت کرده‌اید و اینکه گفته می‌شود اگر آقای مشایی رد صلاحیت شود شما گزینه نهایی دولت هستید، نظرتان در این زمینه چیست، گفت: بنده توفیق مشورت را نداشتم و گفت‌وگویی هم با آقای احمدی‌نژاد نکردم؛‌از اینکه دولت نسبت به بنده نظر مثبتی داشته باشد خبری ندارم.

وی در پایان در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه گفته می‌شود آقای متکی برای ثبت‌نام به وزارت کشور بیاید، گفت: بنده باید پاسخگو باشم؟!

معاون وزیر نفت دولت سازندگی: هاشمی رفسنجانی تصمیمش را ساعت ۱۱ امروز برای حضور در انتخابات می گیرد

محمد علی ایزدی معاون وزیر نفت دولت سازندگی پس از حضور در ستاد انتخابات کشور برای نامزدی در انتخابات در جمع خبرنگاران گفت: با هاشمی در منزلش ملاقات کردم، صحبت‌هایی شد و امروز ساعت ۱۱ وی تصمیم نهایی‌اش را می‌گیرد.

وزیر علوم دولت نهم به ستاد انتخابات کشور آمد

صبح امروز محمد مهدی زاهدی وزیر علوم دولت نهم و یکی از اعضای هفتگانه هیات مرکزی اجرایی انتخابات از ستاد انتخابات کشور بازدید کرد.

روز پرترافیک ساختمان فاطمی/ تعداد کل ثبت‌نام‌ها: تاکنون ۴۰۰ نفر

امروز آخرین روز ثبت‌نام نامزدهای انتخابات ریاست‌جمهوری است و طبق آخرین آمار ۴۰۰ نفر در انتخابات ثبت‌نام کرده‌اند.

امروز چهره‌های مطرحی همچون محمدباقر قالیباف، پرویز کاظمی، حجت‌الاسلام والمسلمین ابوترابی‌فرد، داوود احمدی‌نژاد، جواد اطاعت، برای نامزدی در انتخابات به ساختمان فاطمی آمده‌اند. تا کنون ثبت نام از نامزدهای انتخابات از مرز ۴۰۰نفر گذشته است و فرآیند ثبت‌نام، طبق اعلام قبلی وزارت کشور تا ساعت ۱۸ ادامه خواهد داشت.

مرتضوی:هماهنگی برای حضور رفسنجانی و مشایی در ستاد انتخابات صورت نگرفته است

سید صولت مرتضوی دبیر ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران گفت: بحثی درباره تمدید زمان انتخابات مطرح نشده است.

وی  با بیان اینکه هیچ هماهنگی برای حضور آقایان هاشمی رفسنجانی و مشایی در ستاد انتخابات کشور صورت نگرفته است، تأکید کرد: ما درباره حضور هیچ‌کس هیچ ارتباطی با بیرون نداریم.

مرتضوی با بیان اینکه درب وزارت کشور بر روی همگان باز است، تصریح کرد: هر کس که تمایل دارد ثبت نام کند همکاران ما در اینجا آماده ثبت نام هستند.

جوانفکر هم برای ثبت‌نام به وزارت کشور آمد

صبح امروز علی اکبر جوانفکر که در ساختمان وزارت کشور حضور یافته، در گفتگو با خبرنگار فارس گفت که برای نام نویسی در یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری به وزارت کشور آمده است.

اصغرزاده برای ثبت نام به وزارت کشور آمد

محمد ابراهیم اصغرزاده از اعضای سابق شورای اسلامی شهر تهران به همراه الیاس حضرتی، مدیر مسئول روزنامه اعتماد برای ثبت نام به وزارت کشور آمد.

اصغرزاده بعد از ثبت نام در جمع خبرنگاران گفت: آمده ام اصلاح طلبان را نمایندگی کنم؛ تابع پروتکلی هستم.

علی آبادی هم به وزارت کشور آمد/ ثبت نام نکرده بازگشت

محمد علی آبادی رئیس کمیته ملی المپیک هم برای ثبت نام در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری وارد وزارت کشور شد اما ثبت نام نکرده بازگشت.

وی در بدو ورود به ستاد انتخابات در جمع خبرنگاران گفت: رنگ انتخاباتی ندارم .

وی همچنین با تاکید بر اینکه کاندیدای دولت نیست گفت: شعارم خدمت است.

علی آبادی تاکید کرد: برای کاندیداتوری با احمدی نژاد مشورتی نکردم و مستقل آمده‌ام.

با این حال علی ‌آبادی پیش از ثبت نام وزارت کشور را ترک کرد. وی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: شاید بعد از ظهر دوباره برای ثبت نام مراجعه کنم .

حضرتی:حضور هاشمی در صحنه، معمای انتخابات ریاست جمهوری شده است

الیاس حضرتی مدیر مسئول روزنامه اعتماد که همراه اصغرزاده نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهور در ستاد انتخابات کشور حضور یافته بود در جمع خبرنگاران گفت: کشور اکنون منتظر حضور هاشمی است.

وی ورود هاشمی رفسنجانی به عرصه انتخابات را معمای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد و گفت: با حضور هاشمی صحنه زیر و رو می‌شود.

حضرتی افزود: آدم‌های قوی و شاه‌ماهی‌ها وقتی وارد آب می‌شوند موج ایجاد می‌کنند؛ به نظر بنده تا ۳۰ درصد امکان حضور آقای هاشمی وجود دارد.

وی سؤالاتی درباره علت حضور اصغرزاده در صحنه انتخابات، دیدارهای انتخاباتی وی را بی پاسخ گذاشت و تاکید کرد که بهتر است این سؤال‌ها را از آقای اصغرزاده بپرسید.

جوانفکر : محکومیت دلیلی بر رد صلاحیت نمی‌شود/شورای نگهبان هم تابع قانون باشد

علی اکبر جوانفکر کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ظهر امروز در وزارت کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به ثبت‌نام خود در انتخابات ریاست جمهوری گفت: در این چند ماه من شاهد یک افت بزرگ در عرصه سیاست بوده ام و تقریبا تمام شما از زندانی شدن من آگاه هستید که البته من این دوره ۶ ماهه زندان را قبول نداشتم و هم اکنون نیز قبول ندارم.

وی با اشاره به اینکه این روزها مهمترین بحث تبعیت از قانون است، گفت: به نظر من تنها نامزدها نباید از قانون تبعیت کنند بلکه همه از جمله شورای نگهبان موظف به تبعیت از قانون اساسی است.

جوانفکر در ادامه با اشاره به اینکه عرصه ریاست جمهوری عرصه‌ای برای عرضه توانمندی‌ها جهت پیشرفت کشور است، گفت: امیدوارم که در انتخابات ریاست جمهوری بتوانم رأی لازم را کسب کنم. کرسی ریاست جمهوری عرصه تصمیمات بزرگ است و من امیدوارم با توجه به تجربیات این سالها بتوانم در عرصه ریاست جمهوری موفق باشم.

وی با اشاره به اینکه تبعیت از قانون و شورای نگهبان وظیفه همه است، گفت: من نیز تابع قانون هستم و به نظرم هیچ دلیلی برای رد صلاحیت من وجود ندارد.

این کاندیدای دوره یازدهم انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا محکومیت شما مانعی برای تأیید صلاحیت شما نخواهد بود؟ گفت: بر اساس اظهارات دادستان کل کشور محکومیت قضایی سبب رد صلاحیت نخواهد شد.

جوانفکر در پاسخ به سؤالی درباره اینکه آیا شما همانگونه که در هنگام حمله به دفتر روزنامه ایران مورد حمایت رئیس جمهور قرار گرفتید، هم اکنون نیز مورد حمایت ایشان هستید؟ گفت: این مسئله چه ربطی به آن دارد؟ در آن زمان هیچ حکمی برای بازداشت من وجود نداشت و حمایت رئیس‌جمهور هم دلیلی بر بازداشت نشدن من نبود.

جوانفکر تصریح کرد: در آن زمان که حکم بازداشت من توسط دستگاه قضایی صادر شد من ۶ ماه را در زندان به سر بردم.

این کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه آیا شما از دولت کنونی در دولت خود استفاده خواهید کرد یا خیر ؟ گفت: دولت من ادامه دولت آقای احمدی‌نژاد خواهد بود.

وی همچنین در پاسخ به سؤال دیگری درباره اینکه آیا شما با آقای مشایی مشورتی کردید و نظرتان در مورد جریان انحرافی چیست؟ گفت: جریان انحرافی به هیچ عنوان وجود خارجی ندارد و وجود این جریان به اثبات نرسیده و در کنار این تنها هواداران احزاب و گروه‌هایی که از سوی مراجع صالحه غیرقانونی اعلام شده اند، رد صلاحیت خواهند شد.

مشاور رئیس‌جمهور در پاسخ به این سؤال که جایگاه روحانیت در دولت شما چگونه خواهد بود؟ گفت: جایگاه روحانیت همواره رفیع بوده است و کسی که برای ریاست جمهوری کاندیدا می‌شود قوانین موضوعه در جمهوری اسلامی را پذیرفته است.

وی در پاسخ به این سؤال که آیا شما کاندیدای دولت در انتخابات دور یازدهم ریاست جمهوری محسوب می‌شوید یا خیر؟ گفت: دولت کاندیدا ندارد. ممکن است شخصی در دولت کار کند و طرفدار دولت محسوب شود و این هیچ ارتباطی به بحث انتخابات ندارد.

جوانفکر همچنین از رابطه خوب خود با رسانه‌ها و برقراری تعامل مناسب در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری خبر داد.

نواب: ‌به صورت مستقل آمدم/ قصد کناره‌گیری ندارم

ابوالحسن نواب عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز پس از حضور در ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه به صورت مستقل به صحنه آمدم تصریح کرد: هیچ‌گونه دیدار انتخاباتی نداشتم.

وی در پاسخ به پرسشی در مورد نظر آیت‌الله مهدوی کنی درباره ابوترابی‌فرد اعلام کرد که بیش از یک سال است که در جلسه جامعه روحانیت شرکت نمی‌کند.

نواب در پایان تاکید کرد که قصد ندارد به نفع کسی کناره‌گیری کند.

طهماسب مظاهری هم نامزد ریاست‌جمهوری یازدهم شد

طهماسب مظاهری رئیس اسبق بانک مرکزی هم برای ثبت‌نام به وزارت کشور آمد.

وی در جمع خبرنگاران تاکید کرد: بنده به صورت مستقل در انتخابات حاضر شده‌ام.

نوری: ثبت‌نام ۸۹ نفر تا ساعت ۱۳ آخرین روز ثبت‌نام در انتخابات ریاست جمهوری

حسنعلی نوری مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور با بیان اینکه امروز همکارانش در این ستاد روز پرکاری داشته‌اند، گفت: بر اساس آمار تاکنون ۸۹ نفر تا ساعت ۱۳ ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد ۲ نفر خانم هستند.

وی با اعلام اینکه ساعت پایان کار ستاد ساعت ۱۸ است، گفت: تمدید این زمان بر عهده وزیر کشور است و تاکنون اقدامی در این زمینه صورت نگرفته است.

مدیرکل دفتر انتخابات وزارت کشور در خصوص انتخابات شوراهای شهر و روستا نیز گفت: بررسی صلاحیت‌ها در هیئت‌های اجرایی تمام شده و تایید صلاحیت‌ها از هیئت‌های اجرایی به هیئت‌های نظارت ارسال شده است که دنبال می‌شود.

وی همچنین گفت: نتایج نهایی ۲۸ اردیبهشت ماه ابلاغ خواهد شد.

مظاهری:دولت آینده باید چند سال برای تعادل شاخص‌های اقتصادی وقت بگذارد

طهماسب مظاهری بعد از ثبت نام به عنوان کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران گفت: عمده‌ترین مساله کشور، مسائل اقتصادی است و دولت آینده وقت خود را چند سال باید برای تعادل شاخص های اقتصادی بگذارد‬.

رئیس کل سابق بانک مرکزی گفت: من در این دولت فقط یکسال رئیس کل بانک مرکزی بودم و این بحث را داشتم که انتشار پول بیش از حد رشد اقتصادی باعث تورم می شود‬؛ ‫این حرف مقبول دولت واقع نشد و بعد از یکسال نتوانستم حرفم را کامل جا بیاندازم، دولت را ترک کردم و البته انتشار پول بیش از حد رشد اقتصادی ادامه پیدا کرد و وضعیت امروز نتیجه همان کار است.

‫وی تاکید کرد: اقتصاد کشور را باید از آثار منفی سیاست نجات دهیم.

مسعود پزشکیان، یک داوطلب دیگر برای ورود به پاستور

مسعود پزشکیان  نماینده اصلاح‌طلب مجلس شورای اسلامی برای ثبت‌نام در یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به وزارت کشور آمد.

علی‌اکبر ولایتی برای انتخابات ریاست‌جمهوری یازدهم ثبت‌نام کرد+زندگی‌نامه

علی‌اکبر ولایتی وزیر اسبق امور خارجه ایران و عضو ائتلاف پیشرفت با حضور در ستاد انتخابات کشور برای انتخابات ریاست‌جمهوری آینده ثبت‌نام کرد.

متن زندگی‌نامه ولایتی به شرح زیر است:

على ‌اکبر ولایتى در ۴ تیر سال ۱۳۲۴، در رستم آباد، یکى از ۳۳ روستاى شمیران در خانواده‌ای متوسط به دنیا آمد.

ولایتى در خانواده‌اى نسبتا شلوغ (۵ دختر و ۱ پسر) به دنیا آمد. او کودکى آرام بود و بیشتر وقت خود را به مطالعه کتاب می‌گذراند، به طورى که در ۹ سالگى، کتاب ۷ جلدى اسکندر‌نامه، و در کلاس پنجم ابتدایى، کتاب کلیله و دمنه را خواند. از نوجوانى علاقه فراوانى به کتاب‌هاى تاریخى داشت، به حدى که گاه ۱۲ ساعت شبانه روز را به مطالعه تاریخ مى گذراند.

وی دوران ابتدایى و دوره نخست دبیرستان را در رستم‌آباد گذراند و در دوره دوم دبیرستان به دبیرستان جم قلهک رفت و در سال ۱۳۴۲ دیپلم طبیعى گرفت. در سال ۱۳۴۳ در کنکور سراسرى رتبه ۴۹ کشورى را به دست آورد و در رشته پزشکى دانشگاه تهران پذیرفته شد و از سال ۱۳۴۲ در مدرسه قائمیه و سپس در دبیرستان جهان‌آراى قلهک تا سال ۱۳۵۰ به تدریس اشتغال داشت.

ولایتی دوره تخصص اطفال را در مرکز طبى کودکان دانشگاه تهران و فوق تخصص بیمارى‌هاى عفونى را در دانشگاه جان هاپکینز آمریکا گذراند.

پس از پیروزى انقلاب اسلامى، مدتى معاون وزارت بهدارى بود، در دوره اول مجلس به نمایندگى مردم تهران انتخاب شد و سپس به مدت ۱۶ سال، در دوره‌هاى ریاست‌جمهورى حضرت آیت‌الله خامنه‌اى و  آقاى هاشمى رفسنجانى، به عنوان وزیر خارجه خدمت کرد و از این حیث، پرسابقه‌ترین وزیر جمهورى اسلامى به شمار مى‌آید.

پس از دوم خرداد ۱۳۷۶، با آن که خاتمى- رئیس‌جمهور وقت- سلیقه و دیدگاه وى را براى عضویت در کابینه مى‌پسندید، ولى او راهى بیت مقام معظم رهبرى شد و مشاور بین‌الملل ایشان گردید و هم اکنون نیز در این سمت خطیر انجام وظیفه مى‌کند.

صرف نظر  از این شغل مهم، دکتر ولایتى در چند رشته دانشگاهى به تدریس مشغول است و در بعضى از شوراهاى مهم کشورى همچون شوراى عالى انقلاب فرهنگى، مجمع تشخیص مصلحت نظام و بنیاد دائره‌المعارف اسلامى شرکت داشته و عضو رسمى می‌باشد. او که داراى چندین دکتراى افتخارى از چند دانشگاه معتبر بین‌المللى است، در تعدادى از انجمن‌هاى تخصصى و پژوهشى جهان نیز عضویت دارد.

او که از مردان سیاست روزگار ما است، خود در اهمیت مطالعات تاریخى براى حرفه سیاستمدارى مى‌گوید: هر کسى که بخواهد سیاست را خوب بفهمد، باید تاریخ بداند. اگر تاریخ نداند، راه بجایى نمى برد.

فعالیت‌هاى سیاسى قبل از انقلاب‌اسلامى:

ولایتى از نوجوانى، به دلیل علاقه‌مندى پدرش به سیاست، با اوضاع سیاسى موجود، آشنا شد و به عمل‌ورزى سیاسى روى‌آورد. او در دبیرستان، به مناسبتهاى مختلف، در اعتراض به سیاست‌هاى شاه، هم‌مدرسه‌اى‌ها را به تعطیلى کلاس درس و تظاهرات فرا‌مى‌خواند و در این راه، بارها به ساواک منطقه رفت و مورد بازجویى قرار‌گرفت. به طورى که از ۱۷ سالگى پرونده‌اى در ساواک تهران براى او گشوده شد.

وی از ۱۷ سالگى (۱۳۴۱) به عضویت جبهه ملى دوم درآمد. در دانشگاه، به همراه مرحوم شهید لواسانى، شهید دکتر لبافى‌نژاد، دکتر معتمدى، دکتر جزائرى، دکتر خادمى و … انجمن اسلامى پزشکان را، که پس از دکتر شیبانى به حال تعلیق درآمده بود، احیا کرد و با گروه‌هاى مختلف سیاسى و روحانیت پیرو امام (ره) تماس‌هاى منظم برقرار ساخت.

برخی از سمت‌های اجرایی و علمی:

مشاور مقام معظم رهبری در امور بین الملل (از سال ۱۳۷۶ تا کنون)

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران (از آذر ماه ۱۳۶۰ لغایت خرداد ۱۳۷۶)

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام( از بدو تاسیس تا کنون)

عضو شورای‌عالی انقلاب فرهنگی (از سال ۱۳۶۸)

دبیر کل مجمع جهانی اهل‌بیت (ع) (ازسال۷۹ تا مهر ۱۳۸۱)

نماینده تهران در اولین دوره مجلس شورای اسلامی

معاون وزیر بهداشت

استاد تاریخ روابط خارجی ایران در دانشکده روابط بین‌الملل وابسته به وزارت امور خارجه

استاد دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران

رئیس شورای عالی نظام پزشکی جمهوری اسلامی ایران

عضو هیأت مدیره نظام پزشکی تهران (از۳ مهرماه ۱۳۷۰)

عضو شورای عالی سیاست‌گذاری دایره‌المعارف دفاع مقدس

عضو پیوسته منتخب فرهنگستان علوم پزشکی ایران (از سال ۱۳۶۹)

عضو هیئت امنای بنیاد دایره‌المعارف اسلامی برای ۳ دوره

عضو هیأت امنا ی دانشگاه علوم پزشکی تهران

عضو هیأت امنای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

عضو شورایعالی انستیتو تحقیقاتی سل و بیماریهای ریوی کشور

رئیس هیأت تحریریه مجله پزشکی جمهوری اسلامی ایران

رئیس هیأت مدیره انجمن متخصصین بیماریهای عفونی و گرمسیری ایران

رئیس شورای مرکزی انجمن اسلامی پزشکان ایران

رئیس گروه اسلام معاصر ـ بنیاد دائرﻩ‌المعارف اسلامی

رئیس مرکزآموزشی پژوهشی درمانی سل و بیماریهای ریوی

برخی از تالیفات علی‌اکبر ولایتی:

پویایی فرهنگ و تمدن اسلام و ایران

ایران و مسئله فلسطین

ایران و تحولات فلسطین

بحران تاریخی هویت ایرانی

مقدمه فکری نهضت مشروطیت

تاریخ روابط خارجی ایران در عهد شاه عباس اول صفوی

تاریخ روابط خارجی ایران در عهد شاه اسماعیل صفوی

تاریخ سیاسی جنگ تحمیلی عراق علیه جمهوری اسلامی

تاریخ روابط خارجی ایران در دوران ناصرالدین‌شاه و مظفرالدین‌شاه

فرزند آیت‌الله کاشانی هم برای ثبت نام به وزارت کشور آمد

سید احمد کاشانی فرزند آیت‌الله کاشانی رهبر ملی شدن صنعت نفت برای ثبت‌نام در انتخابات ریاست‌جمهوری به ستاد انتخابات وزارت کشور آمد.

وی در دوره اول و دوم نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی بوده است.

اصغر‌زاده: اصلاح‌طلب آواره هستم

ابراهیم اصغر زاده پیش از ظهر امروز پس از ثبت نام برای انتخابات یازدهیمن دوره ریاست جمهوری در نشست خبری خود در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه سمت فعلی شما چیست اظهار داشت: بنده اکنون اصلاح‌طلب آواره هستم، متاسفانه رفتار دولت کنونی به گونه‌ای است که سطح فعالیت‌های اجرایی در کشور فوق‌العاده تنزل یافته و بی‌نظمی به حد اعلا رسیده است.

وی تصریح کرد: نقدینگی از زمان احمد شاه تا انتهای دولت خاتمی ۷۰ هزار میلیارد تومان بود اما الان ۴۷۰ هزار میلیارد تومان شده است.

اصغر زاده با بیان اینکه اگر خاتمی و هاشمی تا آخرین لحظه به این کاروان پیوندند در کنار آنها و در خدمت آنها هستم اما اگر آنها نیایند و اجماعی هم صورت نگیرد، تا آخر می‌مانم.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه اصلاح طلبان در سال ۸۸ اردوکشی خیابانی به راه انداختند، چه تضمینی وجود دارد که شما بعد از اینکه رای نیاوردید این اقدام را انجام ندهید تصریح کرد: باید هرکس که در انتخابات شرکت می‌کند به قانون و نتیجه‌ای که توسط دستگاه‌های مجری اعلام می‌شود پایبند باشد.

علی‌آبادی: از دیدن این همه داوطلب رنج می‌برم!/در شورای شهر بهتر فعالیت می‌کنم

علی آبادی درباره عدم ثبت‌نامش در انتخابات ریاست جمهوری گفت: برای ثبت‌نام رفتم تا شانس خودم را امتحان کنم اما از حضور این همه داوطلب رنج می‌بردم به ویژه افرادی که توانایی ندارند. حدود ۱۰ تا ۱۵ نفر حضور دارند که می‌توانند در سطح ریاست جمهوری فعالیت کنند.

وی ادامه داد: حجم عظیمی از رسانه‌ها، خبرنگاران، روزنامه‌ها و سایت‌ها را می‌توانید ببینید که این نشان می‌دهد موضوع ریاست جمهوری بسیار مهم است که برای ثبت‌نامش خبرنگاران زیادی حضور دارند.

علی‌آبادی افزود: رئیس‌جمهور باید کسی باشد که بخش‌های مختلف مردمی را با یکدیگر همدل کند و در کنار رهبر باشد. مرور کردم و دیدم از کسانی که می‌شناسم ولایتی، ابوترابی و قالیباف از یاران و دوستداران رهبری هستند. بنابراین با خودم فکر کردم که بهتر است ثبت‌نام نکنم اما هر یک از این عزیزان که رای آورد در کنارشان خواهم بود و در هر پستی که بخواهند فعالیت می‌کنم. صلاح دیدم یک جایی را خالی بگذارم.

رئیس کمیته ملی المپیک درباره حضورش در کاندیداتوری شورای شهر نیز اظهار داشت: مشکلی نداشت علاوه بر شوراها در ریاست جمهوری هم ثبت‌نام کنم اما در شورا بهتر می‌توانم کار کنم. من مهندس راه و ساختمان هستم و سال ها در وزارت راه کار کردم اگر مردم عزیز تهران تشخیص دهند می‌توانم در شورای شهر بیشتر کار کنم.

علی‌آبادی در پاسخ به این سوال که آیا برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری از طرف دولت هم حمایت شدید تصریح کرد: اصلا این موضوع را با دولت مطرح نکردم و با هیچ کسی مشورت نکردم اگر کاندیدا می‌شدم به صورت شخصی کار می‌کردم.

وی در پایان در پاسخ به این سوال که شما در انتخابات شورای شهر ثبت‌نام کرده‌اید و در نظر داشته‌اید برای ریاست جمهوری هم کاندیدا شوید برنامه‌تان برای انتخابات کمیته ملی المپیک چیست عنوان کرد: هنوز نمی‌دانم اما اینها تناقض محسوب نمی‌شود و شغل نیست. منتظرم انتخابات شورای شهر برگزار شود بعد تصمیم بگیرم.

پزشکیان: همیشه مستقل بوده‌ام/می‌شود به نفع کسانی که راه را طی کرده‌اند کنار رفت

مسعود پزشکیان نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی بعد از ثبت نام  در لیست کاندیداهای ریاست‌جمهوری یازدهم در جمع خبرنگاران اظهار کرد: من همیشه مستقل بوده‌ام و بر مبنای اصولم معتقدم بدون اصلاح نمی‌توانیم به جایی برسیم.

وی در پاسخ به اینکه آیا به نفع هاشمی و خاتمی کنار می‌رود یا خیر؟ ادامه داد: مملکت به افرادی نیاز دارد که تجربه و سابقه و شناخت داشته باشند. چون آنهایی که راه را رفته‌اند و یکبار اشتباه کرده‌اند اگر تجربه و علم داشته باشند می‌توانند راه درست‌تر را روند و می‌شود به نفع این افراد کنار رفت.

وی در پاسخ به سوال دیگری گفت: همسرم در سال ۷۳در یک تصادف فوت کرد، دیگر ازدواج نکردم و به جای آن بچه‌هایم را بزرگ کردم.

پزشکیان در پاسخ به اینکه چرا پیش از این اعلام کاندیداتوری نکرده بود؟ اظهار داشت: تا امروز منتظر بودم کسانی که راه را رفته‌اند و تجربه دارند، وارد عرصه شوند اما وقتی دیدم کسانی که راه را طی نکرده‌ا‌ند می‌خواهند بیایند، من هم آمدم.

متکی کاندیداتوری خود در انتخابات یازدهم ریاست‌جمهوری را ثبت کرد+زندگینامه

منوچهر متکی عضو ائتلاف ۵گانه اصولگریان و وزیر سابق امور خارجه کشورمان امروز با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشور کاندیداتوری خود را رسما ثبت کرد.

منوچهر متکی سال ۱۳۳۲ در روستای گز، شهرستان بندر گز، استان گلستان (شرق مازندران سابق) متولد شد. پدرش محمدعلی ابتدا در آسیاب پدری و برای مدتی در راه‌آهن بندر گز به کارگری مشغول بود. او ۴۰ سال باقیمانده عمرش را نیمی به کشاورزی و نیم دیگر تا ۱۳۷۰ با فروش زمین کشاورزی به کاسبی در مغازه کوچکی در بندر گزر روزگار گذراند.

مادرش لیلا فرزند کربلایی محمد علی تمسکنی پس از آموزش قرآن نزد مادر همسرش حلیمه همه عمر به ذکر مدح و مصیبت اهل بیت عصمت و طهارت(ع) پرداخت و در سال ۱۳۸۲ به سرای باقی شتافت.

این نوزاد که در یک سالگی به همراه پدر و مادرش در بندر گز ساکن شد، تحصیلات ابتدایی تا سال پنجم دبیرستان را در مدارس بندر گز گذراند و در سال ۱۳۵۰ دیپلم خود را از دبیرستان شهریار مشهد اخذ نمود. یک سالی قبل از رفتن به خدمت سربازی به عنوان معلم کلاس پنجم دبستان اسلامی تازه تأسیس جعفری در گنبد کاووس اشتغال داشت و در مهرماه ۱۳۵۱ پس از طی دوره ۶ ماهه آموزش نظامی در پادگان گرگان به مدت یک سال و نیم تحت عنوان معلم سپاهی دانش در روستای قلعه‌نو و هاشم‌آباد بخش طرقبه مشهد خدمت کرد.

منوچهر متکی در آذرماه ۱۳۵۳ به استخدام آموزش و پرورش درآمد و برای ادامه تحصیل ابتدا قصد عزیمت به ایتالیا را داشت، اما پس از فراهم نشدن مقدمات آن، در سال ۱۳۵۵ راهی هندوستان شد و در رشته علوم اجتماعی در دانشگاه بنگور ثبت‌نام کرد.

منوچهر متکی در ۲۳ بهمن سال ۱۳۵۷ (روز بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران) به همراهی جمعی از دانشجویان و از طریق مرزهای زمینی و مسیر افغانستان عازم مشهد و نهایتا در روز اول اسفند ۱۳۵۷ وارد تهران شد و در اقامتی یک ماهه امور فرهنگی و دانش‌آموزی کمیته ۹ در منطقه منیریه تهران را به همراه دیگر دوستان دانشجو برعهده گرفت.

وی شش ماهه نخست سال ۱۳۵۸ را در مراجعت به زادگاهش (بندر گز) با خدمت داوطلبانه در حوزه‌های مختلف مورد نیاز سپری کرد. مشارکت در تشکیل سپاه پاسداران، تأسیس حزب جمهوری اسلامی و برگزاری جلسات مختلف مرتبط با مناسبت‌های انقلاب اسلامی از جمله فعالیت های وی در این مقطع به شمار می‌آیند. با فرا رسیدن ماه مهر و شروع فصل مدارس به پیشنهاد دوستان خود در آموزش و پرورش، منوچهر متکی ضمن اعاده به کار معلمی، تدریس در دبیرستان‌های منطقه بندر گز را آغاز کرد.

وی در سال ۱۳۵۸ همزمان با ازدواج با خانم طاهره نظری در عرصه رقابت انتخاباتی دوره اول مجلس شورای اسلامی نیز حاضر شد؛ متکی که نیمی از دوره نمایندگی خود را عضو هیأت‌رئیسه مجلس بود، در پایان این دوره که در ششم خرداد ۱۳۶۳ به پایان رسید، از سوی نهادهای مختلفی دعوت به کار شد. وی در نهایت با توجه به عضویت چهار ساله‌اش در کمیسیون سیاست خارجی مجلس دعوت وزیر وقت امور خارجه را پذیرفت و از تاریخ ۷ خرداد همان سال رسما به وزارت امور خارجه منتقل شد.

متکی در ورود به وزارت امور خارجه و در پذیرش نخستین مسئولیت اجرایی ترجیح داد به جای پذیرش پست سفارت و اعزام به کشور ونزوئلا، مسئولیت یکی از ادارات سیاسی (اداره هفتم) در مرکز را انتخاب و به این ترتیب عملا با کارکرد دیپلماسی آشناتر شود. وی یک سال بعد در تیرماه ۱۳۶۴ با معرفی وزیر امور خارجه و تأیید حضرت آیت‌االله خامنه‌ای ریاست‌جمهوری وقت، به‌عنوان سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه عازم آنکارا شد.

چهار سال حضور منوچهر متکی در ترکیه با رشد تفکر و بیداری اسلامی در بدنه اجتماعی و سیاسی مردم ترکیه همراه بود که بعدها پیروزی حزب رفاه و متعاقبا حزب عدالت و توسعه در حقیقت محصول تلاش بیدارگران اقالیم قبله (پیشگامان بیداری اسلامی) در این کشور اسلامی بود.

منوچهر متکی در بازگشت از ترکیه در سال ۱۳۶۸ برای مدتی به سمت مدیرکل اروپای غربی وزارت امور خارجه منصوب و سپس معاونت امور بین‌الملل وزارت امور خارجه را به مدت سه سال عهده‌دار شد.

از اقدامات وی در دوره ۳ ساله معاونت امور بین‌الملل منوچهر متکی، جدی و برنامه‌ای شدن کار با دو مجموعه مهم سازمان همکاری اسلامی و جنبش غیر متعهدها از یک‌سو و حضور فعال‌تر در سازمان ملل و پرهیز از سیاست صندلی خالی در این سازمان‌ها از سوی دیگر بود.

طراحی سیاست تهاجمی در موضوع حقوق بشر به‌عنوان ابزاری سیاسی در دست غرب و پایش وضعیت حقوق بشر در کشورهای غربی و تدوین منشور حقوق بشر اسلامی در سازمان کنفرانس اسلامی، تصویب میزبانی و ریاست سازمان کنفرانس اسلامی در تهران (در سال ۱۳۷۶) به مدت سه سال و قرار گرفتن در جایگاه ده کشور اول تأثیرگذار در جنبش غیرمتعهدها، ایفای نقش کلیدی در مذاکرات مربوط به تدوین کنوانسیون جامع انهدام سلاح‌های شیمیایی تا سال ۲۰۱۲ و برگزاری بزرگترین اجلاس اقتصادی کشورهای در حال توسعه گروه ۷۷ و چین در تهران را می‌توان به عنوان بخشی از این اقدامات نام برد.

ادامه مذاکرات صلح با رژیم عراق در چارچوب قطعنامه ۵۹۸ و مکاتبات فی‌مابین روسای‌جمهور دو کشور و شروع آزادسازی اسرا و سفر نخستین هیأت جمهوری اسلامی ایران به ریاست وی به عراق، اشغال کویت، جنگ بالکان و فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق ازجمله رخدادها و تحولات شگرف سیاسی، امنیتی در سطح منطقه و جهان بودند که در دوران سه ساله حضور منوچهر متکی در سمت معاونت امور بین‌الملل وزارت امور خارجه اتفاق افتاد.

وی در این دوره سه ساله دو بار در اجلاس سران جنبش غیر متعهدها (در بلگراد و جاکارتا) و یک بار در اجلاس سران کنفرانس اسلامی ( در داکار) ریاست هیأت کارشناسان ارشد کشورمان را برعهده داشت و در بیش از ۲۰ نشست مختلف بین‌المللی در سطوح متفاوت حضور و مشارکت داشت.

منوچهر متکی در این دوره با استفاده از فرصت ایجاد شده در کنار جمعی از معاونین و مدیران ارشد وزارت امور خارجه دوره کارشناسی ارشد روابط بین الملل را در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران طی نمود.

وی در نیمه دوم سال ۱۳۷۱ به‌عنوان معاون حقوقی کنسولی و امور مجلس وزارت امور خارجه به مدت دو سال انجام وظیفه کرد و در سال ۱۳۷۳ به عنوان سفیر کبیر جمهوری اسلامی ایران راهی کشور ژاپن شد.

بهبود و تقویت مناسبات فیمابین وزارت امور خارجه و مجلس چهارم، تشکیل ستاد حقوقی با بهره‌گیری از صاحبنظران مجرب برای تدوین مستندات پیرامون جزیره ایرانی بوموسی و طراحی روابط صمیمانه با هموطنان ایرانی در خارج از کشور و صدور گذرنامه برای همه ایرانیانی که در خارج از کشور به دلایلی فاقد گذرنامه بودند بخشی از اهداف و برنامه‌های متکی در حوزه معاونت جدید وزارت امور خارجه بود.

در دوره پنج‌ساله سفارت منوچهر متکی در ژاپن، روابط تهران – توکیو با وجود مواجه شدن با تشدید تحریم‌های یکجانبه آمریکا در دوره بیل کلینتون (طرح داماتو در سال ۱۹۹۵)، در تدبیری هوشمندانه روند رو به رشد خود را ادامه داد. شرکت‌های ژاپنی تعهدات ده میلیارد دلاری خود برای اجرای پروژه‌های زیربنایی در ایران را عملیاتی نمودند و برای نخستین بار صنایع مخابرات ایران از انحصار یک کشور اروپایی خارج و از تکنولوژی پیشرفته ژاپن ضمن تامین اعتبار از منابع ژاپنی بهره گیری کرد.

متکی در بازگشت از ژاپن در سال ۱۳۷۸ به مدت دو سال مشاور وزیر امور خارجه در امور بین‌المللی بود. یکی از موارد مهم پیگیری شده در این دوره، اجرایی شدن مصوبه مجلس شورای اسلامی در مورد دعاوی آن دسته از ایرانیانی بود که در اقدامات تروریستی مورد حمایت ایالات متحده آمریکا خسارت دیده‌ بودند. در حقیقت قانون فوق اقدامی با هدف مقابله به‌مثل با آمریکا بود با توجه به اینکه دولت آمریکا از طریق محاکم قضایی خود احکامی علیه دولت جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با اتباع آمریکایی که در مناطق مختلف جهان کشته می‌شدند، صادر می‌کرد. پرونده‌های اتباع ایران از کودتای ۲۸ مرداد تا تروهای کور منافقین مورد حمایت آمریکا را شامل می‌شد.

منوچهر متکی در سال‌های ۱۳۸۰ و ۱۳۸۱ به دعوت رئیس جدید سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی مسئولیت معاونت ارتباطات با امور بین‌الملل این سازمان را پذیرفت. وی با حضور در شورای مرکزی هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی و متعاقبا آبادگران ایران اسلامی در انتخابات دوره هفتم مجلس شرکت و در هفتم خرداد ۱۳۸۳ به عنوان نماینده مردم تهران وارد مجلس شورای اسلامی شد.

منوچهر متکی در جمع ۳۰ نفره نمایندگان تهران، شمیرانات ری و اسلامشهر به‌عنوان دبیر مجمع هماهنگی ارتباط با مردم را بزرگترین حوزه انتخابیه کشور را از یک‌سو و ارتباط با مسئولان شورای هماهنگی در مناطقه ۳۰گانه این حوزه را برعهده داشت. وی همچنین با توجه به سوابق کاری، ریاست کمیته روابط خارجی در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خاجی را در مدت حضور در مجلس هفتم عهده‌دار بود.

وی از تاریخ ۳ شهریور ۱۳۸۴ لغایت ۲۲ آذر ۱۳۸۹ به عنوان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در دولت‌های نهم و دهم انجام وظیفه کرد.

سوابق مدیریتی و اجرایی منوچهر متکی در یک نگاه:

۱٫ معلم وزارت آموزش و پرورش: ۱۳۵۳

۲٫ نماینده مجلس شورای اسلامی (دوره اول، عضو کمیسیون سیاست خارجی و عضو هیئت رئیسه مجلس): ۱۳۵۹

۳٫ رئیس اداره هفتم سیاسی- وزارت امورخارجه: ۱۳۶۳

۴٫ سفیر جمهوری اسلامی ایران در ترکیه: ۱۳۶۴

۵٫ مدیر کل اروپای غربی وزارت امورخارجه: ۱۳۶۸

۶٫ معاون امور بین الملل وزارت امورخارجه: ۱۳۶۸

۷٫ معاون حقوقی، کنسولی و امور مجلس وزارت امورخارجه: ۱۳۷۱

۸٫ سفیر جمهوری اسلامی ایران در ژاپن: ۱۳۷۳

۹٫ مشاور وزیر امورخارجه: ۱۳۷۸

۱۰٫ معاون ارتباطات سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی: ۱۳۸۰

۱۱٫ نماینده مجلس شورای اسلامی (دوره هفتم – رئیس کمیته روابط خارجی کمیسیون سیاست خارجی): ۱۳۸۳

۱۲٫ وزیر امور خارجه در دولت نهم و دهم: ۱۳۸۴-۱۳۸۹

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=3972

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.