برداشت خرمای پیارم آغاز شد حاجی آباد- برداشت خرمای پیارم از اول شهریور شروع شد. به گزارش خبرگزاری پیارم, این خرما یکی از بهترین رقم های صادراتی است که در کشور و جهان حرف اول را می زند و به لحاظ نوع محصول و صادراتی خوبی که دارد. صادر کردن آن راحتر از خرماهای دیگر ...
برداشت خرمای پیارم آغاز شد
حاجی آباد- برداشت خرمای پیارم از اول شهریور شروع شد.
به گزارش خبرگزاری پیارم, این خرما یکی از بهترین رقم های صادراتی است که در کشور و جهان حرف اول را می زند و به لحاظ نوع محصول و صادراتی خوبی که دارد. صادر کردن آن راحتر از خرماهای دیگر است. چون این خرما خشک است و نیاز به سرد خانه ندارد.
سطح زیر کشت نخل پیارم در شهرستان بیش از ۲۰۰۰ هکتار می باشد. هم اکنون ۶۰ تا ۷۰ در صد این نخیلات ثمری هستند.
خرمای پیارم شهرستان هر ساله به کشور های افریقا, عربستان, چین,ترکیه و نیوزلند صادر می شود.
تا ۳۰ درصد وزن خرما را آب تشکیل میدهد. میوه خرما ۲ درصد پروتئین و کمتر از ۲ درصد چربی و املاح دارد. پروتئین و آب موجود در آن بسته به نوع خرما و مرحله رسیدن آن فرق میکند .
۱۰۰ گرم خرمای تازه دارای ۱۶۳ کیلوکالری انرژی ، ۰٫۹ گرم پروتئین ، ۰٫۳ گرم چربی ، ۳۸ گرم گلوسید ، ۳۰ میلیگرم فسفر ، ۱٫۳ میلیگرم آهن ، ۶۵۰ میلیگرم پتاسیم ، ۶۵ میلیگرم منیزیم ، ۷۰ میلیگرم کلسیم ، ۲ میلیگرم آهن ، ۲٫۲ میلیگرم نیاسین است.
به دلیل سدیم کم آن (یک میلیگرم در ۱۰۰ گرم خرما)، برای افراد دچار فشار خون بالا که باید رژیم کم سدیم داشته باشند، مفید است.
تحقیقات نشان داده خرما با توجه به داشتن مقدار قابل توجه فیبر خوراکی میتواند از بسیاری سرطانها مانند سرطان کولون و معده پیشگیری کند.
یکی از خواص خرما ملین بودن آن است. اگر ۶ تا ۷ عدد خرما را در ۲ لیوان آب جوش خیس کرده و صبح و شب آن را به صورت گرم بنوشید خاصیت آن را به وضوح میبینید.
خاصیت دیگر خرما، خنثی کردن اسید معده است، از آنجا که زیادی اسید معده باعث ترش کردن و دلدرد میشود، در طب سنتی چین برای رفع دل درد ۲ تا ۳ عدد خرمای تازه و له شده را در آب جوش انداخته آن را هم زده و مینوشند.
به نکات زیر توجه کنید