مواد لازم: پودر نارگیل :۲ پیمانه سفیده تخم مرغ :۲ عدد – آبلیمو یا جوهر لیمو :۴/۱ قاشق غذاخوری پودر قند :۴ قاشق یا نصف پیمانه پودر پسته :برای تزیین   طرز تهیه: سفیده ها را بقدری میزنیم که پف کند و از ظرف نریزد در ادامه پودر نارگیل و پودر قند و آبلیمو را ...

00135971

مواد لازم:

پودر نارگیل :۲ پیمانه
سفیده تخم مرغ :۲ عدد
آبلیمو یا جوهر لیمو :۴/۱ قاشق غذاخوری
پودر قند :۴ قاشق یا نصف پیمانه
پودر پسته :برای تزیین

 

طرز تهیه:
سفیده ها را بقدری میزنیم که پف کند و از ظرف نریزد در ادامه پودر نارگیل و پودر قند و آبلیمو را اضافه می کنیم و با دست کمی هم می زنیم ۰ ته ظرف را چرب می کنیم و به اندازه یک قاشق داخل ظرف و با فاصله قرار می دهیم و رویش پودر پسته می پاشیم و در فر از قبل گرم شده در طبقه وسط به مدت ۵ الی ۶ دقیقه قرار می دهیم با درجه حرارت بسیار ملایم و بعد از سرد شدن و خارج کردن از سینی فر در ظرفی در دار نگهداری می کنیم.

نکته:
اگر مواد بعداز سرد شدن سفت شده بود نصف یک عدد سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید واگر شل شده بود یک قاشق غذاخوری آرد برنج اضافه کنید
.این شیرینی حتما بایستی در ظرف دردار قرار بگیرد.

.عکس آشپزی طرز پخت انواع شیر� 

شیرینی بسیار خوشمزه برای عی
شیرینی بسیار خوشمزه برای عید نوروز!


پخت شیرینی  جی نوزده
پخت شیرینی جی نوزده


شیرینی نخودچی  شیرینی عید
شیرینی نخودچی شیرینی عید


آموزش بهترین غذاهای ایرانی�
آموزش بهترین غذاهای ایرانی،آشپزی ایرانی طرز تهیه شیرینی توپی هویج


2013181434180a.jpg
۲۰۱۳۱۸۱۴۳۴۱۸۰a.jpg


شیرینی زنجبیلی بدون فر
شیرینی زنجبیلی بدون فر
لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=32152

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.