مواد لازم: پودر نارگیل :۲ پیمانه سفیده تخم مرغ :۲ عدد – آبلیمو یا جوهر لیمو :۴/۱ قاشق غذاخوری پودر قند :۴ قاشق یا نصف پیمانه پودر پسته :برای تزیین طرز تهیه: سفیده ها را بقدری میزنیم که پف کند و از ظرف نریزد در ادامه پودر نارگیل و پودر قند و آبلیمو را ...
مواد لازم:
پودر نارگیل :۲ پیمانه
سفیده تخم مرغ :۲ عدد –
آبلیمو یا جوهر لیمو :۴/۱ قاشق غذاخوری
پودر قند :۴ قاشق یا نصف پیمانه
پودر پسته :برای تزیین
طرز تهیه:
سفیده ها را بقدری میزنیم که پف کند و از ظرف نریزد در ادامه پودر نارگیل و پودر قند و آبلیمو را اضافه می کنیم و با دست کمی هم می زنیم ۰ ته ظرف را چرب می کنیم و به اندازه یک قاشق داخل ظرف و با فاصله قرار می دهیم و رویش پودر پسته می پاشیم و در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط به مدت ۵ الی ۶ دقیقه قرار می دهیم با درجه حرارت بسیار ملایم و بعد از سرد شدن و خارج کردن از سینی فر در ظرفی در دار نگهداری می کنیم.
نکته:
اگر مواد بعداز سرد شدن سفت شده بود نصف یک عدد سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید واگر شل شده بود یک قاشق غذاخوری آرد برنج اضافه کنید.این شیرینی حتما بایستی در ظرف دردار قرار بگیرد.
.
به نکات زیر توجه کنید