ادویه های جادویی ادویه های جادویی متخصصان هندی تاکید دارند که بیشتر ادویه ها به دلیل دارا بودن خواص درمانی مفید و موثر باید به رژیم غذایی روزانه، افزوده شوند. ترکیبات شفابخش موجود در ادویه ها و چاشنی ها از بدن در برابر سموم، باکتری ها و ویروس ها، حفاظت می کنند. بنابر گزارش تاپ ...
ادویه های جادویی

ادویه های جادویی

متخصصان هندی تاکید دارند که بیشتر ادویه ها به دلیل دارا بودن خواص درمانی مفید و موثر باید به رژیم غذایی روزانه، افزوده شوند.

ترکیبات شفابخش موجود در ادویه ها و چاشنی ها از بدن در برابر سموم، باکتری ها و ویروس ها، حفاظت می کنند.

بنابر گزارش تاپ هلت ریسورس، دکتر بی. نیزانجان نائیک، مشاور ارشد انکوژی و جراح و متخصص ارشد تغذیه بالینی در یک مقاله جدید فهرست ادویه هایی را که بیشترین خاصیت ضدسرطانی را دارند ارائه کرده و معتقد است افزودن این چاشنی ها به رژیم غذایی روزانه ضروری است. این ادویه ها عبارتند از:

زردچوبه که به دلیل دارا بودن ماده مفید کورکومین از رشد سلول های سرطانی پروستات، ملانوم، سرطان سینه، تومور مغزی، سرطان لوزالمعده و سرطان خون جلوگیری می کند.

رازیانه که سرشار از فیتو ریزمغذی ها و آنتی اکسیدان های قوی است و از فعالیت سلول های سرطانی جلوگیری می کند.

زعفران نیز منبع اصلی یک اسید طبیعی کاروتنوئید دی کربوکسی لیک موسوم به «کروستین» است که از ترکیبات مهم ضدسرطانی موجود در این چاشنی خوراکی است. این اسید نه تنها از رشد سرطان در بدن جلوگیری می کند بلکه همچنین اندازه تومور سرطانی را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.

زیره به عنوان ادویه ای برای کمک به دستگاه گوارش شناخته شده است. اما از سوی دیگر دانه های زیره علاوه بر خاصیت آنتی اکسیدانی بالا حاوی ماده ای موسوم به «تیمو کوئینون» هستند که این ماده نیز به نوبه خود تکثیر سلول هایی را که در سرطان پروستات نقش دارند، کنترل می کند.

دارچین هم از ادویه های بسیار مفید و پرخاصیت است به طوری که پزشکان معتقدند مصرف نصف قاشق چایخوری دارچین در روز سرطان را به طور کلی از شما دور می کند. دارچین یک نگهدارنده غذای طبیعی و منبع غنی از آهن و کلسیم است و در عین حال رشد تومورهای سرطانی را کاهش می دهد.

مرزنجوش نیز از ادویه های مفید برای مقابله با سرطان پروستات است و خواص ضدمیکروبی فوق العاده ای دارد. یک ماده فیتوشیمیایی موجود در این ادویه تحت عنوان «کیورستین» رشد سلول های ناقص و بیمار را در بدن محدود کرده و مانند داروی ضدسرطان عمل می کند.

فلفل قرمز نیز یک ادویه پرخاصیت با خواص مسلم ضدسرطانی است اما البته از مصرف بی رویه آن باید پرهیز کرد. مطالعات نشان داده است ماده کاسپایسین موجود در فلفل قرمز سلول های سرطانی را تخریب می کند و اندازه تومورهای سرطان خود را به میزان چشمگیری کاهش می دهد.

زنجبیل نیز خواص درمانی فوق العاده ای دارد از جمله اینکه کلسترول خون را پایین می آورد، متابولیسم بدن را بهبود می بخشد و به نابودی سلول های سرطانی کمک می کند.

علاوه بر موارد فوق سایر چاشنی ها و ادویه ها نظیر میخک، سیر، خردل، برگ های نعناع، سرکه و آووکادو نیز به نوبه خود خواص ضدسرطانی قابل توجهی دارند.

متخصصان تغذیه و سلامت در ادامه این مقاله به چند عادت غذایی مفید برای مقابله با سرطان اشاره کرده اند که به قرار زیر است:

حتماً برنج قهوه ای را جایگزین برنج سفید کنید.

نان سبوس دار را جایگزین نان سفید نمایید.

به جای مصرف چیپس به عنوان میان وعده پاپ کورن بخورید.

میوه های تازه را با پوست مصرف کنید.

برای مقابله با التهاب در بدن اسیدهای چرب امگا ۳ استفاده کنید.

به جای روغن های معمولی گیاهی برای طبخ غذا از روغن زیتون استفاده نمایید.

از مصرف غذاهای بسته بندی، آماده و سرخ شده پرهیز کنید.

مصرف نمک فرآوری شده را کاهش دهید.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=1660

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.