جشنواره غذای سالم با هدف اطلاع رسانی برای کاهش مواد مضر همچون نمک، روغن و شکر در حاجی آباد برگزار شد. به گزارش خبرنگار پیارم حاجی اباد، معیارهای شرکت در این جشنواره را استفاده از مواد غذایی سالم با استفاده از نمک کم و همچنین روغن و شکر پایین در استفاده از غذاها عنوان کرد. در ...

جشنواره غذای سالم با هدف اطلاع رسانی برای کاهش مواد مضر همچون نمک، روغن و شکر در حاجی آباد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار پیارم حاجی اباد، معیارهای شرکت در این جشنواره را استفاده از مواد غذایی سالم با استفاده از نمک کم و همچنین روغن و شکر پایین در استفاده از غذاها عنوان کرد.

در این جشنواره که با هدف ترویج تغذیه سالم برگزار شد، استفاده از سبزیجات و میوه جات در تهیه غذاهای خانگی و مصرف شیر و لبنیات در زنجیره غذایی خانواده ها از دیگر شرایط شرکت در این جشنواره بود.

در این جشنواره انواع غذاهای خانگی از قبیل ماکارونی، غذاهای ماهی، آش و ماست، حلیم بادمجان، میرزا قاسمی،انواع دسر و برخی غذاهای سنتی عرضه شد.

بیش از۱۵ آشپز و شرکت کننده با پخت سالم ترین غذا در این جشنواره ، غذاهای خود را به داوری گذاشتند.

img_0004 img_0005 img_0006 img_0010 img_0015

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=57396

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.