فرماندار شهرستان حاجی آباد گفت: شهرستان حاجی آباد با 170 هکتار سطح زیر کشت گلخانه ای رتبه اول کشت گلخانه ای استان را به خود اختصاص داده است. ...

به گزارش پیارم حاجی آباد، حمید جهانگیری، فرماندار شهرستان حاجی آباد در گفتگو با خبرنگار پیارم حاجی آباد، افزود: از این میزان سطح زیرکشت، حدود ۴۲۶۰۰هزار تن محصول برداشت می شود.
حمید جهانگیری عمده محصولات کشت شده در گلخانه ها را شامل گوجه فرنگی و خیار عنوان و اضافه کرد: ۷۰ درصد این کشتها مربوط به گوجه فرنگی و ۳۰ درصد به خیار اختصاص دارد که عملکرد تولید گوجه فرنگی و خیار به ترتیب ۲۰۰ و ۱۵۰ تن در هر هکتار برآورد می شود.
فرماندار حاجی آباد با توجه به اینکه بیشترین کشت گلخانه ای مربوط به شهرستان حاجی آباد است و محصولات گلخانه های حاجی آباد به کشورهای همجوار صادر می شود.
وی با اشاره به کسب رتبه اول حاجی آباد در توسعه کشت گلخانه‌ای استان بیان کرد: از ابتدای امسال تا کنون، ۵۵ هکتار زمین کشاورزی در حاجی آباد زیر کشت گلخانه‌ای رفت که پیشبینی می شود تا پایان سال به ۱۷۰ هکتار برسد.

ضعف زیرساخت‌ها مهم ترین مانع صادرات محصولات کشاورزی
شاه نظری، گلخانه دار نمونه استان هرمزگان در گفتگویی اظهار کرد: حدود ۲۰ هکتار از سطح زیر کشت گلخانه ای به محصولاتی از قبیل گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و خربزه اختصاص دارد که در سال گذشته حدود ۷۰۰ تن گوجه فرنگی، ۳۰۰تن فلفل، ۴۰۰ تن خربز صادراتی تولید و بسته بندی و به کشورهای قزاقستان، روسیه، دوبی، و ارمنستان صادر شد.
وی تصریح کرد:حدود ۱۲۰ نفر کارگر مستقیم داریم و ۴۰ نفر کارمند دائمی و ۱۶۰ نفر کارگر فصلی در سایت گلخانه ای در حال فعالیت می باشند.
گلخانه دار نمونه حاجی آبادی یکی از موانع صادرات محصولات کشاورزی را ضعف زیرساخت‌های صادراتی کشور عنوان کرد و افزود: باید یارانه به سمت صادرات محصولات کشاورزی و گلخانه ای اختصاص داده شود و از طرفی همکاری دو جانبه با کشور‌های همسایه در راستای صادرات محصولات کشاورزی گسترش یابد.
شاه نظری بیان کرد: تا زمانی که تولید و بسته بندی به صورت سنتی انجام می‌شود، هزینه نهایی برای کشاورزان بالا می‌رود و این امر دلیلی بر کاهش صادرات محصولات کشاورزی است.
وی افزود: در بحث صادرات محصولات کشاورزی هیچ تضمینی برای تولید کننده وجود ندارد که آیا امسال می‌تواند محصول خود را صادر کند کشاورز با کلی زحمت محصول را تولید می‌کند، ولی نامشخص بودن بازار‌های صادراتی و اینکه چه محصولی بازار صادراتی خوبی دارد انگیزه کشاورز را برای تولید کاهش می‌دهد و این نکته حائز اهمیت است که کشاورز فقط باید به تولید فکر کند و دغدغه‌ای برای صادرات محصولات خود نداشته باشد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

لینک کوتاه :http://www.piyarom.ir/?p=70997

به نکات زیر توجه کنید

  • نظرات شما پس از بررسی و تایید نمایش داده می شود.
  • لطفا نظرات خود را فقط در مورد مطلب بالا ارسال کنید.