شکستی دیگر برای زنجیر‌ه‌ای‌ها؛ رسانه‌های اصلاح‌طلب تلاش کردند انتخابات خبرگان را به عرصه رقابت‌های جناحی تبدیل کنند و تحلیل‌های زیادی را درباره ریاست خبرگان مطرح کردند که هیچ‌کدام از آنها درست از آب درنیامد. به گزارش پیارم به نقل از  شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طی روزهای گذشته رسانه‌های اصلاح‌طلب تلاش زیادی کردند تا با ...
شکستی دیگر برای زنجیر‌ه‌ای‌ها؛

وقتی همه تحلیل‌های رسانه‌های اصلاح‌طلب غلط از آب درآمد + تصاویر

رسانه‌های اصلاح‌طلب تلاش کردند انتخابات خبرگان را به عرصه رقابت‌های جناحی تبدیل کنند و تحلیل‌های زیادی را درباره ریاست خبرگان مطرح کردند که هیچ‌کدام از آنها درست از آب درنیامد.

به گزارش

پیارم به نقل از  شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طی روزهای گذشته رسانه‌های اصلاح‌طلب تلاش زیادی کردند تا با جنجال‌های رسانه‌ای انتخابات خبرگان را به عرصه رقابت‌ّهای جناحی تبدیل کنند و تحلیل‌های زیادی را درباره ریاست خبرگان مطرح کردند که هیچ‌کدام از آنها درست از آب درنیامد.

نزدیک‌ترین مشی فکری به هاشمی رفسنجانی شکست خورد

روزنامه آرمان امروز در مطلبی با عنوان «آیت‌الله امینی بر صندلی ریاست خبرگان؟» و با رو تیتر «نزدیکترین مشی فکری به آیت الله هاشمی می‌آید» از سوابق آیت الله امنیتی گفت و نوشت: او از نزدیکترین شخصیت‌ها از نظر اعتدال و مشی سیاسی به آیت‌ا… هاشمی است. این روزنامه در ادامه از علاقه هاشمی به آیت الله امینی می‌گوید و می‌نویسد: آیت‌ا…‌هاشمی از جمله شخصیت‌هایی است که برای حضور آیت‌ا… امینی در انتخابات ریاست مجلس خبرگان علاقه زیادی داشت و به نظر می‌رسد با او در این باره صحبت‌های زیادی داشته است.

وقتی همه تحلیل‌های رسانه‌های اصلاح‌طلب غلط از آب درآمد

اکثریت روزنامه اعتماد که هیچ‌گاه محقق نشد

روزنامه اعتماد در در مطلبی با عنوان «رقابت دو آیت الله» نوشت: ابراهیم امینی از سوی لیست «خبرگان مردم» کاندیدای ریاست خبرگان پنجم شد و احمد جنتی نیز از سوی روحانیون اصولگرا، کاندیدای این سمت شد.

اعتماد سپس با هیاهوی رسانه‌ای از اکثریتی گفت که هیچ‌گاه محقق نشد و نوشت: مهم‌ترین خبر در روزهای گذشته مربوط به کنار کشیدن احتمالی آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی و اجماع اکثریت منتخبان خبرگان رهبری بر چهره‌ای مرضی‌الطرفین بود.

روزنامه اعتماد به معرفی گزینه مرضی‌الطرفین خود پرداخت و نوشت: جریان نزدیک به هاشمی رفسنجانی اکنون روی به چهره‌های مرضی‌الطرفینی چون آیت‌الله امینی آورده‌اند که از یک سو قرابت بیشتری با هاشمی‌رفسنجانی دارد و از سوی دیگر می‌تواند قسمتی از رای گرایش‌های زاویه‌دار با او را نیز به سمت خود جلب کند.

وقتی همه تحلیل‌های رسانه‌های اصلاح‌طلب غلط از آب درآمد

مدل هاشمی-مشکینی روزنامه شرق که محقق نشد

روزنامه شرق نیز در گزارشی با تیتر «محتمل‌ترین گزینه ریاست خبرگان»، گمانه‌هایی درباره انتخاب آیت الله امینی به ریاست خبرگان را مطرح کرد.

این روزنامه درباره وزانت آیت الله امینی می‌نویسد: شرایط سنی و سابقه حضور در خبرگان ممکن است برای دیگر نامزدهای احتمالی محذوراتی را برای نامزدی به وجود بیاورد. مشابه آنچه در زمان حیات مرحوم آیت‌الله مشکینی، ریاست دوره‌های اول تا سوم عمل شد؛ یعنی مرحوم مشکینی آن‌قدر وزانت داشته که گزینه دیگری در برابر او برای ریاست اعلام آمادگی نمی‌کرده است. یا اگر بخواهیم کمی نزدیک‌تر را بررسی کنیم، مشابه آنچه در جریان انتخاب مرحوم آیت‌الله مهدوی‌کنی رخ داد؛ وقتی که نامزدی او برای ریاست خبرگان در سال ٨٩ قطعی شد، هاشمی از ریاست کنار گرفت.

وقتی همه تحلیل‌های رسانه‌های اصلاح‌طلب غلط از آب درآمد

اما جالب‌ترین قسمت تحلیل شرق مربوط به مطرح کردن مدل هاشمی-مشکینی از سوی این روزنامه است که این تحلیل غیرواقعی و عجیب هم شکست خورد. تحلیل‌گر این روزنامه می‌نویسد: تا این لحظه، شانس آیت‌الله امینی از سایر گزینه‌ها بیشتر است. پیش‌تر از آیت‌الله امامی‌کاشانی هم نام برده شده بود، به‌عنوان گزینه‌‌ای که می‌تواند نماینده جریان اعتدالی باشد؛ اما شرایط آیت‌الله امینی امکان هر إن قلتی درباره ریاست دیگر گزینه‌ها را تقریبا منتفی می‌کند. به این ترتیب، چنانچه هاشمی‌رفسنجانی هم نامزد ریاست نشود که تا این لحظه تصمیمش بر نامزدی نبوده است، امکان نامزدی او برای کرسی نایب‌رئیسی وجود دارد، مشابه آنچه زمان حیات آیت‌الله مشکینی رخ داده بود.

روزنامه شرق در گزارشی که روز سوم خرداد منتشر کرده بود به این موضوع پرداخته بود. در بخشی از این گزارش آمده است: آیت‌الله هاشم‌زاده‌هریسی هم گفته بود که نظر هاشمی‌رفسنجانی به ورود آیت‌الله امینی به عرصه رقابت است؛ بنابراین به نظر می‌رسید که تا قبل از روز چهارم خرداد رقابت بین نماینده آیت‌الله هاشمی و احتمالا آیت‌الله احمد جنتی باشد.

وقتی همه تحلیل‌های رسانه‌های اصلاح‌طلب غلط از آب درآمد

شرق در ادامه با مطرح کردن گزینه‌های احتمالی، تحلیل خود را این‌گونه مطرح کرد: خبرگان پنجم، چهارم خرداد تشکیل می‌شود، بدون حضور آیت‌الله محمد یزدی. هاشمی رفسنجانی اعلام کرده است که فعلا نمی‌خواهد گزینه ریاست مجلس باشد. در نامزدشدن جنتی هم هنوز تردید وجود دارد. اگر این دو نفر آخرین لحظه بنای حضور در رقابت‌ها را نداشته باشند، پرواضح است که رقابت بین نماینده‌های طرفین خواهد بود. از این‌سو، گزینه‌های احتمالی ابراهیم امینی و امامی‌کاشانی هستند و از آن‌سو، محمد مؤمن. درباره موحدی‌کرمانی به دلیل حضور در هر دو فهرست تا به اینجا نمی‌توان قضاوتی کرد، هرچند رأی‌آوردن او به‌دلیل قرارگرفتن نامش در فهرست خبرگان مردم بود. او دبیرکل جامعه روحانیت مبارز است که تعلق خاطر به جامعه مدرسین و رئیس و اعضای آن دارد.از دیگر گزینه‌ها که می‌توانند نمایندگی آیت‌الله جنتی را داشته باشند، می‌توان به محمد مؤمن اشاره کرد. مهم‌ترین گزینه محتمل نیز هاشمی‌شاهرودی است؛ گزینه در سایه همه رقابت‌های مربوط به ریاست خبرگان که نامی از او تا به این لحظه به چشم نخورده است.

وقتی همه تحلیل‌های رسانه‌های اصلاح‌طلب غلط از آب درآمد

انتهای پیام/بخ

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=54796

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.