تهران – اعضای کارگروه تنظیم بازار در آخرین جلسه خود درباره تعیین نرخ جدید شیر خام به اجماع نرسیدند و مقرر شد تصمیم گیری نهایی درباره این موضوع به نشست بعدی موکول شود. به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار پیارم به نقل از  اقتصادی ایرنا ،آخرین جلسه کارگروه تنظیم بازار روز گذشته (سه شنبه ) به ...

تهران – اعضای کارگروه تنظیم بازار در آخرین جلسه خود درباره تعیین نرخ جدید شیر خام به اجماع نرسیدند و مقرر شد تصمیم گیری نهایی درباره این موضوع به نشست بعدی موکول شود.

به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار پیارم به نقل از  اقتصادی ایرنا ،آخرین جلسه کارگروه تنظیم بازار روز گذشته (سه شنبه ) به ریاست وزیر صنعت ، معدن و تجارت ، با حضور وزیر دادگستری ، نمایندگان وزارتخانه های جهاد کشاورزی ، بانک مرکزی ، معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری ، اتحادیه های دامداران و صنایع لبنی برگزار شد

موضوع تعیین نرخ جدید شیر خام از مردادماه امسال مطرح شده و تاکنون نمایندگان دولت و بخش خصوصی به نظری واحد دراین باره نرسیده اند.

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت ، معدن و تجارت در گفت وگو با ایرنا درباره موضوعات مطرح شده دراین کارگروه گفت : دستور مشخص این جلسه تامین نهاده های تولید مواد پروتئینی بود و کمیته های کاری که یک هفته پیش دراین باره تشکیل شده بودند به ارایه گزارش پرداختند .

ˈحسن رادمرد ˈ افزود: با توجه به نظرات مختلف ارایه شده درباره قیمت شیر خام توسط نمایندگان دستگاه ها و بخش خصوصی مقرر شد تا تصمیم نهایی درباره نرخ مورد توافق به جلسه هفته آینده موکول شود که به طور حتم قیمت متعارفی اعلام خواهد شد.

براساس توافق قبلی دولت و بخش خصوصی باید هرکیلوگرم شیر خام توسط دامداری ها ۷۵۰ تومان عرضه شود اما هم اکنون این نرخ رعایت نمی شود .

رامرد در باره سایر موضوع های جلسه نیز گفت : مواد پروتئینی ، لبنیات ، نهاده های تولید و پتروشیمی از دیگر محورهای این جلسه بود که کمیته های کاری گزارش های خود را دراین باره ارایه کردند و قرار شد هفته آینده در باره برخی موارد تصمیم گیری شود .

** ثبات قیمت در بازار

مقام مسئول در وزارت صنعت ، معدن و تجارت در باره نوسان قیمت ها در ماه های اخیر گفت : هر چند که بازار عرضه تا حدودی نامتعادل شده بود، اما در هفته های اخیر روند عرضه و تقاضا با ثبات شده ، قیمت ها متعادل شده اند و درزمان حاضر بازار کالاهای اساسی خوب است به نحوی که در بسیاری از اقلام شاهد افزایش قیمت نبوده ایم .

رامرد ادامه داد: وابستگی کشور به واردات نهاده های دام و طیور و طولانی شدن حمل و بارگیری از بنادر بر روی قیمت ها اثر گذاشت و با توجه به اینکه هم اکنون روند انتقال نهاده ها به واحدهای تولیدی به سرعت در حال انجام است، بعید است که در آینده با مشکلی مواجه شویم .

وی این موضوع را نیز گفت که نرخ مرغ در بازار رو به کاهش است و به قمیت تعادلی خود نزدیک شده است .

رامرد با اشاره به نظارت و کنترل سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان بر روی عرضه نهاده ها که با همکاری سایر دستگاه ها انجام می شود ، گفت، فرایند به خوبی درحال مدیریت است و امیدواریم در آینده نزدیک شاهد بازار با ثبات تر از زمان کنونی باشیم .

** امضای تفاهمنامه در باره تخم مرغ

وی در ادامه این گفت وگو از تاکید وزیر صنعت ، معدن و تجارت بر کنترل و حمایت از تولید و رعایت حقوق مصرف کننده در خصوص تخم مرغ خبرداد و افزود: در تفاهمنامه روز گذشته با اتحادیه مرکزی مرغداران تخم گذار مقرر شد تا تخم مرغ با نرخ مناسب در اختیار واحدهای صنفی منتخب برای عرضه قرار گیرد .

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت ، معدن و تجارت با ابراز امیدواری نسبت به اینکه قیمت تخم مرغ ظرف یک تا دو هفته آینده کاهش یابد ، گفت : با تدابیر اندیشیده شده به طور قطع تخم مرغ به اندازه نیاز عرضه می شود.

** ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت

رامرد همچنین با بیان اینکه بخشی از نیاز برنج کشور از محل واردات تامین می شود ، از ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت خبر داد.

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی داخلی وزارت صنعت ، معدن و تجارت ، میزان مصرف سالانه برنج در کشور راسه میلیون و ۱۰۰ هزارتن اعلام کرد و گفت : از این میزان یک میلیون و ۹۰۰ هزارتن در داخل تولید و مابقی از محل واردات تامین می شود .

وی از تعرفه به عنوان یکی ازراه های حمایت از تولید داخلی نام برد و گفت : بخش خصوصی بخشی از نیاز داخل کشور به برنج را وارد می کند .

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=1711

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.