مدیر جهادکشاورزی شهرستان حاجی آباد گفت: کشت گندم در10000 هزار هکتار از اراضی این شهرستان آغاز شده است و تا پایان دی ماه ادامه دارد. ...

مهدی عباسپور در گفتگو با خبرنگار پیارم حاجی آباد، اظهار کرد: بیشتر سطح کشت گندم در شهرستان حاجی آباد در مناطق آشکارا، شمیل، طارم، فارغان، احمدی و شهدادی حومه است.

مهدی عباسپور افزود: با توجه به اینکه گندم یم محصول  استراتژیک بوده و این شرستان مقام نست را در استان در تولید دارد، جهت افزایش عملکرد اقدام به توسعه  کشت مکانیزه گندم و استفاد از دستگا ههای خطی کار، نوتیلیج، کمبینات با نیاز مصرفی بذر در هکتار ۲۰۰ کیلو گرم کردیم.

وی افزود: کشت گندم ۱۰۰درصد به صورت مکانیزه انجام می شود که کاهش هزینه تولید و افزایش میانگین در واحد سطح را به همراه دارد.

مدیر جهادکشاورزی حاجی آباد، ادامه داد:معرفی بهره برداران جهت خرید دستگاه خطی کار بصورت رایانه دار، مبارزه ب‹ موقع با علفای هرز ، نظارت بر کشت مکانیزه  تولید و تامین بذر گواهی شد گندم از دیگر اقدامات انجام شده می باشد.

مهدی عباسپور افزود: شهرستان حاجی آباد با بیش از ۹۰درصد کشت گندم استان، به‌عنوان قطب  اصلی تولید گندم درهرمزگان محسوب می شود و امیدواریم امسال با توجه به پیش بینی های سازمان هواشناسی شرایط آب وهوایی و بارندگی مناسب باشد.

وی تصریح کرد: با توجه به قیمت بالای گندم پیش بینی می شود سطح زیرکشت افزایش یافته و به ۱۲هزار هکتار برسد و هشت ناظرنیز به کارگیری شده است.

مدیر جهادکشاورزی حاجی آباد، با بیان اینکه ارقام چمران ۱و ۲و سیروان، مرگان  بیشتر ارقام مورد استفاده کشاورزان شهرستان است، افزود: فصل کاشت از اواخر آبان‌ ماه آغاز و تا دی‌ماه ادامه دارد و برداشت آن نیز اردیبهشت ماه انجام می‌شود.

 

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=66007

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.