به خاطر نقض حق آزادی بیان؛ علی هریسچی هم چنین تاکید می‌کند با تکمیل شدن روند پرونده، احتمال زیادی وجود دارد که شاکیان دیگری هم علیه خانم ستاره درخشش و بخش مدیریت صدای آمریکا وجود داشته باشد. دو تن از کارکنان سابق بخش فارسی شبکه “صدای آمریکا” (VOA) با طرح دعوی، “ستاره درخشش” مدیر بخش ...
به خاطر نقض حق آزادی بیان؛
علی هریسچی هم چنین تاکید می‌کند با تکمیل شدن روند پرونده، احتمال زیادی وجود دارد که شاکیان دیگری هم علیه خانم ستاره درخشش و بخش مدیریت صدای آمریکا وجود داشته باشد.
ستاره درخشش شکایت کارکنان «VOA» علیه مدیر بخش فارسی این شبکه

دو تن از کارکنان سابق بخش فارسی شبکه “صدای آمریکا” (VOA) با طرح دعوی، “ستاره درخشش” مدیر بخش فارسی این شبکه و بخش مدیریتی کل این رسانه (BBG) را به دادگاه فراخواندند.

 

 

بر اساس گزارش “رادیو کوچه” آنچه که وکیل ستاره درخشش و بی‌بی‌جی اعلام کرده این است که «هر دو باید در یک دادگاه فدرال آمریکا حاضر شوند.»

 

 

“علی هریسچی” وکیل “اردوان روزبه” و “سهیلا جنگ‌جو”، در پیام ویدیویی، اتهام وارده به مدیرانصدای آمریکا را نقص حق آزادی بیان خواند.

 

 

دفتر حقوقی هریسچی همچنین اعلام کرده است: «این شکایت که در نهم ماه می سال تحویل دادگاه شده است، به طور مشخص اشاره دارد که آقای روزبه و خانم جنگ‌جو، شاکیان این دعوا، شکواییه‌ای را در دادگاه فدرال در واشنگتن طرح نموده‌اند که به موجب آن مدعی‌ هستند خانم درخشش و بخش مدیریتی صدای آمریکا(BBG) عامدانه و معاندانه اقدامات تنبیهی را علیه این دو شخص صرف به دلیل استفاده این افراد از حق آزادی بیان که از متمم اول قانون اساسی ایالات متحده آمریکا نشات گرفته است، اعمال نموده‌اند.»

 

 

همچنین در طی بیانیه‌ای این دفتر تاکید‌ می‌کند: «خوانده‌های این پرونده اقدامات تلافی جویانه‌ای را با سو استفاده از موقعیت‌های شغلی و سازمانی خود، علیه افشاگری‌های شاکیان از فساد و سو مدیریت بخش فارسی صدای آمریکا به مدیریت خانم درخشش انجام داده‌اند. خانم درخشش به جای پاسخ‌دادن به نگرانی‌های ابراز شده، با همراهی بی بی جی، اعتراض شاکیان را سرکوب نموده و با پایان دادن به قراردادهای کاری، آن‌ها را مجبور به پرداخت هزینه‌ایی گزاف بابت افشاگری‌شان کرده است. آن‌چه مسلم است این است که رفتار خانم درخشان تحت حمایت کامل بی بی جی صورت گرفته است.»

 

 

هریسچی

 

 

وکیل این پرونده در بخشی دیگر از بیانیه رسمی خود تاکید دارد: «این شکواییه حقوقی پس از طرح شکایات بسیاری علیه بی بی جی و صدای آمریکا به دلیل تبعیض و اقدامات غیرقانونی اداری تنظیم و ثبت شده است.»

 

 
بر اساس این گزارش، در ماه‌های گذشته، مدیریت بخش فارسی صدای آمریکا با انتقادات عمومی بسیاری به خاطر ضعف برنامه‌ها و عدم کفایت مدیریت مواجه شده است.

 

 

گزارش اخیر اداره مدیریت کارکنان دولتی موید سوءمدیریت و سوءاستفاده از قدرت در صدای آمریکااست.

 

 

بر اساس این گزارش، شصت درصد کارکنان بخش فارسی صدای آمریکا اذعان داشته‌اند که با اقدامات خودسرانه، شخص محور، رفتارهای غیرحرفه‌ای و نیز اعمال قدرت در حمایت از اهداف سیاسی و حزبی خاص در این سازمان برخورد نمی‌شود.

 

 

درحالی‌که اکثریت کارمندان این سازمان به وجود فسادی گسترده و نهادینه در بخش فارسی صدای آمریکا اذعان دارند، تنها بیست و شش درصد این افراد برای افشای چنین رفتارهای غیرقانونی‌ای احساس امنیت کرده و معتقدند در صورت اقدام به چنین عملی، از اعمال تلافی جویانه در امان خواهند بود.

 

 

دعوی حقوقی طرح شده توسط خواهان‌ها، مشخصا بر این هدف استوار است که رویه تلافی جویانه فعلی را به چالش بکشد و در مقابل فرهنگی که به مدیران بخش فارسی صدای امریکا حاشیه امنیت خدشه‌ناپذیری ایجاد نموده است، بایستد.

 

 

رادیو <a href='../../Keywords/4316/%DA%A9%D9%88%DA%86%D9%87' target='_blank'>کوچه</a>

 
علی هریسچی هم چنین تاکید می‌کند با تکمیل شدن روند پرونده، احتمال زیادی وجود دارد که شاکیان دیگری هم علیه خانم درخشش و بخش مدیریت صدای آمریکا وجود داشته باشد.

 

 

سوءاستفاده از قدرت در بخش فارسی صدای آمریکا و تعدی نسبت به حقوق خواهان‌های این دعوا اساسا مساله‌ای عمومی است چرا که بخش فارسی صدای آمریکا با بودجه دولت فدرال اداره می‌شود. ضروری است که این فساد گسترده متوقف گردد و با افرادی که از وضعیت شغلی خود و اعتباری که به سبب داشتن شغل در دولت فدرال کسب نموده‌اند سوءاستفاده کرده و در پشت مقام و منصب خود مخفی شده‌اند، برخورد جدی صورت گیرد. شایسته است که بودجه‌ای که از پرداخت مالیات توسط شهروندان حاصل می‌شود، صرف نقض حقوق و آزادی‌های مدنی افراد نگردد.

 
به گفته وکیل این پرونده اینک برخی کارمندان بخش فارسی نیز ضمن تایید اعتراض نسبت به تخلفات صورت پذیرفته بر این باورند که «مدیریت بخش فارسی فضایی را ایجاد کرده است که کارمندان همه از انتقام‌جویی می‌ترسند.

 

 

کارمندان VOA این واقعیت را پذیرفته‌اند که ترجیحات شخصی و پارتی بازی یک حقیقت اجتناب‌ناپذیر است و آنان هیچ اقدامی برای مقابله با این رویه غلط نمی‌توانند انجام دهند.

 

 

مدیران ارشد این شبکه نیز هیچ اقدام توبیخی و بازدارنده خاصی در جهت جلوگیری از رواج فرهنگ تبعیض انجام نداده‌اند.

 

 

رویه غلط سکوت و انفعال در برخورد با مدیریت بخش فارسی آمریکا و عدم توجه به مسوولیت این افراد در خصوص اعمال غیرقانونی مدیران باعث ایجاد هراس، فقدان انگیزه، و حس عمومی فقدان اثربخشی در میان کارکنان این سازمان شده‌است.

 
بر اساس شکایت شاکیان این پرونده، شاکیان هر کدام به مبلغ نیم میلیون دلار علیه خانم درخشش و مدیریت صدای آمریکا (BBG) ادعای خسارت کرده اند.

 

 
گفتنی است که بی بی جی یک بنگاه مستقل فدرال در آمریکاست است که وظیفه نظارت بر تمامی بنگاه‌های خبری با حمایت مالی دولتی و همچین بنگاه‌های خبری برون مرزی را برعهده دارد و بخش فارسی صدای آمریکا، تحت مدیریت این سازمان است.

 

 

در حالی که موج اعتراضات و انتقادات به مدیرت بخش فارسی صدای آمریکا، چیزی بیشتر از شکایت کارمندان این شبکه از مدیران ارشد می باشد، (BBG) در بیانیه ای حمایت خود از ستاره درخش و مدیران این شبکه را اعلام کرده است.

 

 

 

لازم به ذکر است که هریسچی در گفتگو با شهرام همایون که از تلویزیون ماهواره ای کانال یک پخش شده است، ابعاد دیگری از نقض آزادی بیان در صدای آمریکا را فاش کرده است.

 

 

وکیل مدافع کارمدان اخراج شده صدای آمریکا در این گفتگو گفته است: همانطور که در گذشته هم پرونده های مشابهی در صدای امریکا بوده است، اما به دلیل اینکه امکان مالی پرداخت هزینه های حقوقی برای این افراد نبوده است، آنها از پیگیری حقوقی منصرف شده اند.

 

 

گفتگوی شهرام همایون با وکیل شاکیان از ستاره درخشش

 

دانلود

 

گفتنی است که پتیشن اینترنتی  (دادنامه) به منظور حمایت از کارمندان اخراجی تلویزیون فارسیصدای آمریکا راه اندازی شده است.

 

 

پتیشن صدای امریکا

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=54805

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.